o k.. no to mustang stracił 90% na wartości...pluzz pisze:Pomalowalem bebny i most....
...na rozowo
Schizy
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Czy ja wiem. W Rzetni to same Pedauy były...pluzz pisze:Dla ciebie stracil! Dla pewnej grupy odbiorcow zyskalRadek pisze:o k.. no to mustang stracił 90% na wartości...pluzz pisze:Pomalowalem bebny i most....
...na rozowo(szkoda tylko, ze ta grupa jest bardziej zainteresowana nowym filmem Almadovara niz zakupem samochodu
)
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
Ja mam taka schizę "muzyczną". Mam 5 rożnych wersji piosenki "Route 66". Depeche Mode, John Mayer, Rolling Stones, Oscar Peterson & Manhattan Transfer i oczywiście Chuck Berry.
Do tego jeszcze dwie wersje "Mustang Sally" w wykonaniu: Wilson'a Pickett'a i Joe Cocker'a
No i jeszcze trzy wersje "Sweet Home Alabama" - The Eagels, Elvis Presley i Blues Brothers.
To już chyba jakieś zboczenie...
Do tego jeszcze dwie wersje "Mustang Sally" w wykonaniu: Wilson'a Pickett'a i Joe Cocker'a
No i jeszcze trzy wersje "Sweet Home Alabama" - The Eagels, Elvis Presley i Blues Brothers.
To już chyba jakieś zboczenie...

God fearing, peace loving, man of the people.
dawno temu kupiłem sobie na wczasach kubek. Jakieś dwa lata temu kolega mi go rozbił. Kupiłem sobie jeden - nie mogłem go znieść, kupiłem sobie drugi taki jak miałem - też było coś nie tak, w końcu delikatnie mówiąc zdenerwowałem się, wsiadłem w samochód i wlokłem tyłek ponad 700 km w jedną stronę żeby sobie kupić kubek...
to jest chyba najdroższy kubek w domu
to jest chyba najdroższy kubek w domu

Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego: