Prośba o pomoc w wyborze :-))
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Re: Prośba o pomoc w wyborze :-))
Ejjjj ... chłopaki ... naprawde chce walnąc sobie tatuaż ... ale nie mam fajnego pomysłu , doradżcie jak możecie ... zresztą uważam że każdy z Nas powinien mieć takie małe logo MKP na sobie 
... jakby Ktoś miał fajnego pomysła , to można by było zamówić sobie gościa od tatoo na zlot do Poznania i wynegocjować dobrą cenę na 60 tatuaży hehehehhee

... jakby Ktoś miał fajnego pomysła , to można by było zamówić sobie gościa od tatoo na zlot do Poznania i wynegocjować dobrą cenę na 60 tatuaży hehehehhee

- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
Tu fajny pomysł osobiscie zrobiłem - dostawcy złomu
http://img151.imageshack.us/i/dsc00006hg.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Celi... ja i Stang232 przez pewien czas mieszkalismy w pięknym acz specyficznym mieście na terenie południowo-zachodniej Polski. Sztuka tatuowania była tam bardzo popularna. Ktoś, kto chciał mieć tatuaż, znikał na jakiś czas (od kilku miesięcy do kilkunastu lat), po czym wracał z pięknym dziełem sztuki na swym ciele... Oto przykłady: http://www.hcfor.pl/ciekawe-artyku-y-i- ... twarz.html" onclick="window.open(this.href);return false; albo: http://tatuaze.net.pl/tatuaz-artystyczn ... ienny.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak kogoś nie było stać na równie ładny tatuaż, albo szkoda mu było czasu to mógł sobie, we własnym zakresie wykonać piękne zdobienia na przedramieniach, o wdzięczenej nazwie: "sznyty". Ten rodzaj zdobienia był popularny zarówno u chłopców jak i u dziewcząt.
Oto cała moja wiedza na temat tatuaży. Zawsze będą mi sie kojarzyć jednoznacznie, niezależnie od wprowadzanych mód.
Pozdrawiam Celi, oby nie "spod celi", hehe
Daj sobie chłopie z tym spokój...
Jak kogoś nie było stać na równie ładny tatuaż, albo szkoda mu było czasu to mógł sobie, we własnym zakresie wykonać piękne zdobienia na przedramieniach, o wdzięczenej nazwie: "sznyty". Ten rodzaj zdobienia był popularny zarówno u chłopców jak i u dziewcząt.
Oto cała moja wiedza na temat tatuaży. Zawsze będą mi sie kojarzyć jednoznacznie, niezależnie od wprowadzanych mód.
Pozdrawiam Celi, oby nie "spod celi", hehe
Daj sobie chłopie z tym spokój...
Samotny Wilk
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
ja sie tez zastanawiam ale boje sie ze to moze bolec
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: sonic blue
nie boli..mozna robic smialo..po dluzszym czasie skora dretwiejepudel pisze:ja sie tez zastanawiam ale boje sie ze to moze bolec

i jak robic to cos konkretnego i orginalnego..a nie jakies drobiazgi