Ogrom ludzi w krypto to nowicjusze, dlatego FOMO bierze gore. Takie styczniowe spadki to już niemal standard, ale dla kogoś kto siedzi w tym 2 miesiace to sytuacja rujnuja jego dorobek zycia.
Ogolnie groszowa sprawa chyba ze ktos masz niezly komputer ale biorac pod uwage prad malo oplacalne tylko w skali roku mozna mowic o czyms konkretnym. Chyba ze wartosc danej waluty bardzo skoczy UP
ale mozna np jak gdzies jestesmy gdzie prad mamy free np hotel itd w tle odpalic by nam zabralo czesc mocy kompa nawet jak pracujemy i liczylo i po kilku takich "sesjach" mozna sprawdzic jak naprawde to dziala i co z tego mozemy dostac.
nomad pisze:Piękny case jak rosną bańki tuż przed krachem.
Jak już otwierając lodówkę, czy forum Mustanga można się dowiedzieć, że jest super okazja do inwestycji i zarobienia fortuny to wiedz, że coś się dzieje Ulica wchodzi do gry...
Mnie to trochę bawi, a trochę przeraża.
Szczególnie jak już ktoś poważnie pisze alternatywa dla banków itp. hasła.
Kurde, gdy mówiąc wprost hazard, grę o sumie zero, piramidę nazywa się super inwestycją to ręce mi opadają.
Ale co tam, bawcie się, ja chyba już starej daty jestem i hazardu (ktoś musi przegrać, żeby wygrać mógł ktoś) inwestowaniem nazwać nie potrafię.
Powodzenia
Rockefeller zapytany, przez dziennikarzy, skąd wie kiedy ma sprzedawać akcje danego przedsiębiorstwa/biznesu/whatever tak aby zarobić, odpowiedział, że sprzedaje je w momencie, kiedy pucybut czyszczący buty pod jego wieżowcem konfidencjonalnym tonem mu donosi, że jest super deal do zrobienia i proponuje mu akcje tych firm.
Koledze Nomadowi gratuluję rozsądku i chłodnego umysłu w tym przegrzanym świecie.
Ogolnie nie namawiam na wplacanie tam $$$ by kupic za pieniadze CLOUD MIMING da sie za calkowite darmo. Za darmo daja malo ale sie da kwestia wytrwalosci
Alternatywnie mozna wydobyc cos minergate o ktorym wyzej mowa i przelac do eobot tylko uwaga nie kazda walute da sie przelac w eobot RESOURCES--> STATUS jest wyraznie napisane czego sie nie da wplacic i wyplacic. Tak czy siak istnieje wiele sposobow na zamiane jednej kryptowaluty na inna wiec kwestia determinacji.
Zakladajac ze ta kopalnia (CHINSKA) nie padnie i nam nie zniknie to co tam wygenerowalismy (zawsze mozna co jakis czas to na swoj portfel przelewac albo mozna kopac cos malo znanego i przemieniac na znana kryptowalute i wyplacac na swoj portfel ja polecam JAXX )to po roku mysle ze mozna jakas konkretna kwote z tego miec naprawde malym wysilkiem.
Dodam ze w CHINACH obecnie jest najwiecej kopalni jesli chodzi o moc i zuzywaja one pradu = 4 elektrownie atomowe
Człowiek zarejestrował się wczoraj o 16.32 a o 16.38 pierwszy post i pyta o kryptowalutę... serio???
No bo wszystkich od dawna interesuje skąd kasa na te Mustangi!!!
Andrzej, On już kupił Mustanga, więc wie skąd na nie kasa. Teraz pewnie wyjeździł paliwo lub co gorsze opony
Sorry Mostank, żartujemy sobie na luzie, ale jak chcesz coś wiedzieć o kryptowalutach, to Siara na pewno zna dobrze temat
Temat ogolnie jest bardzo ciekawy ale moim zdnaiem zakaz inwestycji pieniedzy przeznaczonych na konkretny cel np. wesele, wczasy itd no i mysle ze obecnie zly moment na inwestycje
W tematyce Krypto wszystko zmienia sie diametralnie tak samo jak mozna zarobic tak samo mozna stracic.
Moja rada cierpliwosc tu jest najlepsza cecha kazdy kto zainwestowal i byl cierpliwy i przeczekal ten HEJT jest zadowolony w niedowiarki stracily swoje oszczednosci