Oblookanie Mustanga

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

ODPOWIEDZ
Anonymous

Oblookanie Mustanga

Post autor: Anonymous » 2009-06-07, 11:22

Witam!
Chcialbym w przeciagu 2 - 3 mcy przesiasc sie ze swojego Corrado na Mustanga.
Niestety nie mialem mozliwosci zobaczyc tego auta w srodku ani tez z zewnatrz dokladnie.
Czy jest moze ktos z Poznania kto poswiecilby mi troche czasu i pokazal ten samochod.

Zamierzam kupic Mustanga z 95/96 roku.

Pozdrawiam! :)

Alexander25
Forumowicz
Model: 302HO 1994 rok
Silnik: V8 5.0
Kolor: sapphire blue
Kontakt:

Post autor: Alexander25 » 2009-06-07, 20:09

Jak chcesz kupic stanga ponizej 15tys zl to zabierz kogos kto sie zajebiscie na tym zna bo moze byc mina:) a raczej na bank bedzie:)

Anonymous

Post autor: Anonymous » 2009-06-07, 23:28

Pod katem kupowania to mam kumpla ktory jest mechanikiem i jest to magik w swoim fachu. Takze konkret pojade z nim ogladac.
Mi chodzi tylko zeby obejrzec autko jakie ono jest. A bez sensu mi sie wydaje zebym teraz jechal do kogos kto ma wystawiony swoj woz na sprzedaz i udawal ze chce go kupic. Dlatego spytalem czy w Poznaniu znalazl by sie ktos kto by mial Stanga z ok 95 zebym mogl go obejrzec.

Zakup planuje w sierpniu / wrzesniu i licze sie z kwota ok 15 tys. Myslalem, ze ta kwota jest ok. za ten samochod w powiedzmy dobrym stanie :zalamany: a tu chyba na ziemie mnie sprowadziles :dontgetit: Gdybym mial kaske teraz juz to bym Ci Alex porwal tego bordowego.

Awatar użytkownika
Olaf
Forumowicz
Model: GT 2005
Silnik: V8 4.6
Kolor: królewski błękit : )
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Post autor: Olaf » 2009-06-14, 00:55

Corrado - oryginalny wozik!

A Mustang z 95r. - cieżko będzie coś od ręki w Poznaniu znależć (zobacz na Forum kto tam jest z 95r.), lepiej zobacz na auto-moto ogłoszenia i wal do nich bez żenady- połowa komisowców to i tak sk... (pozdrawiam : ) druga połowę : )) wiec nie ma się co czaić...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”