KTO MA CARFAXA??
No i ............ KUPIŁEM, KUPIŁEM, KUPIŁEM !!!
Dziś już zarejestrowany i ubezpieczony
A teraz czeka grzecznie w garażu do pt. aż wrócę z delegacji
Jednym słowem MASAKRA - w życiu nie cieszyłem się tak z żadnego samochodu. Najlepsze jest to, że wychodząc z wydziału komunikacji podjechał właśnie koleś funkiel nówką Chelengerem SRT
Ta fura robi zabójcze wrażenie, ale nic nie jest w stanie zmącić mojej radości

Dziś już zarejestrowany i ubezpieczony

Jednym słowem MASAKRA - w życiu nie cieszyłem się tak z żadnego samochodu. Najlepsze jest to, że wychodząc z wydziału komunikacji podjechał właśnie koleś funkiel nówką Chelengerem SRT

- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Ja dotarłem z papierkami na 35 min. przed zamknięciem urzędu w piątek i odstawiłem taniec węża, żeby Panie mi zarejestrowały przed weekendem
Pozdrawiam nieustająco Panie z Targówka
2x opłata, druczki, dokumenty, jeden stały komentarz "po co z takim dużym silnikiem?" i... jupi!
Przed zakupem jeździłem testowo kilkoma stangami, ale pierwszej jazdy własnym, wyczekanym, wyszukanym, wymarzonym - nie zapomnę nigdy. Podejrzewam, że takie uczucie się ma tylko raz
i życzę go wszystkim mustangniętym

Przed zakupem jeździłem testowo kilkoma stangami, ale pierwszej jazdy własnym, wyczekanym, wyszukanym, wymarzonym - nie zapomnę nigdy. Podejrzewam, że takie uczucie się ma tylko raz

i życzę go wszystkim mustangniętym
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
Ja nie moge sie juz doczekac kiedy w ręku będę trzymał blachy
Póki co jestem na etapie konczenia spraw z akcyzą. To niezbyt prosta sprawa, bo w urzedzie sie nikomu z niczym nie spieszy i wszystko jest "na jutro"...

Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!