Poszukiwany na zdjęcia - Mustang z lat60'

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

ODPOWIEDZ
redjay
Model: 5d mkII

Poszukiwany na zdjęcia - Mustang z lat60'

Post autor: redjay » 2014-06-16, 18:22

Witam serdecznie,
Piszę z nietypowym pytaniem, jestem fotografem z Krakowa i pasjonatą motoryzacji i razem ze znajomą zajmującą się modelingiem, zakochaną w Fordzie Mustangu szukamy osoby chętnej użyczyć swojego Mustanga rocznik ~1964-72 i trochę czasu na profesjonalną sesje fotograficzną. Sama sesja byłaby na zasadzie non-profit, wykorzystanie zdjęć ograniczy się do wykorzystania na fb/stronie internetowej przez nas jak i przez właściciela cuda.
Jeśli znajdzie się chętna osoba w innym mieście to skłonni bylibyśmy zrobić sobie wycieczkę
Podsyłam mój fanpage: http://www.facebook.pl/jedrygas" onclick="window.open(this.href);return false;
niestety chwilowo mam problemy ze stroną internetową i nie działa ale na fanpage'u widać odrobinę moich zdolności i możliwości.
Zapewniam że razem ze znajomą postaramy się o to aby zdjęcia były epickie. :)
Oczywiście właściciel pojazdu dostanie całą galerie dla siebie, jak i jeśli będzie zainteresowany to jemu też zrobimy sesję przy okazji :)
Proszę o informację czy mozę ktoś z Mustang Klub Polska byłby zainteresowany takim projektem. Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
yoozeq
Stowarzyszenie MKP
Model: 68,69,69, ..?
Kolor: ładny
Kontakt:

Re: Poszukiwany na zdjęcia - Mustang z lat60'

Post autor: yoozeq » 2014-06-16, 18:40

Do Gniezna jest kawałek ale jak macie ochotę to czemu nie :)

pozdrawiam, yoozeq
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69

redjay
Model: 5d mkII

Re: Poszukiwany na zdjęcia - Mustang z lat60'

Post autor: redjay » 2014-06-24, 01:00

Dzięki za odpowiedź, możliwe że i do Gniezna się wybierzemy, musimy tylko odrobine przygotować do tripa, zgrać kalendarze etc. bo moja ekipa ze mna liczy 4 osoby :)
Odezwał się do mnie jeszcze kolega z Rybnika, ale chwilowo słuch o nim zaginął. Jeśli ktoś jeszcze byłby chętny to dawajcie znać proszę, tutaj albo przez PW.
Dzięki, pozdrawiam!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”