Polecam serial - Sons of Anarchy
-
kama
- Model: mustang 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: limonka
- Kontakt:
Re: Polecam serial - Sons of Anarchy
cześć,
dzięki za polecenie SOA, bardzo mi sie spodobał.
Tu są 3 sezony
http://iitv.info/sons-of-anarchy/
dzięki za polecenie SOA, bardzo mi sie spodobał.
Tu są 3 sezony
http://iitv.info/sons-of-anarchy/
pozdrawiam
Kama
Kama
serial fantastyczny, ciekawe co będzie w 4-tym sezonie.... Ma tylko jedną wadę: jest za krótki 
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

Wlasnie obejrzalem ostatni odcinek 4-tego sezonu. Panowie czapki z głów. Mam wrażenie ze to dopiero początek prawdziwego SoA 
Mariusz 

-
kaes
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Ostatni odcinek właśnie najsłabszy z całego czwartego - najlepszego moim zdaniem - sezonu. Przedostatni odcinek powinien być finałem, genialny był, świetnie pokombinowali z akcją, dali nadzieje na to, że scenarzysta pójdzie w dobrym kierunku i zrobi przetasowania jakie się rzadko zdarzają w serialach. A tu w ostatnim odcinku w sumie wszystko odkręcił. Wycofali się z prawie wszystkich wątków które cały sezon budowali. Szkoda, nie zmienia to faktu że serial i sezon świetny.PaniC pisze:Wlasnie obejrzalem ostatni odcinek 4-tego sezonu. Panowie czapki z głów. Mam wrażenie ze to dopiero początek prawdziwego SoA
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
No to mi robicie apetyt bo zostały mi do obejrzenia właśnie dwa ostatnie odcinki.kaes pisze:Ostatni odcinek właśnie najsłabszy z całego czwartego - najlepszego moim zdaniem - sezonu. Przedostatni odcinek powinien być finałem, genialny był, świetnie pokombinowali z akcją, dali nadzieje na to, że scenarzysta pójdzie w dobrym kierunku i zrobi przetasowania jakie się rzadko zdarzają w serialach. A tu w ostatnim odcinku w sumie wszystko odkręcił. Wycofali się z prawie wszystkich wątków które cały sezon budowali. Szkoda, nie zmienia to faktu że serial i sezon świetny.PaniC pisze:Wlasnie obejrzalem ostatni odcinek 4-tego sezonu. Panowie czapki z głów. Mam wrażenie ze to dopiero początek prawdziwego SoA
Tez uważam że z IV sezonem się postarali i czekam na V do przyszłego roku (bo już został zamówiony)

Kaes, zgadza się, ale weź pod uwagę, że ostatnie dwa odcinki to jeden dzień, więc ja bym patrzył na to jak na jeden cały odcinek. A sezon faktycznie mocny, czekam na kolejny 
Szczerze powiem, że nie dziwi mnie to co zrobili, historia klubu zatoczyła koło i zaczyna się wszystko od początku, więc moim zdaniem nie jest źle
Szczerze powiem, że nie dziwi mnie to co zrobili, historia klubu zatoczyła koło i zaczyna się wszystko od początku, więc moim zdaniem nie jest źle
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego: