Mało kto wie, że mógł też być pierwszym Polakiem, który w 1968 roku nabył Forda Mustanga - zółtego.
O to jego historia: http://wyborcza.pl/1,75475,6528733,Zolt ... omedy.html

rusek pisze:Ale mi furora ja pierdziu to tylko pojazdy ale to moje zdanie...!! Ja jestem pierwszym Polakiem co kupiłem i mam jeden z pierwszych sztuk na Świecie Suzuki Intruder M1800R B.O.S.S. Edition 2014 w wyprodukowanej liczbie egzemplarzy 1500 sztuk ..

rusek, przepraszam za ton mojej odpowiedzi, ale baaaardzo mi się nie spodobało jak z buta potraktowałeś post Adriana - nie zasługiwał na torusek pisze:Strona wszystko poza Mustangiem i chyba nie trzeba pisać tylko o Mustangu,chciałem tylko pokazać ,że Polak też potrafi kupić coś nowego i wyjątkowego ,ale nie wszyscy to rozumieją szkoda ..

galeria/inne
 galeria/inneMasz rację to tylko pojazdy, ale podejrzewam że nie chodziło tu tylko o tego żółtego Mustanga ale o jego właściciela - poczytaj trochę o historii Komedy, Polańskiego i Hłaski. Możesz byc nawet jedynym właścicielem Suzuki Intruder M1800R w Polsce, ale Komedą nigdy nie będziesz. Motorynka Komedy budziłaby większe zainteresowanie niż Twoje Suzuki Intruder M1800R.rusek pisze:Ale mi furora ja pierdziu to tylko pojazdy ale to moje zdanie...!! Ja jestem pierwszym Polakiem co kupiłem i mam jeden z pierwszych sztuk na Świecie Suzuki Intruder M1800R B.O.S.S. Edition 2014 w wyprodukowanej liczbie egzemplarzy 1500 sztuk ..
 Mustang to jedynie słodki dodatek ale jakże cenny dla samego właściciela. Nie byle jakiego właściciela
 Mustang to jedynie słodki dodatek ale jakże cenny dla samego właściciela. Nie byle jakiego właściciela