Do oceny ...
-
Alexander25
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
No sorki ale co on tam mogl pomoc. Myslisz ze gosc napisal drugiemu jak naprawic swoj bolid co go trzyma w garazu. To cale forum to jakies smiszne jest. Wazny post typu jaka kierownica d gry w jakas gierke. Po waszych postach nurtuje mnie pytanie. Ktory posiadacz stanga jest wiekszym wiesniakiem ten co ma pasy po bokach czy idace po dachu:D
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
kaes, PatiNT zna ogólnie się na amerykańskiej motoryzacji co napisał w pewnym wątku. Uwaga, cytat będzie:
jestem mezem kobiety co ma chryslera. co jakis czas pozwala mi zatankować i przez to ma milosc do ameryki.
Pewnie jak nie tankuje samochodu żony, to jeździ corsą pożyczaną od mamy.

kuczko, zauważ, że tu nikt się nie denerwuje, tylko nabijamy się z tematu. Z kasztanami nie ma co walczyć, trzeba ich po prostu ignorować, ale daj się od czasu do czasu z nich pośmiać.
JA TEŻ MAM PASY!!
I OD KILKU LAT MIESZKAM NA WSI!!
To już wieśniak do drugiej potęgi. 
jestem mezem kobiety co ma chryslera. co jakis czas pozwala mi zatankować i przez to ma milosc do ameryki.
Pewnie jak nie tankuje samochodu żony, to jeździ corsą pożyczaną od mamy.
kuczko, zauważ, że tu nikt się nie denerwuje, tylko nabijamy się z tematu. Z kasztanami nie ma co walczyć, trzeba ich po prostu ignorować, ale daj się od czasu do czasu z nich pośmiać.
JA TEŻ MAM PASY!!
.::
my other ride is your mom
::.