GDZIE I KIEDY NOWY ZLOCIK ?
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse
-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT Bullitt '08
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: highland green
Ja z moim konikiem na 100% będe na Heli w majowy weekend. Zresztą wtedy są tam super imprezy (początek sezonu windsurfingowego/kite) i mnóstwo fajnych ludzi, a jeszcze bez tłumów.celibad pisze:a moze jakiś spontan w weekend majowy na helu ?
[ Dodano: 2009-04-21, 12:27 ]
Można by się spotkać tutaj: http://www.stacjadeluxe.pl/
To knajpa zrobiona ze starej stacji benzynowej, całość w stylu "stare amerykańskie samochody" - fotele z foteli samochodowych, super wystrój, dobre jedzenie i wyluzowana obsługa. Przed wejściem stary amerykański dystrybutor, koło którego można zaparkować.
jak będziemy wiedzieli ile by samochodów przyjechało, to pogadam z obsługą o zapewnieniu miejsc parkingowych dla wszystkich. A stamtąd przejazd przez Sopot, Gdynię (z przejazdem przez Skwer Kościuszki) na półwysep, gdzie w Chałupach będzie impreza.
Zresztą można się spotkać na przykład na parkingu na Ołowiance (wyspa na Motławie, mniej więcej naprzeciw Żurawia) i stamtąd polecieć (niestety z korkiem po drodze, chyba, że popłyniemy promem, co też może być fajne i całkiem fotogeniczne).
Dla niewtajemniczonych Ołowianka: http://wikimapia.org/#lat=54.3529549&lo ... %82owianka
Ten duży plac to teraz nowy parking, zazwyczaj dość pusty.
-
- Forumowicz
- Model: V6 2005
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Srebrny
- Kontakt:
Hej,
Rozmawiałem wczoraj z jednym Mustangowcem z wawy, który się tutaj nie udziela i nie mógł być w Łodzi, bo miał jakiś wyjazd. Powiedział, że ma coś wspólnego z wyścigami konnymi na Służewcu i mógłby załatwić, abyśmy tam mieli kolejny zjazd. Parking jest ogromny, obok są koniki z krwi i kości, jakieś lokale itd. Gonitwy odbywają się bodajże do października. Co o tym myślicie?
Rozmawiałem wczoraj z jednym Mustangowcem z wawy, który się tutaj nie udziela i nie mógł być w Łodzi, bo miał jakiś wyjazd. Powiedział, że ma coś wspólnego z wyścigami konnymi na Służewcu i mógłby załatwić, abyśmy tam mieli kolejny zjazd. Parking jest ogromny, obok są koniki z krwi i kości, jakieś lokale itd. Gonitwy odbywają się bodajże do października. Co o tym myślicie?
- Deftronic
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Shelby GT500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Grabber Orange
Nie musi być dokładnie. Dwa ostatnie tyg. lipca, albo dwa pierwsze sierpnia... Jakoś tak byłoby super.
Będziemy już m. in. po tej trasie po Europie:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przełęcz_Stelvio
Oprócz przygody i fajnych widoków licze na zebranie masy informacji o tunningu Mustanga (będzie Roush Stage 3. 700hp replika SS, 2007 Saleen, 1100hp Mustang i inne) oraz porównanie w "boju" .
Będziemy już m. in. po tej trasie po Europie:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przełęcz_Stelvio
Oprócz przygody i fajnych widoków licze na zebranie masy informacji o tunningu Mustanga (będzie Roush Stage 3. 700hp replika SS, 2007 Saleen, 1100hp Mustang i inne) oraz porównanie w "boju" .
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
- Deftronic
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Shelby GT500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Grabber Orange
Hehe... No nie mów, że obecność na zlocie paru GT500 działała tak deprymująco na niektórych uczestników zlotu . W każdym bądź razie - mi to nie grozi .
Z tych wszystkich maszyn najbardziej ciekawi mnie Roush, a konkretnie zawieszenie (niektórzy mówią, że lepsze/gorsze od GT500). Co prawda miałem już okazję się przejechac taką wersją i wypadł on słabo, ale zobaczymy jak to będzie wyglądać w "terenie".
Z tych wszystkich maszyn najbardziej ciekawi mnie Roush, a konkretnie zawieszenie (niektórzy mówią, że lepsze/gorsze od GT500). Co prawda miałem już okazję się przejechac taką wersją i wypadł on słabo, ale zobaczymy jak to będzie wyglądać w "terenie".
- Little Pony
- Forumowicz
Stary, płakałem całą noc w poduszkę, a piłem kolejny tydzień To daj znać jak już zaliczysz tą imprezę, ciekaw jestem opinii posiadacza GT500 na temat innych wynalazków
Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
- Little Pony
- Forumowicz