odnośnie tego i paru innych postów, a dlaczego?Chefofrats pisze:Najrozsądniejsza opcja działająca automatycznie to ustawienie ograniczenia czasowego - możliwość wstawienia ogłoszenia dopiero po pewnym czasie od rejestracji. Limit liczby postów nic nie da jak słusznie zauważono, tylko wygeneruje spam. A brak jakichkolwiek ograniczeń zaśmieca forum.
otóż niejednokrotnie przeglądając allegro trafiam na takie:
http://allegro.pl/kolpaczki-ford-mustan ... 82781.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i tym podobne ogłoszenia. Nie żeby to było jumane, bo tylko tak wygląda i nosi wszelkie tego znamiona, co ja mówię... ot tak po prostu sobie piszę sobie sam do siebie bo na osiedlu mamy niejaką plagę wypożyczeń kołpaków, znaczków, a gówniarze mają opanowane cenniki tego i owego...
Reasumując:
Proponuję stworzenie działu o nazwie np. "życzliwe anonse" dostępnego tylko i wyłącznie dla starych forumowiczów (np. 2 lata stażu / 50 postów / zweryfikowani przez admina czy coś takiego), który by zawierał linki do podejrzanych ogłoszeń, gdzie (założę się, że) za pomocą których ktoś wkrótce znajdzie swoje zagubione precjoza

p.s.
ciekawe kto kupi te kapselki, ups co ja mówię, chciałem powiedzieć kołpaczki do mustanga z lat 50-70 ;]