codziennie ok. 350 KM mam ostrej jazdy
 w tym dodatkowy kurs ciężarówką

. Czyli będę odpowiedzialny za tworzenie i rozwój oprogramowania systemów czasu rzeczywistego w samochodach "takich marek jak: Volvo, Toyota, Jaguar, Land Rover, GM, PSA i Audi".
. Czyli będę odpowiedzialny za tworzenie i rozwój oprogramowania systemów czasu rzeczywistego w samochodach "takich marek jak: Volvo, Toyota, Jaguar, Land Rover, GM, PSA i Audi". marzeń dużo chęci dużo tylko czasu mało: (
 marzeń dużo chęci dużo tylko czasu mało: (Polecam tutaj Macieja vel RoguRogu pisze:Ja mam dość nietypowy zawód. Organizuję wyprawy wędkarskie na cały świat na różne wielkie rybska. Zawsze chciałem właśnie to robić i jakoś się tak poskładało. Nawet kilku Klientów jest na naszym forum :-). Świat jest mały.
http://www.wyprawynaryby.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
 pisze prawde i można na Nim polegać , nie sprzedaje popeliny , tylko naprawdę konkretne wyprawy na dużżżżżeee rybki
 pisze prawde i można na Nim polegać , nie sprzedaje popeliny , tylko naprawdę konkretne wyprawy na dużżżżżeee rybki  Polecam w szczególności Szwecje , Norwegie i Kenie
 Polecam w szczególności Szwecje , Norwegie i KenieNa Hitre i Løfoty tez organizujesz ?Rogu pisze:Ja mam dość nietypowy zawód. Organizuję wyprawy wędkarskie na cały świat na różne wielkie rybska. Zawsze chciałem właśnie to robić i jakoś się tak poskładało. Nawet kilku Klientów jest na naszym forum :-). Świat jest mały.
http://www.wyprawynaryby.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja na miejscuRogu pisze:Pewnie. W Norwegii mamy ponad 50 dobrych miejsc. Jeśli w czymś mogę pomóc to podaję numer 603 820 940 lub maciek@wyprawynaryby.pl

Czyli przekładając to na język ludzki, jestem odpowiedzialny za rozwój produktu od samego początku, od wstępnych szkiców, przez wszystkie etapy prototypów, testów, wprowadzenie do produkcji itd.
  Czyli przekładając to na język ludzki, jestem odpowiedzialny za rozwój produktu od samego początku, od wstępnych szkiców, przez wszystkie etapy prototypów, testów, wprowadzenie do produkcji itd. .
.