Na wstępie przepraszamy za długą zwłokę. Do ostatniej chwili analizowaliśmy możliwość bezpiecznego przeprowadzenia Mustang Race 2020.
Niestety w związku z sytuacją epidemiologiczną, Mustang Race 2020 nie odbędzie się. Jest to dla nas cholernie smutna, irytująca, wkurzająca decyzja, ale niestety nie mamy wyjścia.
Mustang Race to wspólne spędzanie czasu na zawodach, konkurencjach zarówno tych torowych jak i piciu herbaty na czas. To moment, w którym nasze troski ulatują, nastawiamy się na podróż w nieznane. To czas kiedy liczy się tylko tu i teraz. Życzymy sobie mieć czysty umysł, bez natrętnie kołaczącej się myśli – czy aby to dobry moment na zabawę, czy aby na pewno nie spłynął mi make up z maseczki

„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie jako smakujesz, aż się zepsujesz”. My nie chcemy się dowiadywać. My chcemy się wspólnie spotkać i przeżyć cudowne 4 dni. Niestety, tym razem nie jesteśmy w stanie zapewnić Wam bezpieczeństwa.
W związku z tym Mustang Race nie odbędzie się w tym roku. Odbędzie się natomiast w kolejnym przy następujących założeniach:
- start 30.06.2021
- jedziemy tą samą trasą, którą planowaliśmy pojechać w tym roku, śpimy w tych samych hotelach, utrzymujemy w mocy wszystkie atrakcje.
Zapisy – wszystkie osoby zapisane na listę MR2020 automatycznie przechodzą na listę uczestników MR2021.
Co z zaliczką którą wpłaciłem?
W tym tygodniu udało się aneksować pobyty w hotelach. W związku z tym część zaliczek pozostała w hotelach. Bardzo Was prosimy o zastanowienie się i napisanie na mustangrace@mustangklub.pl (mail na który zgłaszaliście akces do MR) czy możecie zostawić zaliczkę, możecie zostawić część pomniejszoną o zaliczkowane hotele czy potrzebujecie całość. Żeby była jasność – osoby, które poproszą o zwrot pełnej zaliczki NIE spadną z listy uczestników. Bardzo prosimy o spokojne przemyślenie sprawy. Mamy zamiar doprowadzić w 2021 imprezę do realizacji

Na przełomie 2020 i 2021 napiszemy do Was z prośbą o potwierdzenie swojego uczestnictwa w 2021 roku.
I na koniec – to jedna z najcięższych gatunkowo wiadomości, którą musiałem napisać. Będzie nam bardzo brakowało wspólnego galopu, wieczornych opowieści i Waszego towarzystwa ALE:
JESZCZE BĘDZIE PIĘKNIE!!!!
Kuba S. i Organizatorzy.