W ZWIĄZKU Z PROBLEMEM NOCLEGOWYM JESTEM ZMUSZONY PRZESUNĄĆ IMPREZĘ NA 2020R, TERMIN RACZEJ PODOBNY CZYLI KONIEC WAKACJI, ALE TO MOŻE ZOSTAĆ ZMIENIONE.
Dodam tylko tyle, że zainteresowanie imprezą przerosło moje oczekiwania co za tym idzie miejsca noclegowe dostępne za "normalne" pieniądze do ostatniej chwili nie były osiągalne. Załatwiałem sprawę od 2018r.
Cały plan imprezy nie ulegnie zmianie i myślę, że jeszcze w tym roku będzie konkretna NOWA informacja na ten temat, by każdy mógł zaplanować urlop.
Jest mi bardzo miło, że taka liczba uczestników chce się wybrać na imprezę, którą organizuje. Myślę, że duży wpływ miał na to Mustang Albania Trip
Mam nadzieje, że cała ekipa będzie wyrozumiała i zgłosi się na listę Mustang Balkan Trip 2020.
Poczułem się w obowiązku zaproponować coś co miało być inną imprezą, która siedziała w mojej głowie. Miała być krótsza ale została rozbudowana.
Mianowicie
Zapraszam chętnych w zamian za to na imprezę: Mustang Electric Race 2019 (nie mylić z elektrycznymi Mustangami

)
Pierwszeństwo mają uczestnicy wpisani na listę Mustang Balkan Trip 2019, gdyż liczba miejsce jest ograniczona.
Tu jest informacja na ten temat:
viewtopic.php?f=287&t=17140