Działalność gospodarcza, zakup samochodów na copart i iaai.

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

ODPOWIEDZ
xelist
Młodszy Forumowicz
Model: brak

Działalność gospodarcza, zakup samochodów na copart i iaai.

Post autor: xelist » 2018-07-09, 17:50

Witam, czy jest tutaj ktoś kto ma swoją działalność gospodarczą i zajmuje się kupnem samochodów z aukcji i sprzedażą w Polsce ? Mam kilka pytań dotyczących prowadzenia takiej działalności, jeżeli jest tutaj ktoś taki to bardzo bym prosił odezwać się w poście albo na wiadomość prywatną.

Smiena
Młodszy Forumowicz
Model: W planach
Silnik: V8 5.0
Kolor: Burgund

Re: Działalność gospodarcza, zakup samochodów na copart i ia

Post autor: Smiena » 2018-07-09, 20:03

xelist pisze:Witam, czy jest tutaj ktoś kto ma swoją działalność gospodarczą i zajmuje się kupnem samochodów z aukcji i sprzedażą w Polsce ? Mam kilka pytań dotyczących prowadzenia takiej działalności, jeżeli jest tutaj ktoś taki to bardzo bym prosił odezwać się w poście albo na wiadomość prywatną.
Nieźle, to w kategoriach żartu ewentualnie prowokacji urzędu skarbowego :rotfl: bo rozumiem że się komuś czytać nie chce, nawet rozumiem że wyszukiwarka może za dużo wyszukiwać... Ale ta Reklama na dole.... Jak można ją zignorować? :cisza:

xelist
Młodszy Forumowicz
Model: brak

Re: Działalność gospodarcza, zakup samochodów na copart i ia

Post autor: xelist » 2018-07-09, 21:10

Nie rozumiem o co Ci chodzi ? czytałem, używałem wyszukiwarki (nic nie znalazło), a reklamy na samym dole mi nie wyświetla (adblock), z resztą jak ktoś będzie chciał pomóc to napisze.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”