Prośba o weryfikacje ogloszenia
- tomaho
- Forumowicz
- Model: Bullitt 2019
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- Kontakt:
Prośba o weryfikacje ogloszenia
Czesc wszystkim,
Mam do Was uprzejmą prośba i pomoc w podjeciu decyzcji kupna Stanga z tego ogloszenia:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9112457
Jesli ktos wiec o nim nieco wiecej prosze o info.
Carfax z uprzejmosci Maly1973:
http://img16.imageshack.us/img16/2989/1 ... 163082.jpg
W ogloszeniu widnieje wartosc 59tyś km przejechanych....czyli juz wiemy ze krecili licznik...no to z ceny beda musieli zejsc...
Ogladalem go- ale nie jechalem. Jest naprawde w dobrym stanie !!
Bede wdzieczny za Wasze pomocne posty !
Pozdrawiam
tomaho
Mam do Was uprzejmą prośba i pomoc w podjeciu decyzcji kupna Stanga z tego ogloszenia:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9112457
Jesli ktos wiec o nim nieco wiecej prosze o info.
Carfax z uprzejmosci Maly1973:
http://img16.imageshack.us/img16/2989/1 ... 163082.jpg
W ogloszeniu widnieje wartosc 59tyś km przejechanych....czyli juz wiemy ze krecili licznik...no to z ceny beda musieli zejsc...
Ogladalem go- ale nie jechalem. Jest naprawde w dobrym stanie !!
Bede wdzieczny za Wasze pomocne posty !
Pozdrawiam
tomaho
- tomaho
- Forumowicz
- Kontakt:
Piotrek_W, wiem ze V6 nie da mi tego co V8 potrafi...zgadzam sie....ale mialem przyjemnosc jazdy obiema wersjami i na poczatek mojego marzenia zaczne od V6...
trzeba jeszcze dom zbudowac, drzewo , syna...itd
Jak zobaczylem raport Carfaxa to poprostu sie wkurzylem ze nadal przekrecane sa liczniki...eeeh ta ludzka natura....i to w Stangach...wstyd!!
trzeba jeszcze dom zbudowac, drzewo , syna...itd

Jak zobaczylem raport Carfaxa to poprostu sie wkurzylem ze nadal przekrecane sa liczniki...eeeh ta ludzka natura....i to w Stangach...wstyd!!
w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Piotrek_w oczywiste jest, że V6 nie da tyle radości co V8 ale powinniśmy się cieszyć że, kolega chce Mustanga, że czuje ten ciąg do Amcarów, a że akurat V6 to myślę, że tylko będzie to na plus ponieważ nie licząc względów ekonomicznych zacznie naukę i nowe doświadczenie do słabszego auta.
Powodzenia tomaho w zakpuie konika, miejmy nadzieję, że się dobrze będzie spisywał, jak tylko będę mógł to pomogę więc pisz, masz moje gg i maila.
pozdr
Powodzenia tomaho w zakpuie konika, miejmy nadzieję, że się dobrze będzie spisywał, jak tylko będę mógł to pomogę więc pisz, masz moje gg i maila.
pozdr
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Ale czy przypadkiem nie mylisz mil z km??? Carfax pokazuje 63459mil czyli 39662km na luty 2009. Ogloszenie pokazuje 59000km na lipiec 2009. ~20000km przez pol roku w Polsce? Calkiem mozliwe...tomaho pisze:W ogloszeniu widnieje wartosc 59tyś km przejechanych....czyli juz wiemy ze krecili licznik...no to z ceny beda musieli zejsc...
Powodzenia w zakupie i witam w klubie

- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
tomaho, to lipa, że licznik kręcony, ale może jednak warto zastanowić się nad tym autkiem? obejrzyj go dokładnie, weź do obadania w stacji kontroli. jeśli wszystko jest proste, zawieszenie nienaganne, to chyba jednak warto go kupić. Weź ze sobą ogłoszenie, Carfax i wynegocjuj bardziej korzystną cenę.
Wiesz... takie nieładne oszustko...
poza tym w prawdzie jeżdżę automatem, ale też V6 i jakoś przesytu nie mam, a jedyna rzecz której chyba zazdroszczę kolegom z V8 to dźwięk przyprawiający mnie o większe dreszcze, to wszystko.

poza tym w prawdzie jeżdżę automatem, ale też V6 i jakoś przesytu nie mam, a jedyna rzecz której chyba zazdroszczę kolegom z V8 to dźwięk przyprawiający mnie o większe dreszcze, to wszystko.

.::
my other ride is your mom
::.

- tomaho
- Forumowicz
- Kontakt:
Moi drodzy,
Dziekuje za Wasze opinie- sa dla mnie wazne!
Otóż zawitałem dzis do Szefa Komisu i zaczelismy rozmawiac ponownie na temat Stanga i jego licznika- wiec jest on w milach- czyli ma 59tyś mil. Po pokazaniu mu wypisu Carfaxu przypomnialu mu sie, ze jezdzac tym mustangiem po stanach przez chwile zepsuł mu sie wskaznik poziomu paliwa- caly czas pokazywal ze ma pelen zbiornik co w takim aucie jest absurdem. Postanowil wiec wymienic i taniej wyszlo wymienic cala deske ze wszystkimi zegarami niz samą zepsutą cześć- czy to możliwe ??mieliscie taki problem...?
Stary licznik podobna maja i przed kupnem powiedzialem ze chce go zobaczyc...
Z ceny nie chce zejsc...chyba to pierwszy komis ktory ma za duzo pieniedzy
Na stacje diagnostyczna tez pojedziemy.
Mozecie podpowiedziec na co mam zwrócic uwage przy takim Stangu V6 z 2005 i przejechane ponad 100tyś km ?
dzieki
tomaho
Dziekuje za Wasze opinie- sa dla mnie wazne!
Otóż zawitałem dzis do Szefa Komisu i zaczelismy rozmawiac ponownie na temat Stanga i jego licznika- wiec jest on w milach- czyli ma 59tyś mil. Po pokazaniu mu wypisu Carfaxu przypomnialu mu sie, ze jezdzac tym mustangiem po stanach przez chwile zepsuł mu sie wskaznik poziomu paliwa- caly czas pokazywal ze ma pelen zbiornik co w takim aucie jest absurdem. Postanowil wiec wymienic i taniej wyszlo wymienic cala deske ze wszystkimi zegarami niz samą zepsutą cześć- czy to możliwe ??mieliscie taki problem...?
Stary licznik podobna maja i przed kupnem powiedzialem ze chce go zobaczyc...
Z ceny nie chce zejsc...chyba to pierwszy komis ktory ma za duzo pieniedzy

Na stacje diagnostyczna tez pojedziemy.
Mozecie podpowiedziec na co mam zwrócic uwage przy takim Stangu V6 z 2005 i przejechane ponad 100tyś km ?
dzieki
tomaho
- tomaho
- Forumowicz
- Kontakt:
Bede wdzieczny Hans !!Czekam na info!!Jakby co jestem caly czas online w ciagu dnia;)
Pozdro...
i jeszcze jedno pytanko...czy to mozliwe zeby taka wersja V6 nie miala komputera pokladowego...nie zdarzylem jeszcze tego sprawdzic...ale podobno nie ma...i wskazuje tylko ilosc przejechanych mil.
Pozdro...
i jeszcze jedno pytanko...czy to mozliwe zeby taka wersja V6 nie miala komputera pokladowego...nie zdarzylem jeszcze tego sprawdzic...ale podobno nie ma...i wskazuje tylko ilosc przejechanych mil.
-
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
tomaho, nie wiem jak Ty i inni ............. ale ja czuję nieprzyjemny odorek od tego auta ,skoro zataili dość ważny fakt "cofania licznika" czyli na wstępię chcieli oszukać potencjanego klienta - to lepiej im podziękuj......... tzn nie dziękuj tylko powiedz co o nich myślisz. Poza tym cena - żadna rewelacja za podobne pieniądze sprowadzisz pewne auto ( zerknij ne głupi około 10 k usd ) ,do tego golas z niejasną przeszłością.
Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/