Hans pisze:A komuś podobno jakaś baba ręką w czarnego Mustanga walnęła.![]()
Komu? O co kaman? Śpiewać jak na przesłuchaniu!
mojego ta glupia q-wa poklepala po tylku, "lesba ze spoznionym okresem

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
a wysiadłeś i w równie kulturalny sposób powiedziałeś jej, co się Tobie nie podobało w jej zachowaniu?escalar pisze:Hans pisze:A komuś podobno jakaś baba ręką w czarnego Mustanga walnęła.![]()
mojego ta glupia q-wa poklepala po tylku, "lesba ze spoznionym okresem"
hahHans pisze:a wysiadłeś i w równie kulturalny sposób powiedziałeś jej, co się Tobie nie podobało w jej zachowaniu?escalar pisze:Hans pisze:A komuś podobno jakaś baba ręką w czarnego Mustanga walnęła.![]()
mojego ta glupia q-wa poklepala po tylku, "lesba ze spoznionym okresem"
zostawila tylko swoje linie papilarne, podwinela kite i zwialakoralkarol pisze:a to uszkodzila Ci cos ?escalar pisze: ...ja zachowalem sie na poziomie, kulturalnie wysiadlem i zaproponowalem jej zeby poczekala na policjeczy tylko chciales ją nauczyc dobrego zachowania ?
i poczekala czy uciekła ?
No faktycznie. Dodam do tego jeszcze swoje trzy grosze - przy staruszkach brakowało barierek odgradzających - one powinny być całkowicie poza zasięgiem ludzi.Robert pisze:Jesli o mnie chodzi - subiektywna opinia of kors, to nastepnym razem chyba wolalbym jednak jakies bardziej kameralne miejsce. Za duzo ludzi, auta poobmacywane tlustymi paluchami, nie da sie zrobic fotki, no i ciezko wylowic wlasciciela danego samochodu w takim tlumiekaes pisze:Ale sobie kadzimy, to teraz piszcie prawdę
trzeba było dmuchnąć do baku - można by było wtedy stwierdzić, że samochód jest "zagazowany".escalar pisze:jesli mielismy jakis alkohol z poprzedniego dnia we krwi wczesniej, to wypocilismy co do kropelki
3km?escalar pisze:...musieli miec ubaw Ci, ktorych smignelismy wczesniej, kiedy pchalismy na pustym baku autko... jesli mielismy jakis alkohol z poprzedniego dnia we krwi wczesniej, to wypocilismy co do kropelki
No faktycznie. Dodam do tego jeszcze swoje trzy grosze - przy staruszkach brakowało barierek odgradzających - one powinny być całkowicie poza zasięgiem ludzi.Hans pisze:Robert pisze:Jesli o mnie chodzi - subiektywna opinia of kors, to nastepnym razem chyba wolalbym jednak jakies bardziej kameralne miejsce. Za duzo ludzi, auta poobmacywane tlustymi paluchami, nie da sie zrobic fotki, no i ciezko wylowic wlasciciela danego samochodu w takim tlumiekaes pisze:Ale sobie kadzimy, to teraz piszcie prawdę