DYLEMAT z czy bez ?!
- romanus1970
- Forumowicz
- Model: GT V gen.
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: grabber orange
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Re: DYLEMAT z czy bez ?!
na moje oko zdecydowanie TAK-macha duża i bez żadnych wlotów czy pasów trochę łyso 

romanus1970(pozdrawiam) ---- tel.503 978 210
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: sonic blue
jak masz dylemat to znaczy ze NIE
krotka pilka ...ile osob tyle opini
mnie sie podobalo 2 msc i zamienilem na maske z wlotami ktore doprowadzaja powietrrze we wlasciwe miejsce ( filtr ) ..podpowiem Ci jedno trzeba dobrze nawiercic otwory i podpilowac plastik umiejetnie bo zawsze odstaje na masce i..kaszna troche sie robi 

- Treys
- Forumowicz
- Model: Mustang
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Black Metalic
lepiej szare pasy nakleić
wlot jakoś w tym modelu do mnie nie przemawia

"Run my horse run"

- mrowcio
- Forumowicz
- Model: 1967 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: V-Burnt Amber
W sumie to nie koniecznie musi wiercic dziury, przypuszczam ze na klej tez by trzymalo, mysle miedzy innymi o kleju do szyb a nie poxiol. a sciagnac zawsze bedzie mozna tylko ze potem to raczej bedzie trzeba malowac.
-
- Forumowicz
- Model: coupe 289 manual
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue
Witam kolego jak ci się podoba to przyklej sobie go na taśmę dwustronnie klejącą ,jak ci się znudzi to odkleisz sobie go i taśmę ściągniesz bez lakierowania maski,dobrze odtłuść powierzchnie na masce i na wlocie.
Zdunek Michał.
- mrowcio
- Forumowicz
- Model: 1967 Convertible
- Kolor: V-Burnt Amber
czasami moze jeszcze tylko wiecej szkod narobic jak sie odklei podczas szybszej jazdyadasko74 pisze:na taka tasme juz kombinowalem..po jakims czasie odpadamichał83 pisze:Witam kolego jak ci się podoba to przyklej sobie go na taśmę dwustronnie klejącą ,jak ci się znudzi to odkleisz sobie go i taśmę ściągniesz bez lakierowania maski,dobrze odtłuść powierzchnie na masce i na wlocie.
- cornholio01
- Forumowicz
- Model: 1995`+inny v8
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: czarny
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Zrób ankietę Rafał
Tak się zastanawiam co Ci napisać, ale ja też mam dylemat w Twojej sprawie... Wygląda fajnie i z tym i bez tego... JA bym kupił drugą maskę i miał na zmianę 

_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M
-
- Forumowicz
- Model: coupe 289 manual
- Kolor: Blue
Co do taśmy dwustronnej to bym mógł podyskutować,jak dobrze przykleisz to 100% daje że nie odpadnie ,działam w warsztacie i wiem coś o tym ,a jeśli boisz się to przyklej sobie na klej do szyb jak odpowiednio przygotujesz ,nie ma opcji na oderwanie ,o ile wlot idealnie przylega do maski,jak coś to pisz na pw pomogę.
Zdunek Michał.
-
- Forumowicz
- Model: Pony
- Kolor: Tungsten Gray
po co wiercic?? przeciez nawet oryginalnie daja jakies tasmy/kleje zeby to montowac.
sam mam (od Chefofrats'a
) na tasme przyklejony dwustronna i spokojnie mozna smigac. nic sie nie dzieje nawet przy 200km/h
co do takiego montazu to bardzo prosta sprawa sam sobie kleilem.
a czy w ogole montowac to chyba "sredni" temat na forum. chyba ze chcesz zeby ktos decydowal jak ma wygladac twoje auto. kwestia gustu i tyle przeciez zadnej fukncji to nie spelnia, chodzi tylko o wyglad. jeden ci powie ze wiocha a drugi ze fajnie wyglada nie ma co dyskutowac na ten temat
sam mam (od Chefofrats'a

a czy w ogole montowac to chyba "sredni" temat na forum. chyba ze chcesz zeby ktos decydowal jak ma wygladac twoje auto. kwestia gustu i tyle przeciez zadnej fukncji to nie spelnia, chodzi tylko o wyglad. jeden ci powie ze wiocha a drugi ze fajnie wyglada nie ma co dyskutowac na ten temat

- Chefofrats
- Forumowicz
- Model: 2006 V6
- Kolor: Vista Blue Metallic
Zgadza się, można spokojnie kleić, u mnie było przyklejone na klej do szyb, trzymało się mocno a z drugiej strony dało się zdjąć bez trwałego uszkodzenia ani maski, ani samej atrapy. Poprzedni właściciel mówił mi za to, że taśma dostarczona w zestawie była zbyt słaba (stąd jego zmiana na klej).XerofaN pisze:po co wiercic?? przeciez nawet oryginalnie daja jakies tasmy/kleje zeby to montowac.
sam mam (od Chefofrats'a) na tasme przyklejony dwustronna i spokojnie mozna smigac. nic sie nie dzieje nawet przy 200km/h
![]()
A gustem trzeba się kierować własnym, prawda to

-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Ja bym sobie darował. Jeśli masz opory bo raz Ci się podoba a raz nie to odpuść i poczekaj aż będziesz zdecydowany. Klej po pewnym czasie gdy są przenoszone drgania szczególnie w niskiej temperaturze może się odkleić. Czy po roku czy kilku latach to się stanie. Jak masz gdzie trzymać maskę to kup na allegro maskę z rozbitka na niej zamontować możesz wlot i polakierować wszystko pod kolor nadwozia.
302 HOooooo
- Madasek
- Forumowicz
- Model: 2007 Shelby GT
- Kolor: Czarny srebrne pasy
moja odpowiedź 
http://www.americanmuscle.com/cdc-2007- ... ystem.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.americanmuscle.com/cdc-2007- ... ystem.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- romanus1970
- Forumowicz
- Model: GT V gen.
- Kolor: grabber orange
- Stajnia: Stajnia Łódzka
fajnie wygląda i spełnia jakąś funkcje, ale jak ktoś na rozpórkę to wtedy chyba problemMadasek pisze:moja odpowiedź

romanus1970(pozdrawiam) ---- tel.503 978 210