MR 2021 - pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Kuba, celibad, Kuba
- pab567
- Forumowicz
- Model: GT convertible MY16
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czerwony
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Powrót z MR2021
Wprawdzie nie będzie mi dane wziąć udział w MR2021 ale zupełnie przypadkiem
03.07 będę wracał ze Świnoujścia do Warszawy - ktoś chętny na wspólny galop? Od razu zaznaczam - jestem raczej z tych leśnych dziadków którzy jeżdżą zgodnie z przepisami (no, może prawie zgodnie...)

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Re: MR 2021 - pogaduchy
Hej Załogi!
Ma ktoś boomboxa w słusznym rozmiarze? Przydałby się na imprezę w plenerze
A może ktoś ma fajny set z muzą do niego? Bierzcie wszystko![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Ma ktoś boomboxa w słusznym rozmiarze? Przydałby się na imprezę w plenerze

A może ktoś ma fajny set z muzą do niego? Bierzcie wszystko
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Wojtek, chodzi o coś, co możesz bezproblemowo zabrać ze sobą i odpalić w plenerze bez dodatkowego zasilania

- hominis
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Ford Mustang GT 2005
- Kolor: Czerwony
Dzisiaj dzień powrotów z Mustang Race 2021. Mam nadzieję, że wszyscy szczęśliwie, bez dodatkowych opłat kierowanych do wojewodów z tytułu mandatów karnych XD ...
Wspaniale było Was spotkać w Pile. Mustang Race ma niesamowity power i po latach uczestnictwa, trochę się wykruszyłem (chyba w przyszłym roku trzeba będzie dodać kolejny Mustang Race do kolekcji magnesów na drzwiach garażowych
Wspaniale, że mustangowa rodzina powiększa się z roku na rok (ba, z miesiąca na miesiąc!).
Zapewne pojawi się sporo relacji z MR2021 - poniżej link do mojej galerii z Aeroklubu Ziemi Pilskiej
Galeria zdjęć z Aeroklubu Ziemi Pilskiej - MR2021
Bardzo dziękuję organizatorom za zaproszenie!
Oczywiście, jak co roku, jestem do dyspozycji w sprawach grafiki/poligrafii ...
Wspaniale było Was spotkać w Pile. Mustang Race ma niesamowity power i po latach uczestnictwa, trochę się wykruszyłem (chyba w przyszłym roku trzeba będzie dodać kolejny Mustang Race do kolekcji magnesów na drzwiach garażowych

Zapewne pojawi się sporo relacji z MR2021 - poniżej link do mojej galerii z Aeroklubu Ziemi Pilskiej

Galeria zdjęć z Aeroklubu Ziemi Pilskiej - MR2021
Bardzo dziękuję organizatorom za zaproszenie!
Oczywiście, jak co roku, jestem do dyspozycji w sprawach grafiki/poligrafii ...
- Anna01@
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550 Ekobiust 2015
- Kolor: magnetic grey
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
- Kontakt:
Załoga 21 melduje się w domu , bez dodatkowych kosztów
jak zwykle super towarzystwo,ekstra zabawa. Dla organizatorów wielkie 
szkoda ze Kuba zrezygnował ale liczę ze Dezo przejmnie megafon i będą dalsze MR

M-Mustang M-Małpka
@ M-
Malinka 

- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Cześć! Zlikwidowałem konto na FB zatem piszę wyłącznie tutaj.
Baaardzo dziękuję za świetnie spędzony czas i Wasze towarzystwo. Dziękuję Uczestnikom i Organizatorom (sobie również bo dodałem 5 groszy do organizacji
). Było fantastycznie.
Dziękuję również za nagrodę za komandorowanie i organizowanie (a właściwie współorganizowanie, bo działał cały zespół świetnych ludzi) pierwszych rajdów w 2011 i 2012r. To wtedy powstała idea: jedziemy przez Polskę, bawimy się świetnie i śpimy w najlepszych hotelach, o nic nie prosimy! Cele od razu wyznaczyliśmy wysoko i wykluczyliśmy z organizacji słowo "kompromis". Z resztą, gdyby nie idea MR, to kto wie jak dziś wyglądałby MKP...? Wszak stowarzyszenie zakładaliśmy wtedy głównie po to by zyskać formę prawną i móc otrzymać finansowanie od sponsorów. W 2011 roku głównym sponsorem było BP. To wtedy szef marketingu, mój serdeczny kolega Paweł Dziadkowiec powiedział do mnie: Artur, jak mam Wam dać tę kasę przecież Was...nie ma...
I tak to się zaczęło.
Odbierając nagrodę uznania czułem się szczególnie wzruszony, że otrzymałem ją podczas 10!!!! edycji MR.
Pragnę też wyrazić zaskoczenie i wzruszenie propozycją objęcia funkcji Komandora MR 2022. Dziękuję i doceniam zaufanie jakie się z tym wiąże i jakim zostałem obdarzony. Jednocześnie przypominam, że w 2012 roku zamknąłem ten rozdział, przekazując pałeczkę dalej. W moich planach życiowych nie ma powrotu do tej funkcji. U podstaw mojej świadomej decyzji z 2012 legło założenie, że MR powinien "wciągać" w organizację nowych ludzi, którzy będą jednocześnie korzystać z doświadczeń dotychczasowych organizatorów. Nadal uważam, że tak powinno być. Po kolejnych wspaniałych edycjach MR, Kuba (wielki szacunek dla Kuby i Zespołu) poczuł zmęczenie materiału i postanowił przekazać pałeczkę.
Niech przejmie ją ktoś z nowym spojrzeniem i świeżą energią. A ja... zawsze chętnie pomogę - wystarczy zadzwonić.
Baaardzo dziękuję za świetnie spędzony czas i Wasze towarzystwo. Dziękuję Uczestnikom i Organizatorom (sobie również bo dodałem 5 groszy do organizacji

Dziękuję również za nagrodę za komandorowanie i organizowanie (a właściwie współorganizowanie, bo działał cały zespół świetnych ludzi) pierwszych rajdów w 2011 i 2012r. To wtedy powstała idea: jedziemy przez Polskę, bawimy się świetnie i śpimy w najlepszych hotelach, o nic nie prosimy! Cele od razu wyznaczyliśmy wysoko i wykluczyliśmy z organizacji słowo "kompromis". Z resztą, gdyby nie idea MR, to kto wie jak dziś wyglądałby MKP...? Wszak stowarzyszenie zakładaliśmy wtedy głównie po to by zyskać formę prawną i móc otrzymać finansowanie od sponsorów. W 2011 roku głównym sponsorem było BP. To wtedy szef marketingu, mój serdeczny kolega Paweł Dziadkowiec powiedział do mnie: Artur, jak mam Wam dać tę kasę przecież Was...nie ma...

Odbierając nagrodę uznania czułem się szczególnie wzruszony, że otrzymałem ją podczas 10!!!! edycji MR.
Pragnę też wyrazić zaskoczenie i wzruszenie propozycją objęcia funkcji Komandora MR 2022. Dziękuję i doceniam zaufanie jakie się z tym wiąże i jakim zostałem obdarzony. Jednocześnie przypominam, że w 2012 roku zamknąłem ten rozdział, przekazując pałeczkę dalej. W moich planach życiowych nie ma powrotu do tej funkcji. U podstaw mojej świadomej decyzji z 2012 legło założenie, że MR powinien "wciągać" w organizację nowych ludzi, którzy będą jednocześnie korzystać z doświadczeń dotychczasowych organizatorów. Nadal uważam, że tak powinno być. Po kolejnych wspaniałych edycjach MR, Kuba (wielki szacunek dla Kuby i Zespołu) poczuł zmęczenie materiału i postanowił przekazać pałeczkę.
Niech przejmie ją ktoś z nowym spojrzeniem i świeżą energią. A ja... zawsze chętnie pomogę - wystarczy zadzwonić.
Samotny Wilk
- Pabllo
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1969 Boss 302
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Wimbledon White
- Stajnia: Stajnia Małopolska
Artur, miałeś się zastanowić a nie podejmować decyzję na już ... przemyśl to jeszcze, bo kto jak nie TyDezo pisze: ↑2021-07-05, 20:11Cześć! Zlikwidowałem konto na FB zatem piszę wyłącznie tutaj.
Baaardzo dziękuję za świetnie spędzony czas i Wasze towarzystwo. Dziękuję Uczestnikom i Organizatorom (sobie również bo dodałem 5 groszy do organizacji). Było fantastycznie.
Dziękuję również za nagrodę za komandorowanie i organizowanie (a właściwie współorganizowanie, bo działał cały zespół świetnych ludzi) pierwszych rajdów w 2011 i 2012r. To wtedy powstała idea: jedziemy przez Polskę, bawimy się świetnie i śpimy w najlepszych hotelach, o nic nie prosimy! Cele od razu wyznaczyliśmy wysoko i wykluczyliśmy z organizacji słowo "kompromis". Z resztą, gdyby nie idea MR, to kto wie jak dziś wyglądałby MKP...? Wszak stowarzyszenie zakładaliśmy wtedy głównie po to by zyskać formę prawną i móc otrzymać finansowanie od sponsorów. W 2011 roku głównym sponsorem było BP. To wtedy szef marketingu, mój serdeczny kolega Paweł Dziadkowiec powiedział do mnie: Artur, jak mam Wam dać tę kasę przecież Was...nie ma...I tak to się zaczęło.

Feci, quod potui, faciant meliora potentes.