dawaj do Czaplinka w niedziele na 1/4 sprawdzić bestie

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
masz 120km dalej niż ja więc nie marudz,że daleko
ja nie kupilem SS zeby sie meirzyc z GT, ale okRAFAŁ pisze:no KOral musimy się zmierzyć na ułężu prawie równe szanse
Alu,kupilem SS bo to 2auto jak dla mnie po GT500,niestety mnei nei stac jeszcze na nie(ze ja nei mam takiej zony jak TY-marzenie:P), na GT2011 mnie stac,ale raz ze nic sie nie trafilo teraz,to uwazam jednak SS za ciut fajniejsze od GT, GT 2011 jest na 3miejscu,i nie chodzi o wyglad(kwestia gustu) ale raczej o silnik, nowy silnik DOHC w GT czy V6 kreci sie wysoko,moc i moment ma od wysokich rpm,a ja kocham potezny moment od dolu,tak jak Ty masz w shelbyAluStar pisze:Kamien z serca .
Ale pieronek jest ladny ..
[/quote]michal@ pisze:ładne auto Karolgratulacje.........ty przeciwniku skrzyń manualnych
![]()
![]()
dawaj do Czaplinka w niedziele na 1/4 sprawdzić bestietylko nie łudż się,że mnie objedziesz
![]()
Jake pisze:Nie wiem czy wiecie ale od jesieni tego roku (czyli jeśli nie będzie poślizgu to lada dzień) Camaro ma być oficjalnie dostępny w Polsce:
http://www.autocentrum.pl/newsy/nowosci ... -w-polsce/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cena 200k brutto za V8 z maksymalnym wyposażeniem wydaje się interesująca (biorąc pod uwagę, że za podobne pieniądze możemy dostać 2 litrowego diesla z BMW.
Napisałem maila w tej sprawie do Chevrolet Polska i gość oficjalnie potwierdził te ceny. Na europejskiego Mustanga poczekamy niestety aż do 2015 roku...
Kuba,czemu masz w opisie V6 4.0 ? nie pomyliles sie ?Kuba pisze: NIe pomyliłeś się?