Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
-
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
[quote:53b714801c="LIZZARD"]Jestem za integracją z ludźmi, a dopiero potem z miękkim i wygodnym geograficznym otoczeniem [/quote:53b714801c] o to chodzi
lecz otoczenie może sprzyjać integracji lub nie
[b:53b714801c]Radek[/b:53b714801c], wciąż podajesz miejsca w których nikt z forum nie mieszka ,jak sobie wyobrażasz organizację ............ na telefon? Naprawdę uwierz byłoby ciężko to zrobić
Co innego zgrana paczka nawet 50 osób a co innego jak nie zna się ludzi osobiście ( poza wyjątkami
) ......... no nic coś wymyślimy
[quote:53b714801c="Radek"]No ale jechac na zlot żeby jeździć w kółko autami? [/quote:53b714801c] nie .......... żeby chlać wódę/łychę i gadać o autach i o pierdołach 

[b:53b714801c]Radek[/b:53b714801c], wciąż podajesz miejsca w których nikt z forum nie mieszka ,jak sobie wyobrażasz organizację ............ na telefon? Naprawdę uwierz byłoby ciężko to zrobić

Co innego zgrana paczka nawet 50 osób a co innego jak nie zna się ludzi osobiście ( poza wyjątkami

Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
-
- Forumowicz
- Kontakt:
[quote:a66673cb3c="Radek"]alfatech, przekopiuj harmonogram tamtego spotu cougra po tam jest w sumie ponad 20 stron... i nie mogę znaleźć.[/quote:a66673cb3c] ale po co Ci harmonogram ? heheh i tak się nikt tego nie trzyma ,dlaczego ? ........ ten ma sraczkę ,ten całą noc chlał ,ten nie lubi mielonych ,ten ma uczulenie na sierść itd
Generalnie jest tak
piątek - spotykamy się ( miśki ,uściski itd) ,zakwaterowanie ,na bank ktoś gdzie pojedzie i zaraz wróci ,jeden przyjedzie o 15 a inny o 21
Potem ( i tu dowolna kolejność ) chlamy ,jemy ,gadamy ,oglądamy fury i tak w kółko
Sobota ........ zaczynają się schody ,każdy wstaje o innej godzinie bo każdy poszedł inaczej spać ,do godziny 14 może się wszyscy zbiorą może nie. Jeden wstanie o ósmej i gdzieś pojedzie bo mu się nudzi inny śpi do 14 wstaje narąbany i nie wie o co chodzi - normalka
jak się już załóżmy zbierze grupa ,to można skoczyć na wspólny obiad ( oczywiście wcześniej zrobiona rezerwacja ) ,można jechać ( jak się załatwi ) na lotnisko itd .................. wszystko można co nam tylko do łba strzeli
Potem wracamy - powtórka z soboty
Niedziela i tak każdy pojedzie o innej godzinie więc nie ma co planować
Generalnie jest tak
piątek - spotykamy się ( miśki ,uściski itd) ,zakwaterowanie ,na bank ktoś gdzie pojedzie i zaraz wróci ,jeden przyjedzie o 15 a inny o 21

Potem ( i tu dowolna kolejność ) chlamy ,jemy ,gadamy ,oglądamy fury i tak w kółko
Sobota ........ zaczynają się schody ,każdy wstaje o innej godzinie bo każdy poszedł inaczej spać ,do godziny 14 może się wszyscy zbiorą może nie. Jeden wstanie o ósmej i gdzieś pojedzie bo mu się nudzi inny śpi do 14 wstaje narąbany i nie wie o co chodzi - normalka

Potem wracamy - powtórka z soboty
Niedziela i tak każdy pojedzie o innej godzinie więc nie ma co planować
Pozdrawiam
- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
[b:18f382a3f2]alfatech[/b:18f382a3f2], no harmonogram, miałem na myśli to co opisałeś. Więc nie widzę problemu z organizacją bez mieszkania. Wunika z tego że trzeba zarezerwować nocleg i knajpe... Od nas nikt z zakopca nie mieszka a się udało:)
Co do mikołajek:
Galindię (nocleg, wjazd, pozwolenie na grilowanie, stoły) - rezerwujemy na telefon/faks ileśdni przed terminem zaliczkę.
kolację u konfederatów - telefon.faks.zaliczka.
Ja raczej nie widzę wżyciu problemów, jak ich nie ma:) Nie należy komplikować sobie prostych spraw. Wystarczy znać teren/okolicę i wiedzieć co się chce załatwić.
Co do mikołajek:
Galindię (nocleg, wjazd, pozwolenie na grilowanie, stoły) - rezerwujemy na telefon/faks ileśdni przed terminem zaliczkę.
kolację u konfederatów - telefon.faks.zaliczka.
Ja raczej nie widzę wżyciu problemów, jak ich nie ma:) Nie należy komplikować sobie prostych spraw. Wystarczy znać teren/okolicę i wiedzieć co się chce załatwić.

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
Już podarłem mapę PL
skacząc z Mikołajek do Zakopca, wobec czego może za granicą np. tu: http://www.premier.polano.pl/index.php?id=9" onclick="window.open(this.href);return false;
, basen, kręgle, rowery górskie, stadnina koni, sauna, fantastyczny wozduch itp., itd
wszystko można przez telefon...

Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
-
- Forumowicz
- Kontakt:
[quote:c2cb33dd00="Radek"]Ja raczej nie widzę wżyciu problemów, jak ich nie ma:) Nie należy komplikować sobie prostych spraw. Wystarczy znać teren/okolicę i wiedzieć co się chce załatwić.
[/quote:c2cb33dd00] nie no spoko
po prostu organizowałem już takie imprezy i wiem jak to jest w praktyce
.......... a jest zawsze inaczej 

Pozdrawiam
...ja tam się nie chce wpieprzać między wódke a zakąske
póki co jeszcze nie jestem pełnowartościowym właścielem konika ale ja osobiście bym widział taki zlocik w miejscu gdzie będzie można "dać pochasać konikom"
jakaś fajna równina coby pogalopować
hmm szowinistą żadnym nie jestem (może tyci tyci) ale wolałbym bez kobit.No wiecie jazda,chlanie...i noc pod gwiazdami
.Im bardziej komercyjne miejsce tym chiba większa kicha.Takie moje zdanie. 

- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
[quote:ddbc9bb0ee="christoph"]Im bardziej komercyjne miejsce tym chiba większa kicha.Takie moje zdanie[/quote:ddbc9bb0ee]
Co masz na myśli?
Ja między innymi zajmuję się (służbowo) organizacją targów... w Polsce i za granicą. Rezerwuję właśnie hotele, miejsca, zabudowy stoisk, imprezę integracyjną również już organizowałem... i nie jeżdżę po Polsce i świecie żeby to dopiąć...
[b:ddbc9bb0ee]alfatech[/b:ddbc9bb0ee], napisz z czym były problemy?
Co masz na myśli?
Ja między innymi zajmuję się (służbowo) organizacją targów... w Polsce i za granicą. Rezerwuję właśnie hotele, miejsca, zabudowy stoisk, imprezę integracyjną również już organizowałem... i nie jeżdżę po Polsce i świecie żeby to dopiąć...
[b:ddbc9bb0ee]alfatech[/b:ddbc9bb0ee], napisz z czym były problemy?
Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
[quote:86e31eb9d6="Radek"]christoph napisał/a:
Im bardziej komercyjne miejsce tym chiba większa kicha.Takie moje zdanie
Co masz na myśli?
[/quote:86e31eb9d6]
Np. Zakopane
a skoro szukamy organizatora to może Radek?
Skoro zajmuje się tym służbowo to chyba możemy mu zaufać...co Wy na to?
Może niech każdy wpisze swoje oczekiwania i coś się z tego wykluje.
Im bardziej komercyjne miejsce tym chiba większa kicha.Takie moje zdanie
Co masz na myśli?
[/quote:86e31eb9d6]
Np. Zakopane

Skoro zajmuje się tym służbowo to chyba możemy mu zaufać...co Wy na to?
Może niech każdy wpisze swoje oczekiwania i coś się z tego wykluje.

-
- Forumowicz
- Kontakt:
Przede wszystkim powinno być to miejsce ogólnie dostępne ,jak sobie wyobrażacie podróż ,zabawę itd w Zakopanem np kolegi Andronika lub chętnych z pomorza
Wyjadą w piątek rano - dobiją na wieczór , zmęczeni ,styrani ( nie zapominajmy jakie mamy drogi w PL ) ,odpadną pierwsi na pijaństwie ( wcale mnie to nie zdziwi ) a w sobotę już będą się bardzo oszczędzać bo też trzeba wcześnie wyjechać w niedzielę.
Jak napisałem - dla mnie rybka wszędzie mam tak samo i wszędzie na bank przyjadę ,ale nie zapominajmy o innych
[quote:898bc9fe08="Radek"]alfatech, napisz z czym były problemy?[/quote:898bc9fe08]
ze wszystkim
- zaliczki
- pokoje
- zmiana menu przez obsługę
- ten już padł a inny nawet nie zamoczył dzioba
itd
Z chęcią się nie podejmę organizacji i również nie mam nic przeciwko organizacji zlotu przez Radosława
[quote:898bc9fe08="kuczko"]Wiecie ile osób mogłoby na taki zjazd przyjechać?[/quote:898bc9fe08]
W tej chwili można pogadać o terminie - o miejscu i liczbie chętnych nic na razie nie ustalimy .......... niestety
I raczej byłbym za organizacją normalnego spotu a nie z racji 45 lecie mustanga ,to może być przy okazji

Wyjadą w piątek rano - dobiją na wieczór , zmęczeni ,styrani ( nie zapominajmy jakie mamy drogi w PL ) ,odpadną pierwsi na pijaństwie ( wcale mnie to nie zdziwi ) a w sobotę już będą się bardzo oszczędzać bo też trzeba wcześnie wyjechać w niedzielę.
Jak napisałem - dla mnie rybka wszędzie mam tak samo i wszędzie na bank przyjadę ,ale nie zapominajmy o innych

[quote:898bc9fe08="Radek"]alfatech, napisz z czym były problemy?[/quote:898bc9fe08]
ze wszystkim

- zaliczki
- pokoje
- zmiana menu przez obsługę
- ten już padł a inny nawet nie zamoczył dzioba
itd

Z chęcią się nie podejmę organizacji i również nie mam nic przeciwko organizacji zlotu przez Radosława

[quote:898bc9fe08="kuczko"]Wiecie ile osób mogłoby na taki zjazd przyjechać?[/quote:898bc9fe08]
W tej chwili można pogadać o terminie - o miejscu i liczbie chętnych nic na razie nie ustalimy .......... niestety
I raczej byłbym za organizacją normalnego spotu a nie z racji 45 lecie mustanga ,to może być przy okazji
Pozdrawiam
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
[quote:fc442f3f76="Pavulon_"]na zakopane czy mazury niestety się nie zapiszę, nie chcę aż tak forsować mojego autka, poza tym musiałbym wyjechać chyba w czwartek ;-) i mieć extra tysiaka na paliwko 
Centralna polska byłaby best 4 all tak myślę no i chętnie bym się pojawił :-)[/quote:fc442f3f76]
właśnie by wszystkim było sprawiedliwie blisko to trzeba coś szukać w centrum polski pomiędzy Warszawą a Poznaniem

Centralna polska byłaby best 4 all tak myślę no i chętnie bym się pojawił :-)[/quote:fc442f3f76]
właśnie by wszystkim było sprawiedliwie blisko to trzeba coś szukać w centrum polski pomiędzy Warszawą a Poznaniem

[quote:4bdd833707="christoph"]hmm szowinistą żadnym nie jestem (może tyci tyci) ale wolałbym bez kobit.No wiecie jazda,chlanie...i noc pod gwiazdami [/quote:4bdd833707]
To było bardzo szowinistyczne !!!! Od około 3 lat jeżdżę na zloty i pierwszy raz ktoś pisze żeby zlot był bez kobiet
Nie zdarza mi się opuszczać żadnego zlotu więc nawet jak bym miała "zakaz" przyjechania na ten to i tak znając siebie to i tak bym tam była 
To było bardzo szowinistyczne !!!! Od około 3 lat jeżdżę na zloty i pierwszy raz ktoś pisze żeby zlot był bez kobiet