3 Maja Małopolska
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Było super Krótko mówiąc. Dawno mnie tak brzuch nie bolał od ataków śmiechu. Powrót dorożką - bezcenny, 5 chłopa ciągniętych przez jednego Mustanga (ludzie nam zdjęcia robili), a wyszedł przypadkowo z niedogadania z płcią piękną
Jaskinia ciemna - ciemna. 2 rundki wokół rynku w Skale - super tylko wyszła jedna bo Marcel zgłupiał, że nagle jest pierwszy a był trzeci
Spacer po Parku Ojcowskim pierwsza klasa, pogoda dopisała więc nic tylko chodzić i chodzić
Kolorowe lody o smaku toffi - obyśmy już nigdy więcej ich nie kupili!
Jedyny minus - nikt z nas (pci menskiej) nie mógł się piwa napić, no ale odbiliśmy to sobie na dorożce.
No i znowu palenie gumy - a ja znowu nie zdążyłem uwiecznić na komórce
I widzieliśmy nawet jeża. (ale nie pały w jeżach).
Pierwsza seria zdjęć, na szybko, z komórki, nie będę się męczył z wstawianiem zdjęć tutaj.
http://picasaweb.google.com/kskaes/IZlo ... 3Maja2009#
Pozdro i dojedzcie szczęśliwie do domów. I do następnego, oby jak najprędzej, bo w takim towarzystwie to Mustangi kraść można...
A lista obecności:
Dorota i Rafał
Marcin ( )
Magda i Jarek
Monika i Marek
Karolina i ja.
Jaskinia ciemna - ciemna. 2 rundki wokół rynku w Skale - super tylko wyszła jedna bo Marcel zgłupiał, że nagle jest pierwszy a był trzeci
Spacer po Parku Ojcowskim pierwsza klasa, pogoda dopisała więc nic tylko chodzić i chodzić
Kolorowe lody o smaku toffi - obyśmy już nigdy więcej ich nie kupili!
Jedyny minus - nikt z nas (pci menskiej) nie mógł się piwa napić, no ale odbiliśmy to sobie na dorożce.
No i znowu palenie gumy - a ja znowu nie zdążyłem uwiecznić na komórce
I widzieliśmy nawet jeża. (ale nie pały w jeżach).
Pierwsza seria zdjęć, na szybko, z komórki, nie będę się męczył z wstawianiem zdjęć tutaj.
http://picasaweb.google.com/kskaes/IZlo ... 3Maja2009#
Pozdro i dojedzcie szczęśliwie do domów. I do następnego, oby jak najprędzej, bo w takim towarzystwie to Mustangi kraść można...
A lista obecności:
Dorota i Rafał
Marcin ( )
Magda i Jarek
Monika i Marek
Karolina i ja.
Ostatnio zmieniony 2009-05-03, 21:43 przez kaes, łącznie zmieniany 1 raz.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%
- Cyryl
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT Premium 2007
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Mineral Grey
Hej.
Nieźle się zaszyliście pod tą Skałą.
Przypadkowo będąc w trasie (wierzchem oczywiście), konisko poniosło mnie w okolice Skały, wiedzione pewnie instynktem stadnym. Konie w końcu – to zwierzęta stadne.
Mimo wszelkiej pomocy udzielonej z mojej strony, niestety poszukiwania stada zakończyły się niepowodzeniem
Nieźle się zaszyliście pod tą Skałą.
Przypadkowo będąc w trasie (wierzchem oczywiście), konisko poniosło mnie w okolice Skały, wiedzione pewnie instynktem stadnym. Konie w końcu – to zwierzęta stadne.
Mimo wszelkiej pomocy udzielonej z mojej strony, niestety poszukiwania stada zakończyły się niepowodzeniem
- Dakota
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1996
- Silnik: inny V8
- Kolor: zielony plamisty
Dziękuję za cudowny dzień, który udało nam się spędzić wspólnie. Cieszę się, że wszystkim humory dopisały, co na pewno związane było z fantastyczną pogodą i otoczeniem jurajskich skałek hihihihi...
Rafał, miałeś rację - grill w tamtym miejscu był naprawdę smaczny! Palce lizać!
Wiecie, że spędziliśmy ze sobą 11 godzin? Cieszę się, że ruszyliśmy tyłki i zrobiliśmy fajny spacer oraz weszliśmy do tej Ciemnej Jaskini . Tutaj przypomnę tekst Doroty: "Ja nie wiem co się Rafałowi stało... normalnie jak widzi takie dziury to jest pierwszy do wlezienia to takiej..."
Eh no i sprawa dogadania się między płciami... heheheheheh To nie było takie trudne do ogarnięcia! Ale przynajmniej mieliście wesołą przejażdżkę bryczką... Biedny konik
Zaraz wrzucę nasze foty z aparatu do galerii...
Pozdrowienia i do zobaczenia wkrótce!
Rafał, miałeś rację - grill w tamtym miejscu był naprawdę smaczny! Palce lizać!
Wiecie, że spędziliśmy ze sobą 11 godzin? Cieszę się, że ruszyliśmy tyłki i zrobiliśmy fajny spacer oraz weszliśmy do tej Ciemnej Jaskini . Tutaj przypomnę tekst Doroty: "Ja nie wiem co się Rafałowi stało... normalnie jak widzi takie dziury to jest pierwszy do wlezienia to takiej..."
Eh no i sprawa dogadania się między płciami... heheheheheh To nie było takie trudne do ogarnięcia! Ale przynajmniej mieliście wesołą przejażdżkę bryczką... Biedny konik
Zaraz wrzucę nasze foty z aparatu do galerii...
Pozdrowienia i do zobaczenia wkrótce!
YA RLY!
Ja pindolę, co za extremalny spocik, ja to ze śmiechu nóg nie czuję , żeby mnie tak sponiewierać Juhu juhu, żegnaj brzuchu! To się nazywa tuning masy mięśniowej. Widok zafrapowanych i pełnych troski spojrzeń pieszych turystów z obawą o zdrowie konika z pełną czegoś tam dorożką na plecach - bezcenny No i olewające wszystko i wszystkich nietoperki w połączeniu z jadowitym pająkiem i jego rodziną, która co prawda już się rozeszła ale zostawiła ku pociesze gawiedzi, fantastycznie urządzone mieszkanko .
Wyżerka super, do teraz delektuję się smakiem ukrytym pod paznokciami
Smak potu w ryju po wspinaczce do ciemnej dziury - delicious GT
Great THX!!!
Wyżerka super, do teraz delektuję się smakiem ukrytym pod paznokciami
Smak potu w ryju po wspinaczce do ciemnej dziury - delicious GT
Great THX!!!
Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Miałem napisać parę fajnych sytuacji ze spotkania, ale nie udało mi się tak napisać aby oddać komizm sytuacji (A druga sprawa, że mieliśmy od rana głupawe ze śmiechu i wszystko nas śmieszyło)
[ Dodano: 2009-05-04, 12:23 ]
Pozwolę sobie wkleić podpis Karoliny pod jednym ze zdjęć w jej galerii, dotyczący planu dorożkowego, bo dopiero teraz do mnie dotarło jak chciały dziewczyny, jak chcieliśmy my, a jak wyszło
[ Dodano: 2009-05-04, 12:23 ]
Pozwolę sobie wkleić podpis Karoliny pod jednym ze zdjęć w jej galerii, dotyczący planu dorożkowego, bo dopiero teraz do mnie dotarło jak chciały dziewczyny, jak chcieliśmy my, a jak wyszło
A ja uzupełnie, plan nasz był taki. Jedziemy dorożką na sam parking. Ale tłuszczy na wozie było tyle, że kuń nie wyciągnąłby nas pod górę. Przy rozstaju dróg gdzie wysiadaliśmy były takie tłumy samochodowo-ludzkie, że jednym autem by było ciężko jechać a co dopiero pięcioma. Chcieliśmy wysłać naszego zaczarowanego dorożkarza z jego zaczarowaną dorożką ciągniętą przez zaczarowanego konia (to tak ku chwale dzisiejszym maturzystom), ale kobiety się znarowiły i wyszło jak powyżejPlan był prosty: chłopaki jadą dorożką po Mustangi, dziewczęta spacerkiem podążają za nimi, z jednym postojem na zasłużone piwko. Chłopaki przyjeżdżają Mustangami po dziewczęta i wszyscy razem jadą dalej. Lecz było tak: chłopaki przejechali się dorożką, zamiast iść na parking po Mustangi, poszli na colę, a następnie wrócili się po dziewczęta...
CS6 Progress bar
- Dakota
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1996
- Silnik: inny V8
- Kolor: zielony plamisty
Moja galeria... aparat mi padł... dlatego tak mało fotek i cześć jest z komórki
http://picasaweb.google.pl/karolinaslom ... 2009Ojcow#
http://picasaweb.google.pl/karolinaslom ... 2009Ojcow#
Ostatnio zmieniony 2009-05-04, 12:41 przez Dakota, łącznie zmieniany 1 raz.
YA RLY!
-
- Forumowicz
- Kontakt:
kurde, jak on zapierdzielał do tej jaskini (całkiem ostre podejście) to nikt go nie mógł dogonić szybsze tempo miał tylko w drodze powrotnej, z górki, bo próbował za Moniką nadążyćalfatech pisze:Fajnie że się spotkaliście no i fajnie że udało się ściągnąć naszego klubowego emeryta
CS6 Progress bar
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
teraz zdjęcia z mojego aparatu bez żadnej obróbki
http://picasaweb.google.pl/rafalf912/IZ ... olska2009#
http://picasaweb.google.pl/rafalf912/IZ ... olska2009#
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Ponieważ mój solenizant jest dziś baaardzo zajęty to obowiązek dodania zdjęć spoczął na mnie. Niestety na niektórych zdjęciach nie udało się uchwycić całego uroku modeli, ale powiedzmy, że biorę winę na siebie
A zdjęcia są takie jaki są:
http://picasaweb.google.pl/magda190282/ ... S1wuGYjQE#
Magda
[ Dodano: 2009-05-04, 23:13 ]
Jak widać było super, choć intensywnie. Następnym razem zapraszamy do Bełchatowa - przeciągniemy was po kopalnianych dołkach
A zdjęcia są takie jaki są:
http://picasaweb.google.pl/magda190282/ ... S1wuGYjQE#
Magda
[ Dodano: 2009-05-04, 23:13 ]
Jak widać było super, choć intensywnie. Następnym razem zapraszamy do Bełchatowa - przeciągniemy was po kopalnianych dołkach