Klub GT
Klub GT
Witam Klubowiczów,
Chciałbym poinformować Was o powstaniu w Polsce klubu aut GT. Istniejemy od ubiegłego roku, obecnie już przygotowujemy się do pierwszego eventu. Więcej informacji o całym projekcie znajdziecie na stronie http://www.300tu. Wśród wielu aut zgłoszonych już w klubie jest kilka Mustangów GT i innych amerykańskich muscle car'ów.
W razie jakichkolwiek pytań dotyczących tego projektu proszę o kontakt mailowy biuro@300tu.pl lub o wysłanie wiadomości prywatnej. Na wszystkie chętnie odpowiem.
Mam nadzieję, że zobaczymy się już w kwietniu na pierwszym spotkaniu.
Pozdrawiam
Chciałbym poinformować Was o powstaniu w Polsce klubu aut GT. Istniejemy od ubiegłego roku, obecnie już przygotowujemy się do pierwszego eventu. Więcej informacji o całym projekcie znajdziecie na stronie http://www.300tu. Wśród wielu aut zgłoszonych już w klubie jest kilka Mustangów GT i innych amerykańskich muscle car'ów.
W razie jakichkolwiek pytań dotyczących tego projektu proszę o kontakt mailowy biuro@300tu.pl lub o wysłanie wiadomości prywatnej. Na wszystkie chętnie odpowiem.
Mam nadzieję, że zobaczymy się już w kwietniu na pierwszym spotkaniu.
Pozdrawiam
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
"300tu Dołącz do elity"
Jako hołota zdecydowanie się temu sprzeciwiam. Znakomity napis. Równie mogła by tam stać krowa ze znakiem "Jedzcie kurczaki - dołączcie do elity".
I jaka to konkurencja? Phi. Pffff.
A na koniec moja odpowiedź, jako że nie zaliczam się do "elity" (
):
Jako hołota zdecydowanie się temu sprzeciwiam. Znakomity napis. Równie mogła by tam stać krowa ze znakiem "Jedzcie kurczaki - dołączcie do elity".
I jaka to konkurencja? Phi. Pffff.
A na koniec moja odpowiedź, jako że nie zaliczam się do "elity" (

.::
my other ride is your mom
::.

"300tu Dołącz do elity" - tłumaczenie--> "300tu Jeśli też masz małego zapłać składkę, a pozwolimy Ci poczuć się tak, jakbyś miał większego..."
Dodam coś jeszcze, cytat ze strony 300tu "Jeśli chcesz spędzić czas w ekskluzywnym towarzystwie..."
Nie, nie chcę, chcę spędzać czas w towarzystwie życzliwych przyjaciół, a nie nadętych cwaniaczków próbujących się popisać swoimi samochodami. dziękuję.
Dodam coś jeszcze, cytat ze strony 300tu "Jeśli chcesz spędzić czas w ekskluzywnym towarzystwie..."
Nie, nie chcę, chcę spędzać czas w towarzystwie życzliwych przyjaciół, a nie nadętych cwaniaczków próbujących się popisać swoimi samochodami. dziękuję.
Pół życia z motocyklami... Czas to zmienić- cabrio będzie bezpieczniejsze :D
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
-
- Forumowicz
- Kontakt:
A chrzanic to 300tu:) GT tak naprawde sa auta z oznaczeniem GT ktore maja ponizej 100KM wiec po kiego to tu.
za 1000zl moge kupic starego pontiaca lub forda USA do katacji:) pojechac za miasto i pokrecic sie na napedzie:)
za 1000zl moge kupic starego pontiaca lub forda USA do katacji:) pojechac za miasto i pokrecic sie na napedzie:)
Ostatnio zmieniony 2011-01-23, 23:17 przez Alexander25, łącznie zmieniany 1 raz.
302 HOooooo
-
- Forumowicz
- Kontakt:
co wy chcecie od camaro ?;p to tez fajne samochody:D ale nie ma to jak stang 
a pozatym.. wedlug mnie to chore zeby nalezec do takiego klubu gdzie napis Gt jest przedluzeniem człona.. tylko i wylacznie..
cooni z ta kasą robią? chociaz tor wynajmują czy fundują benzyne członkom?

a pozatym.. wedlug mnie to chore zeby nalezec do takiego klubu gdzie napis Gt jest przedluzeniem człona.. tylko i wylacznie..
cooni z ta kasą robią? chociaz tor wynajmują czy fundują benzyne członkom?
w przyszłości: 4.0 v6 lub Gt 2005 Vista Blue
Pozdrawiam Robert
Pozdrawiam Robert