Albo i to i torzabsky pisze:Albo na lpgscrmnws6 pisze:
No wlasnie... nie wiem jak to jest ze takie paliwo jest u was drogie. Dla tego wienkszosc aut jest z malym silnikiem.
Czesc z USA! Przeprowadzam sie do Polski w 2012.
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Re: Czesc z USA! Przeprowadzam sie do Polski w 2012.
_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M
- Magkri
- Forumowicz
- Model: 1966
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: złotko
Witam w klubie
Ja też jestem tego zdania, że we własne gniazdo się nie robi. My też zwiedziliśmy te bogatsze stany ameryki i nie chciałabym mieszkac tam. My w Polsce przynajmniej mamy murowane domy na własnej posesji a nie tekturowe na dzierżawionej ziemi. Prawda jest taka, że jeżeli ktoś chce do czegoś w życiu dojśc to może to zrobic również w swojej ojczyżnie. Ale są tacy którzy myślą że lepiej będzie im w obcym kraju wśród obcych gdzie nigdy nie będą równi rodowitym mieszkańcom. Patryotyzm z was bije Panowie. A może u nas w Polsce żyłoby się lepiej gdyby nie ludzie którzy za nasze podatki się szkolą a póżniej inny kraj wzbogacają swoją pracą?! Mamy jak mamy ale to przecież my głosowaliśmy na obecny rząd. Czyż nie?!
Spoko wyedukujemy Cię w końcu słyniemy z gościnności. A swoją drogą to czemu studia w Polsce, czyżby w USA było za drogo?!
Powodzenia
Ja też jestem tego zdania, że we własne gniazdo się nie robi. My też zwiedziliśmy te bogatsze stany ameryki i nie chciałabym mieszkac tam. My w Polsce przynajmniej mamy murowane domy na własnej posesji a nie tekturowe na dzierżawionej ziemi. Prawda jest taka, że jeżeli ktoś chce do czegoś w życiu dojśc to może to zrobic również w swojej ojczyżnie. Ale są tacy którzy myślą że lepiej będzie im w obcym kraju wśród obcych gdzie nigdy nie będą równi rodowitym mieszkańcom. Patryotyzm z was bije Panowie. A może u nas w Polsce żyłoby się lepiej gdyby nie ludzie którzy za nasze podatki się szkolą a póżniej inny kraj wzbogacają swoją pracą?! Mamy jak mamy ale to przecież my głosowaliśmy na obecny rząd. Czyż nie?!
Spoko wyedukujemy Cię w końcu słyniemy z gościnności. A swoją drogą to czemu studia w Polsce, czyżby w USA było za drogo?!
Powodzenia
Pozdrawiam Magda
Czesc. Tak jak napisales to ja tak tesz widze. W stanach zebym chodzil na studia medyczne to musze bardzo durzo egzaminuw przejsc, w Polsce nie. Tesz, w stanach jest bardzo drogo... w Polsce wyucze sie na doktora za tyle co by tylko jeden rok w stanach kosztowal. Ale nie buj cie sie, ja place za sfoje pineiondze i nie wykorzystam za darmo jakos sie uczyc.Magkri pisze:Witam w klubie
Spoko wyedukujemy Cię w końcu słyniemy z gościnności. A swoją drogą to czemu studia w Polsce, czyżby w USA było za drogo?!Powodzenia
Prszepraszam za muj strasznie slaby Polski jenzyk w pisaniu. Mieszkam w stanach jak mialem 6 lat, teras mam prawie 30.
ale kabaret jak się to czyta.....
scrmnws6 przyjeżdżaj, dawaj znać jak będziesz, pewnie Soplica oprowadzi Cię po Finlandii gdzie poczujecie gorzką w żołądku po wypiciu krupnika i poczujecie mięte po śliwowicy
scrmnws6 przyjeżdżaj, dawaj znać jak będziesz, pewnie Soplica oprowadzi Cię po Finlandii gdzie poczujecie gorzką w żołądku po wypiciu krupnika i poczujecie mięte po śliwowicy
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

W szystko to ja pilem... macie bardzo dobre picia w Polsce, tutaj to Sliwowica to jest trudno dostac.sławekw pisze:ale kabaret jak się to czyta.....
Prszepraszam za muj strasznie slaby Polski jenzyk w pisaniu. Mieszkam w stanach jak mialem 6 lat, teras mam prawie 30.