Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
Ja mam 1 miejsce wolne (tzn tego za kierowcą nie liczę ). Tylko chyba nie będę leciał w konwoju, a wstanę w sobotę pewnie 9-10. Jakby co to służę pomocą Daj znać na PW.
Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Ekipa ruszająca z Wa-wy
Lista uczestników:
1. pavlito & jania
2. horse & ekypa plus brat Vectra B ale on możne jechać za nami ew. nas eskortować
3. szymon & joanna
4. mirmal
5. Kaś & Olo
6. Robert
7. karol
8. Konrado[/quote]
Ania i ja odpadamy - jedziemy już w piątek. Jak pogoda będzie sprzyjała i nie będzie padało, to o ognisko zahaczymy.
Lista uczestników:
1. pavlito & jania
2. horse & ekypa plus brat Vectra B ale on możne jechać za nami ew. nas eskortować
3. szymon & joanna
4. mirmal
5. Kaś & Olo
6. Robert
7. karol
8. Konrado[/quote]
Ania i ja odpadamy - jedziemy już w piątek. Jak pogoda będzie sprzyjała i nie będzie padało, to o ognisko zahaczymy.
.:: my other ride is your mom ::.
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
wydrukowalem sobnie 2sztuki tablicy dwurzedowej bo jednorzedowa nie mziesci sie na formacie A3, moze ktos ma jedna nad stan zrobiana jednorzedowa? bo moge przykleic z przodu tez dwurzedowa, no ale musialbym specjalnie sciagac tablice rejestracyjna,a tak to bym na nia przykleil.. wydrukowalem na zwyklym papierze, ale przykleilem na plekse 305/214 i na to wszystko bezbarwna folie, wyglada ladnie;) a od spodu mam dwustronna tasme klejaca takze wystarczy dokleic do dwurzedowej tablicy jak nik nie ma w zapasie jednorzedowaje to sciagne przednia rejestracje i przykleje ta dwurzedowa;) no ale spytac moge;)
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Jutro spróbuję zrobić parę jednorzędówek, ale nastawiam się tylko na laminowanie, bo nie zdążę zabawy z pleksi i folią. Zrobiłem też kilka dwurzędówek. Podzielimy się w M1 na zbiórce.
Ja mam już komplet w aucie, nie zmieszczę nikogo więcej.
Ja mam już komplet w aucie, nie zmieszczę nikogo więcej.
Uważaj, świeże broszurki mogą nieźle walić przez kilka dni - auto zasmrodzone farbą drukarską to średnia przyjemnośćBroszury in da haus! A raczej in da car bo nie chciało nam się pudeł targać.
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Biorąc pod uwagę prognozę pogody będę przekonywał do tych godzin, bo na zwykłym opłukaniu auta się raczej nie skończyPlan konwoju z Warszawy do Łodzi:
Zbiórka 7.30-7.45 w Centrum na Placu Bankowym.
Ok. 8.15 spotkanie z drugą grupą zebraną w Jankach na parkingu pod Realem.
Ok. 8.30 start do Rawy. Następnie myjnia w Brzezinach. W Łodzi przegrupowanie pod M1 przy Brzezińskiej 27/29 (część -> hotel, ew. myjnia jak ktoś nie zdążył).
Następnie dekoracja i ustawienie aut zgodnie z http://mustangklub.pl/pliki/rozklad_jazdy.pdf
Lista uczestników:
1. pavlito & jania
2. horse & ekypa plus brat Vectra B ale on moze jechac za nami ew. nas eskortowac
3. szymon & joanna
4. mirmal
5. Hans & Anna
6. Kaś & Olo
7. Robert
8. karol
Proszę kopiować tego maila i dopisywać się na końcu, bo znów ustalenia się zakopią pod stertą postów...
- PARTYBOY
- Model: PROBE GT 94'
- Kolor: granatowy
- Kontakt:
Spokojnie. Pogoda według zapowiedzi ma być ok http://pogoda.onet.pl/0,200,38,lodz,miasto.html
W razie czego na wlotach są myjnie, nie myjcie aut przed podróżą
W Manufakturze nawet jak jest deszcz to jest masa wiary i akcja się powiedzie
Chętnie bym się gościnnie przyłączył ale nikt mi nie odpowiedział czy braciszek PROBE mile widziany
W razie czego na wlotach są myjnie, nie myjcie aut przed podróżą
W Manufakturze nawet jak jest deszcz to jest masa wiary i akcja się powiedzie
Chętnie bym się gościnnie przyłączył ale nikt mi nie odpowiedział czy braciszek PROBE mile widziany
[url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Krav_maga]Chocbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę.[/url]
- Dakota
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1996
- Silnik: inny V8
- Kolor: zielony plamisty
Dla pewności się pytam, czy wszyscy nocujący w hotelu załatwianym przez Celibada zapoznali się z wiadomością o dopłacie do zlotu? Pisaliśmy wczoraj w tym wątku:
viewtopic.php?p=13851#13851
viewtopic.php?p=13851#13851
Oczywiście, że jesteś mile widziany Ale to jest zlot Mustangów i na placu stają tylko te samochody - już kiedyś ktoś się pytał o to i odpowiedź wciąż jest ta sama.PARTYBOY pisze: Chętnie bym się gościnnie przyłączył ale nikt mi nie odpowiedział czy braciszek PROBE mile widziany
YA RLY!
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
HALO ...... SZUKAM PILNIE KOGOŚ Z KAMERĄ /DOBRĄ/ DO JECHANIA NA CZELE KONWOJU I KRĘCENIA , ZGŁOSZENIA NA PW
[ Komentarz dodany przez: alfatech: 2009-04-17, 09:45 ]
.......... las rąk
[ Komentarz dodany przez: alfatech: 2009-04-17, 09:45 ]
.......... las rąk
Ostatnio zmieniony 2009-04-17, 09:45 przez celibad, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT Bullitt '08
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: highland green
Pod M1 dołączy do nas mój wspólnik, będzie miał ze sobą porządną kamerkę Panasonic z trzema przetwornikami CCD - maleńka, ale bardzo porządna. Ale nie ma Mustanga - planowaliśmy, że pojedzie ze mną.
Na kręcenie przejazdu warto wyznaczyć kogoś w Convertable, żeby miał szanse zrobić ładne ujęcia... Warunek - brak deszczu.
Na kręcenie przejazdu warto wyznaczyć kogoś w Convertable, żeby miał szanse zrobić ładne ujęcia... Warunek - brak deszczu.
Ostatnio zmieniony 2009-04-17, 12:47 przez egonw3, łącznie zmieniany 1 raz.