Jak to?
Taki fajny! Nie możesz go sprzedać!
Obiecała moim synkom, że im go pokaże na żywo. Oni są chorzy na punkcie zarówno camaro jak i transformersów!

Powodzenia w sprzedaży białego.
Pogadam z Krzysiem może mi go kupi

spoko,robie wszystko zeby go nie sprzedac, bede probowal sprzedac passata albo pozyczyc kase..Magkri pisze:![]()
Jak to?
Taki fajny! Nie możesz go sprzedać!
koral pisze:robie wszystko zeby go nie sprzedac, bede probowal sprzedac passata albo pozyczyc kase..
no nic nie doszlo.. zreszta nei siedze na MKP 24h/dobe wiec prosciej zadzwoniclookass pisze:koral pisze:robie wszystko zeby go nie sprzedac, bede probowal sprzedac passata albo pozyczyc kase..
Pisalem do Ciebie na PW ale widocznie cos nie doszlo za ile chcesz tego passata sprzedac?
Co Ty się dziwisz, przecież to Transformerkoral pisze:nawet mam uczucier ze tak mi prowadzi wajche, ale to chyba tylko mi sie tak wydaje![]()
Wiesz, w sumie ma to znaczenie takimi transformersami to się robi przeważnie przebiegi, rzędu 100tys/rok, ja bym tam wymontował ten gaz, źle się patrzy xD!koral pisze:wyższa temperatura spalania lpg i wydzielana woda mysle ze nie zmneijszy zywotnosci silnika 5,4,najwyzej o jakeis pol miliona kmStachu_xjr pisze:Jakby Carroll Shelby dowiedział sie z u nas jego auto jedzi na Propan-Butanie , mogła by chłopina zawału dostać.
przeciez juz dawno jest ,o maszKamil pisze: Ja czekam tylko na tą tabelę wyników, co by sobie luknąć ;D.