A co teraz to mu zwiotczalyhorse pisze:kuczko i te slodkie wyprofilowane murzynskie usta u kaesa mmmm

teraz to juz nie to samo

Moze liznal nas zab czasu

Ostatnio zmieniony 2009-09-11, 13:49 przez AluStar, łącznie zmieniany 1 raz.

- 

kuczko
- Forumowicz
- Model: V6 2005
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Srebrny
- Kontakt:
Po ostatniej wspólnej nocy w Skarżysku wiem, że inne murzyńskie części ciała mu nie zwiotczały i są nadal sprawneAluStar pisze:A co teraz to mu zwiotczalyhorse pisze:kuczko i te slodkie wyprofilowane murzynskie usta u kaesa mmmm

teraz to juz nie to samo

Ostatnio zmieniony 2009-09-11, 13:50 przez kuczko, łącznie zmieniany 1 raz.

- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
kuczko pisze:Po ostatniej wspólnej nocy w Skarżysku wiem, że inne murzyńskie części ciała mu nie zwiotczały i są nadal sprawneAluStar pisze:A co teraz to mu zwiotczalyhorse pisze:kuczko i te slodkie wyprofilowane murzynskie usta u kaesa mmmm

teraz to juz nie to samo

no ALu po zdjeciu widac ze u Ciebie ten zab czasu szarpie Cie i to calkiem mocno

O NIE!!!!!! Kuczko tak dalej byc nie bedzie na nastepnytm zlocie ja spie z kaesem

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
						- 

kaes
- Forumowicz
- Model: 2007
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
AluStar pisze:A co teraz to mu zwiotczaly
jak dla kogoDakota pisze:Pysznie się robihorse pisze:na nastepnytm zlocie ja spie z kaesem
 moje biedne usta nie dość, że zwiotczały to jeszcze te zęby... czasu... co mnie liżą...
 moje biedne usta nie dość, że zwiotczały to jeszcze te zęby... czasu... co mnie liżą...CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6

. Szkoda, że Cię wtedy nie znałem ;p
. Szkoda, że Cię wtedy nie znałem ;p