Jaki zegare - do chodzenia na co dzień
- Avantgarde
- Forumowicz
- Model: Po prostu Mustang ;)
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Mineral Grey
Re: Jaki zegare - do chodzenia na co dzień
Kolego nie wiem dokładnie czego szukasz ale ja na codzień noszę Timexa. Kupuje taki zegarek nowy bo często na allegro firmowy sklep robi wyprzedaże kolekcji. Najlepiej kupić zegarek między 300 a 600zł. Jest to najlepiej uzasadnione bo nie szkoda takiego zadrapać, upuścić czy zbić szybkę. Pasek czarny skórzany, pasuje do wszystkiego. Zwróć uwagę żeby koperta była w miarę płaska i bez ostrych kształtów które rysują np. plastiki w aucie, meble czy laptopa. A jeśli chcesz coś naprawdę dobrego to kup Atlantica. Mój dziadek miał takiego 30lat. Co ten zegarek przeszedł to tylko dziadek wie. Koperta to wygląda jakby ją kamieniami porysował a szkło juz nie wiem ile razy było wymieniane choć oryginał szkło było przez wiele lat.
-
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
Re: Jaki zegare - do chodzenia na co dzień
Nie zgodze sie z Toba...
Atlantic skonczyl sie wlasnie ma zegarkach z lat Twojego dziadka.
Obecnie to masowka gorsza od Tissota...
Zegarek, to zazwyczaj jedyna bizuteria Mezczyzny i powinien godnie reprezentowac charakter faceta, ktory go nosi.
Co do ksztaltu koperty, dlugosci uszu itp, to kazdy ma inny nadgarstek i kazdemu zegarek sie uklada inaczej.
Atlantic skonczyl sie wlasnie ma zegarkach z lat Twojego dziadka.
Obecnie to masowka gorsza od Tissota...
Zegarek, to zazwyczaj jedyna bizuteria Mezczyzny i powinien godnie reprezentowac charakter faceta, ktory go nosi.
Co do ksztaltu koperty, dlugosci uszu itp, to kazdy ma inny nadgarstek i kazdemu zegarek sie uklada inaczej.