Prośba o pomoc w spełnieniu marzeń o wyścigach

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

ODPOWIEDZ
Kariot
Młodszy Forumowicz

Prośba o pomoc w spełnieniu marzeń o wyścigach

Post autor: Kariot » 2012-12-03, 22:48

Prośba o pomoc w zrealizowaniu planów związanych ze startami w Pucharze Aprilii RS4

Witam. Na forum udzielam się rzadko ze względu na brak Mustanga i niewielką wiedzę.
Od dzieciństwa fascynowały mnie sportowe motocykle oraz wyścigi motocyklowe.
Obecnie jestem uczniem 3L.O.w Kielcach i czynnym motocyklistą. Posiadam Kawasaki ZX7r, którym poruszam się kiedy tylko pozwala na to pogoda. Należę do kieleckiego stowarzyszenia „CK Riders”, które zrzesza lokalnych motocyklistów. Organizujemy imprezy, które pomagają społeczeństwu i zapewniają mile spędzony czas, np. darmowa karta motorowerowa, rozpoczęcie sezonu motocyklowego. Jesteśmy zapraszani na inne wydarzenia, np. „Harley-Davidson Motor Show”, które odbywało się w Galerii Echo.

Pasja pochłonęła mnie całkowicie, pojawiły się marzenia o startach w wyścigach motocyklowych. Jest możliwość spełnienia marzeń. Mianowicie, Puchar Aprilii RS4.
Puchar Aprilii RS4 organizowany przez „MotoRmanię” przy współpracy z Polskim Związkiem Motorowym, Automobilklubem Wielkopolskim, Dainese oraz Pirelli, polega na zebraniu 10 zawodników, którzy nabędą identyczne motocykle Aprilie RS125 2012, wobec których zakres wykonywanych modyfikacji jest mocno ograniczony. Pozwoli to na konkurencję zawodników i ich umiejętności, nie maszyn i ich ulepszeń.
Puchar RS4 nie będzie mieć osobnego wyścigu – zawodnicy będą startować w wyścigu Mistrzostw Polski 125 i będą mieli osobną klasyfikację oraz podium pucharowe. Ponadto będą sklasyfikowani w Mistrzostwach Polski.
Udział w tych wyścigach to jedyna droga do ścigania się motocyklem w Polsce, gdyż pomimo, że wiąże się to ze znacznymi kosztami jest najtańszym sposobem na realizację sportowych planów i marzeń.

Niestety nie jestem w stanie podołać kosztom związanym ze startami. Dlatego też piszę do Państwa tę prośbę o wzięcie udziału w pomocy zebrania środków na ten cel. Wiąże się to
z korzyściami dla Państwa firmy które wyślę zainteresowanym, aby nie przedłużać.
Jestem pewny, że moje doświadczenie na sportowym motocyklu, zdeterminowanie, upór, pomoc techniczna przy przygotowaniu motocykla, a także pomoc teoretyczna i praktyczna pod względem techniki jazdy po torze ze strony zawodników biorących udział w wyścigach wyższego szczebla, którzy zadeklarowali się przekazać mi nabytą wiedzę, zapewni mi doskonałe wyniki.

Państwa pomoc jest niezbędna w całkowitym zrealizowaniu mojej pasji.
W razie chęci skontaktowania się ze mną, poniżej umieszczam mój mail.

Kontakt:
Mail: Krystianknp94@interia.pl

Z poważaniem
Krystian Konopka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”