Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
No myślę że tak, spory parking, dla jadących z wawy od strony łowicza i dla jadących z poznania (muszą nadłożyć 11 kilometrów autostradą-chyba że zjadą w miejscowości słowik na zgierz-łódź) dobre miejsce. W poniedziałek wsiądę w auto i objadę okolice w poszukiwaniu myjni. Tymczasem pozdrawiam.
http://www.case-studio.pl/
https://www.facebook.com/internalquietfanpage
www.internalquiet.com
https://www.facebook.com/internalquietfanpage
www.internalquiet.com
-
- Model: 67
Wpadł mi do głowy taki pomysł, że jeśłi chodzi o myjnie to i tak trzeba będzie się podzielić z oczywistych względów a jeśli chodzi o miejsce do uformowania szyku to proponowałbym Osiedle Akademickie UŁ na Lumumbowie tam jest duży plac i nie ma ruchu takiego jak na stacjach benzynowych czy przy centrach targowych; zdecydowanie będzie bezpieczniej sie ustawić, a przy okazji będzie dobra reklama działająca na studentów i studentkicelibad pisze: POSZUKUJEMY W ŁODZI , PLACU NA PERYFERIACH , GDZIE MOGLIBYŚMY SIE SPOTKAĆ , UFORMOWAĆ SZYK I POJECHAC DO MANUFAKTURY ,
POTRZEBUJEMY ADRESY MYJNI SAMOCHODOWYCH
MOŻE JEST KTOŚ CHĘTNY ZEBY TO ZOORGANIZOWAĆ ?
A te myjnie to jakie? bezdotykowe? Bo ja tylko takie i tylko woda środki biorę swoje.
I czy jest jakaś taka myjnia zaraz przy wjeździe od Katowic?
Ale moment czemu mam myć auto jak przecież ma nie padać
.... a z owadów i kurzu 
I czy jest jakaś taka myjnia zaraz przy wjeździe od Katowic?
Ale moment czemu mam myć auto jak przecież ma nie padać

[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
- kaser1
- Forumowicz
- Model: 1969 Mach 1 , 351W
- Silnik: inny V8
- Kolor: blu
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Chyba zwlaszcza na studentkiGGGrzegorz pisze:Wpadł mi do głowy taki pomysł, że jeśłi chodzi o myjnie to i tak trzeba będzie się podzielić z oczywistych względów a jeśli chodzi o miejsce do uformowania szyku to proponowałbym Osiedle Akademickie UŁ na Lumumbowie tam jest duży plac i nie ma ruchu takiego jak na stacjach benzynowych czy przy centrach targowych; zdecydowanie będzie bezpieczniej sie ustawić, a przy okazji będzie dobra reklama działająca na studentów i studentkicelibad pisze: POSZUKUJEMY W ŁODZI , PLACU NA PERYFERIACH , GDZIE MOGLIBYŚMY SIE SPOTKAĆ , UFORMOWAĆ SZYK I POJECHAC DO MANUFAKTURY ,
POTRZEBUJEMY ADRESY MYJNI SAMOCHODOWYCH
MOŻE JEST KTOŚ CHĘTNY ZEBY TO ZOORGANIZOWAĆ ?
KASER
- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Kontakt:
Elo, poproszę o PW kto WYJEŻDŻA w sobotę ok.21 z MANU. POstaram się wysłać w Poniedziałek PW do wszystkich z listy z takim pytaniem. Ale może jest za wcześnie? Bo jeszcze nie każdy wie... no ale wyślę i tak.
Co do myjni.
Najlepiej jakby ktoś z łodzi wrzucił na forum takie zestawienie:
Myjnie automatyczne na:
orlen
BP
Shell
Myjnie samoobsługowe typu:
Karcher, Słoń, itp.:
Myjnie ręczne ale myją tam pracownicy tu:
i lista.
I na te proponuję się zapisać osobiście na daną godzinę.
Pamiętajcie że myjka ręczna to 45minut (tam gdzie pracownicy myją).
Jeżeli 5 dni w tyg będzie padać a w sobote wyjdzie słońce, do każdej myjki będzie w sobote rano kolejka... 5-10 aut
Nie umawiajmy się na mycie w jednym miejscu. 40 aut po 15min na Karcher.. to 600min... na 4 stanowiska wyjdzie 150min... 2,5 godziny + Poślizg...
Ja będę miał czyste auto już w Wawie, i jeżeli będzie sucho, to pewnie tylko przetrę je na miejscu, lub za 2zł spłuczę kurz i wytrę na Karcherze.
Pozdrawiam
Co do miejsca spotkania, to jakiś SELGROS może ? JEst taki na obrzeżach... Pood centrami handl w soboty jest full... No chyba że WIELKIE centrum ii WIELKI parking - to zawsze jest miejsce.
Co do myjni.
Najlepiej jakby ktoś z łodzi wrzucił na forum takie zestawienie:
Myjnie automatyczne na:
orlen
BP
Shell
Myjnie samoobsługowe typu:
Karcher, Słoń, itp.:
Myjnie ręczne ale myją tam pracownicy tu:
i lista.
I na te proponuję się zapisać osobiście na daną godzinę.
Pamiętajcie że myjka ręczna to 45minut (tam gdzie pracownicy myją).
Jeżeli 5 dni w tyg będzie padać a w sobote wyjdzie słońce, do każdej myjki będzie w sobote rano kolejka... 5-10 aut

Nie umawiajmy się na mycie w jednym miejscu. 40 aut po 15min na Karcher.. to 600min... na 4 stanowiska wyjdzie 150min... 2,5 godziny + Poślizg...
Ja będę miał czyste auto już w Wawie, i jeżeli będzie sucho, to pewnie tylko przetrę je na miejscu, lub za 2zł spłuczę kurz i wytrę na Karcherze.
Pozdrawiam
Co do miejsca spotkania, to jakiś SELGROS może ? JEst taki na obrzeżach... Pood centrami handl w soboty jest full... No chyba że WIELKIE centrum ii WIELKI parking - to zawsze jest miejsce.
Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
- kaser1
- Forumowicz
- Model: 1969 Mach 1 , 351W
- Kolor: blu
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Panowie, nie jestem z Łodzi, ale może parking przy stadionie Widzewa byłby dobry i pewnie pusty, chyba, ze jest jakis mecz, a myjki niech każdy załatwia w swoim zakresie i najwyżej wyjedzie z domu troche prędzej, nie róbmy z tego powodu problemu, my tez mamy do przejechania ponad 230 km i trudno,co będzie to bedzie z pogodą,byle szkapy nie odmówiły posłuszeństwa.celibad pisze:poza tym , studentki w sobote ? w akademiku ? od piątku popołudnia juz ich tam nie male jeśli dojazd nie jest skomplikowany .... to miejsce dobre jak wszystkie.... najlepszy byłby gdzieś w centrum jakiś parking dużej firmy , która w sobote nie pracuje .....
KASER