GT do 70tys.zł
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
GT do 70tys.zł
sprzedalem swojego GT i teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilem, bo czy kupi sie w bdb stanie GT do 70tys.zl? chodzi mi o model od 2005r .. przegladam ogloszenia i oprocz "pseudoszpachlowanego Rousha" nic nie widze w tej cenie
a ja w dalszym ciagu mysle o sprzedaniu V6 i kupnie GT, sprzedalem tego tylko ze wzgledu na remont mieszkania.. byl taki szary za 55tys.zl z siwymi skorami,aler juz na zdjeciach bylo widac ze drzwi roznia sie odcieniem od innych elementow.. V6 jest pelno ale to dla mnie nie jest w 100% mustang, dla mnie auto musi i wygladac i jezdzic..

-
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
moim zdaniem nie kupi się ,ceny w PL są dyktowane przez auta z nieciekawą przeszłością. Ktoś kto ma zadbane sprawne auto z czystą historią nie wystawi w takiej lub podobnej cenie - chyba że go zmusi sytuacja itp.koralkarol pisze:czy kupi sie w bdb stanie GT do 70tys.zl? chodzi mi o model od 2005r
Jeśli auto ma czystą historię i dobry stan ,cena jest odpowiednio wyższa.
Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
Re: GT do 70tys.zł
Oj przy dolcu po 4 złote a moze nawet 3 złote bedzie ci ciężko chyba, że znajdziesz jakiegoś zdesperowanego w Polsce lub USA - pytanie czemu puściłeś swojego tak tanio ???koralkarol pisze:sprzedalem swojego GT i teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilem, bo czy kupi sie w bdb stanie GT do 70tys.zl? chodzi mi o model od 2005r .. przegladam ogloszenia i oprocz "pseudoszpachlowanego Rousha" nic nie widze w tej ceniea ja w dalszym ciagu mysle o sprzedaniu V6 i kupnie GT, sprzedalem tego tylko ze wzgledu na remont mieszkania.. byl taki szary za 55tys.zl z siwymi skorami,aler juz na zdjeciach bylo widac ze drzwi roznia sie odcieniem od innych elementow.. V6 jest pelno ale to dla mnie nie jest w 100% mustang, dla mnie auto musi i wygladac i jezdzic..
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Re: GT do 70tys.zł
nie lepiej było wziąść trochę kredytu na to mieszkanie ? na spokojnie sprzedałbyś V6 i spłacił część kredytu ...koralkarol pisze:sprzedalem tego tylko ze wzgledu na remont mieszkania...
no ale już musztarda po obiedzie...
-
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
... biedny Polak nie kupuje auta z motorem 4,6 V8 benzyna ,do którego części są w USA ,serwis praktycznie nie istnieje i pali więcej niż przeciętne 1,4. Taki biedny Polak bierze w leasing Audi A4 2,0 w dieslu ,nie martwi się o serwis o spalanie a sąsiad i tak będzie zazdrościł 

Pozdrawiam
- SZYGI
- Młodszy Forumowicz
- Model: cougar
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: niebieski
Radek, żle sie wypowiedziałem,ok,ale ja akurat doceniam zadbane auto jak ktoś by sprzedawał,a targować się będę o kaskę na benzynkę powrotną,a nie szukał dziury w całym jak niektórzy kupujący
[ Dodano: 2009-02-17, 12:56 ]
Tak było z moim kotem,byłem z dwoma mechaniorami i nic nie znależliśmy(wiadomo ktoś powie zawsze można)ale ja nie jestem taki doceniam zadbane auto,a tak było jak kupowałem,być może miałem szczęście jako kupujący,ale on też miał szczęście jako sprzedający
że na mnie trafił
[ Dodano: 2009-02-17, 13:03 ]
alfatech, pewnie,że nie kupuje,mój motorek też według niektórych kolegów z pracy jest za duży,ale niech się pie...olą,mówią,że nie diesel
,że tak dużo pali(teraz 12l)benzynki,a ja powtarzam że ropa to jest na pole ,a gaz do kuchenki
niech zyją duże pojemności
[ Dodano: 2009-02-17, 12:56 ]
Tak było z moim kotem,byłem z dwoma mechaniorami i nic nie znależliśmy(wiadomo ktoś powie zawsze można)ale ja nie jestem taki doceniam zadbane auto,a tak było jak kupowałem,być może miałem szczęście jako kupujący,ale on też miał szczęście jako sprzedający

[ Dodano: 2009-02-17, 13:03 ]
alfatech, pewnie,że nie kupuje,mój motorek też według niektórych kolegów z pracy jest za duży,ale niech się pie...olą,mówią,że nie diesel

niech zyją duże pojemności

kiedyś będzie
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
chcialem sprzedac V6,kasa z niego by mi wystarczyla na remont mieszkania, no ale dzwonili glownie o GT ,a ze byl w super stanie to sie sprzedal.. teraz wiem ze zle zrobilem bo ogladalem dwa inne GT w podobnej cenie i nie moga sie w polowie rownac z moim
no ale jak sprzedam V6 to doloze i kupię GT
znajomy z Łodzi ściaga wlasnie ze stanow GT na handel, wiec jak bedzie w takim stanie jak moj to mysle ze sie z nim dogadam i kupie:)
teraz wazniejsze jest dla mnie mieszkanie,w aucie nie bede przeciez spal
spadam kłaśc plytki w łazience, bo nawet nie mam gdzie sie wykąpac;)

teraz wazniejsze jest dla mnie mieszkanie,w aucie nie bede przeciez spal

- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
no i juz mam:) bordowy GTalfatech pisze:samo życiekoralkarol pisze:teraz wazniejsze jest dla mnie mieszkanie,w aucie nie bede przeciez spal spadam kłaśc plytki w łazience, bo nawet nie mam gdzie sie wykąpac;),trzymam kciuki ,obyć szybko miał swoje GT

nie wiem dlaczego tak wszyscy,łącznie ze mna chca tylko GT

Ostatnio zmieniony 2009-03-09, 10:11 przez Koral, łącznie zmieniany 1 raz.