Zamknięcie sezonu na południu 13-15.11.2009
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Dakota
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1996
- Silnik: inny V8
- Kolor: zielony plamisty
... ja biorę wódkę, jakiegoś Ballantinesa, wino i mandarynkówkę... kalesony się nie zmieszczą. Kto mi weźmie kalesony???Piotrek_W pisze:Tak że jak Dakota jedziesz jutro na zamknięcie sezonu do Schroniska na Hali Miziowej to nie zapomnij się ciepło ubrać, czapka, rękawiczki i gruba kurtka obowiązkowe ....
YA RLY!
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Piotrek_W czyżby coś mnie omineło?Piotrek_W pisze:Dla jednych źle, że nasypało, bo nie chcieli śniegu, dla drugich też źle bo za mało żeby jeździć (no chyba, że w nocy dosypie, a tu wszystko możliwe)......
[center]Tak że jak [you] jedziesz jutro na zamknięcie sezonu do Schroniska na Hali Miziowej to nie zapomnij się ciepło ubrać, czapka, rękawiczki i gruba kurtka obowiązkowe ....
Do zobaczenia jutro [you][/center]

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
kurdeeeee ......Piotrek_W pisze:
[center]Tak że jak [you] jedziesz jutro na zamknięcie sezonu do Schroniska na Hali Miziowej to nie zapomnij się ciepło ubrać, czapka, rękawiczki i gruba kurtka obowiązkowe ....
Do zobaczenia jutro [you][/center]
............................................ nie mam czapki

Czas na podsumowanie.
Najnowszy status pogodowy:
1. wyciągi nieczynne,
2. wjazd 4x4.
Według ICMu śnieg nie będzie już sypał. W piątek temperatura ma być w okolicy 0*C + wiatr, więc nie zapomnijcie odpowiednich ciuchów.
Gdzie dojechać
Parking pensjonatu Izabela, Korbielów ul. Sitki 2-4.
Namiary GPS: +49° 33' 23", +19° 20' 37" (Google Maps).
Przykładowa trasa z Krakowa (GoogleMaps) i Mysłowic - skrzyżowania A4/S1 (GoogleMaps).
Razem z Lady Walkiria będziemy na miejscu wczesnym popołudniem, ja prawdopodobnie zostanę na dole i będę ogarniał grupy do wyjazdu na górę. Tak jak pisałem, wracamy do 4x4, więc max. 5 osób jednocześnie. Ostatni transport chcielibyśmy zrobić do 20.oo. Jeżeli ktoś już w trasie będzie wiedział, że się spóźni - niech zadzwoni i da znać.
Mój numer telefonu:[hide]607 858 450 (Michał)[/hide]
Plan weekendu:
1. Piątek jest prosty
Grill + %, zaczynamy około 21.oo.
2. Sobota. O godzinie 15.oo wspólny obiad, około 20~21.oo ognisko + % [lub, jeżeli warunki nie pozwolą, drugi grill]. Na czas pomiędzy i przed obiadem [o ile ktoś obudzi się tak wcześnie
] jest kilka opcji - wypad w góry, zwiedzanie okolic. Możliwości na miejscu dokładnie przedstawi Piotrek_W, który pośród wielu swoich funkcji, robi m.in. za informację turystyczną
3. Niedziela. Wspólny obiad "pożegnalny" o 13.oo.
Czyli organizujemy dwie kolacje i dwa obiady. Śniadania w sobotę i niedzielę oraz wszelkiego rodzaju zakąski już we własnym zakresie. Menu kuchni schroniska jest spore.
Systematycznie ktoś się dopisuje/wypisuje [
], ale jeżeli dobrze liczę to w piątek będą 32 osoby. No to chyba tyle szczegółów i ogółów. Do zobaczenia jutro
Uważajcie na drodze.
Najnowszy status pogodowy:
1. wyciągi nieczynne,
2. wjazd 4x4.
Według ICMu śnieg nie będzie już sypał. W piątek temperatura ma być w okolicy 0*C + wiatr, więc nie zapomnijcie odpowiednich ciuchów.
Gdzie dojechać
Parking pensjonatu Izabela, Korbielów ul. Sitki 2-4.
Namiary GPS: +49° 33' 23", +19° 20' 37" (Google Maps).
Przykładowa trasa z Krakowa (GoogleMaps) i Mysłowic - skrzyżowania A4/S1 (GoogleMaps).
Razem z Lady Walkiria będziemy na miejscu wczesnym popołudniem, ja prawdopodobnie zostanę na dole i będę ogarniał grupy do wyjazdu na górę. Tak jak pisałem, wracamy do 4x4, więc max. 5 osób jednocześnie. Ostatni transport chcielibyśmy zrobić do 20.oo. Jeżeli ktoś już w trasie będzie wiedział, że się spóźni - niech zadzwoni i da znać.
Mój numer telefonu:[hide]607 858 450 (Michał)[/hide]
Plan weekendu:
1. Piątek jest prosty

2. Sobota. O godzinie 15.oo wspólny obiad, około 20~21.oo ognisko + % [lub, jeżeli warunki nie pozwolą, drugi grill]. Na czas pomiędzy i przed obiadem [o ile ktoś obudzi się tak wcześnie

3. Niedziela. Wspólny obiad "pożegnalny" o 13.oo.
Czyli organizujemy dwie kolacje i dwa obiady. Śniadania w sobotę i niedzielę oraz wszelkiego rodzaju zakąski już we własnym zakresie. Menu kuchni schroniska jest spore.
Systematycznie ktoś się dopisuje/wypisuje [

- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY