) i nie byłoby w tym nic dziwnego w sumie... ale tym nowym pomysłem ma byc................... tatuaż
 ) i nie byłoby w tym nic dziwnego w sumie... ale tym nowym pomysłem ma byc................... tatuaż  

Mysle sobie zwariował !! upał mu zaszkodził  !! ale nie.... minął tydzien a on nadal chce tatuaż
  Mysle sobie zwariował !! upał mu zaszkodził  !! ale nie.... minął tydzien a on nadal chce tatuaż   Pytam go gdzie zatem ma byc to ze tak to nazwe dzieło sztuki ? na ramieniu ? nodze ?  wyobrazcie sobie ze chce na klacie czy jak to sie zwie
 Pytam go gdzie zatem ma byc to ze tak to nazwe dzieło sztuki ? na ramieniu ? nodze ?  wyobrazcie sobie ze chce na klacie czy jak to sie zwie   Jeszcze nie wie co to ma byc... stwierdziłam  ze mu pomogę w znalezieniu czegoś ciekawego.
  Jeszcze nie wie co to ma byc... stwierdziłam  ze mu pomogę w znalezieniu czegoś ciekawego.   
   Zapodałam temat mustanga
 Zapodałam temat mustanga   znaczy przód  po metamorfozie ale jest  prawdopodobieństwo ze jesli Celiemu cos przypedzie tu i ówdzie
  znaczy przód  po metamorfozie ale jest  prawdopodobieństwo ze jesli Celiemu cos przypedzie tu i ówdzie   to mu się maska moze nie domykac
  to mu się maska moze nie domykac   
   Jako ze Forum Mustanga  jest skupiskiem ludzi którzy w znacznej większości mają wyrafinowany gust zwracam sie z prośbą o pomoc. Moze widziałeś/aś cos ciekawego co mogło by pomoc  Celibadowi w podjęciu decyzji. Jeśli tak to prosze o pomoc w tej sprawie. Z góry dziekuje za wszystkie rysunki linki i propozycje
                     Jako ze Forum Mustanga  jest skupiskiem ludzi którzy w znacznej większości mają wyrafinowany gust zwracam sie z prośbą o pomoc. Moze widziałeś/aś cos ciekawego co mogło by pomoc  Celibadowi w podjęciu decyzji. Jeśli tak to prosze o pomoc w tej sprawie. Z góry dziekuje za wszystkie rysunki linki i propozycje   

Sonia pisze:Forum Mustanga jest skupiskiem ludzi którzy w znacznej większości mają wyrafinowany gust

A moze ....
 A moze ....  
   http://box8.net/tattoo/sbu1_board/sbu1_board/478_1.jpg
      http://box8.net/tattoo/sbu1_board/sbu1_board/478_1.jpg