Dział sprzedam/ kupię - dyskusja

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

Awatar użytkownika
CzyTyTez
Forumowicz
Silnik: V8 4.6
Kolor: vintage burgundy
Kontakt:

Re: Dział sprzedam/ kupię - dyskusja

Post autor: CzyTyTez » 2015-01-03, 19:53

Chefofrats pisze:Najrozsądniejsza opcja działająca automatycznie to ustawienie ograniczenia czasowego - możliwość wstawienia ogłoszenia dopiero po pewnym czasie od rejestracji. Limit liczby postów nic nie da jak słusznie zauważono, tylko wygeneruje spam. A brak jakichkolwiek ograniczeń zaśmieca forum.
odnośnie tego i paru innych postów, a dlaczego?

otóż niejednokrotnie przeglądając allegro trafiam na takie:
http://allegro.pl/kolpaczki-ford-mustan ... 82781.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i tym podobne ogłoszenia. Nie żeby to było jumane, bo tylko tak wygląda i nosi wszelkie tego znamiona, co ja mówię... ot tak po prostu sobie piszę sobie sam do siebie bo na osiedlu mamy niejaką plagę wypożyczeń kołpaków, znaczków, a gówniarze mają opanowane cenniki tego i owego...

Reasumując:
Proponuję stworzenie działu o nazwie np. "życzliwe anonse" dostępnego tylko i wyłącznie dla starych forumowiczów (np. 2 lata stażu / 50 postów / zweryfikowani przez admina czy coś takiego), który by zawierał linki do podejrzanych ogłoszeń, gdzie (założę się, że) za pomocą których ktoś wkrótce znajdzie swoje zagubione precjoza :)

p.s.
ciekawe kto kupi te kapselki, ups co ja mówię, chciałem powiedzieć kołpaczki do mustanga z lat 50-70 ;]

Awatar użytkownika
Zbycho9
Forumowicz
Model: 1966 coupe

Re: Dział sprzedam/ kupię - dyskusja

Post autor: Zbycho9 » 2015-01-05, 10:47

bardzo trafna sugestia kiedyś również padłem zmora "zdejmowaczy znaczków" i nie jest to nic przyjemnego bo poza tym że znaczek mi zginął to również i klapa była porysowana jakbym znalazł gościa który to zrobił to osobiście to samo zrobiłbym mu tylko na jakieś cześć ciała

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”