Kaś pisze:celibad pisze:mysle ze właściciele bedą mieli inne identyfikatory

jutro bedę wiedział wiecej .... a te 30 wejściówek to dla osób towarzyszących

Mam nadzieje, że w przypadku moim i Ola oraz np. Dakoty i Kaesa, będziemy liczeni jako właściciele auta i będziemy tak samo traktowani.
Chodzi mi o to, żeby jak jedna osoba dostanie "inny" identyfikator, a druga wejściówkę, to później nie było problemu tego typu, że pierwsza może wszystko, a druga ma ograniczone przywileje, bo ma np. tylko darmowy wstęp na teren imprezy, ale na after party już nie.
Dokładnie się z Tobą zgadzam.
Jeżeli chodzi o negocjacje, czy raczej naszą "użyteczność" w tej imprezie, to zakładam, że oni rozważają wiele możliwości. Jak się zbyt wycenimy, to powiedzą: "Ok. mamy ich w ... Weźmy ten pchli cyrk albo tych z tresurą gołębi. Też będzie fun, a nie mają takich żądań".
Negocjować jest najprościej to, czego oni mają dużo i nie wiąże się dla nich z wydawaniem gotówki. Czyli PLN raczej nie, ale wejściówki / identyfikatory wystawcy to rodzaj waluty... i jest to dla mnie jeden z podstawowych elementów, które powinni nam zapewnić. 30 wejściówek, to pewnie taka przymiarka do naszych możliwości, ale jak im powiemy, że jest 50 aut, to pewnie stwierdzą, że efekt ekspozycji jest o 40% większy i dorzucą wejściówki (wystawcy dla każdego uczestnika z forum).
Przy okazji - nie powinniśmy zakładać, że jak w tym roku im się spodoba, to za rok mamy zapewniony udział na 100%. Bardzo prawdopodobne, że stwierdzą to, co napisałem powyżej... "Dla odmiany sprawdźmy jak się spodoba pchli cyrk...". Jesteśmy rodzajem alternatywnego i taniego usługodawcy, a impreza, żeby nie była nudna, to musi co roku czymś się różnić (przecież nie wystawcami, którzy płacą za powierzchnię - oni muszą być co roku w komplecie:)).