Niestety walnął mi kamyk i mam na środku pajenczynkę.
Muszę wymienić, ale na allegro są tylko zamienniki bez konia z zielonym pasem u góry.
Chciałbym szybę która wygląda jak oryginalana.
Jak to załatwić - skąd wziąc taką szybę?
Pozdro,
KL
Skąd wziąć szybę przednią z koniem?
-
- Forumowicz
- Model: Silver Bullet, 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: silver
Skąd wziąć szybę przednią z koniem?
Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: Skąd wziąć szybę przednią z koniem?
Niestety, ale musisz ściągać z USA. W Polsce kupisz jedynie zamienniki lub używane, których stan pozostawia sporo do życzenia. Lepiej więc zacisnąć zęby i wywalić hajs na ściągnięcie nowej, oryginalnej.
.::
my other ride is your mom
::.

-
- Forumowicz
- Model: GT500 & FAST'67
- Silnik: inny V8
- Kolor: Aktualnie Qnia brak na stanie...
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Jeśli masz nieduży odprysk spróbuj naprawić szybę - robiłem u siebie w passacie dwa razy - i odprysk znika w 90%Konrado pisze:Niestety walnął mi kamyk i mam na środku pajenczynkę.
Muszę wymienić, ale na allegro są tylko zamienniki bez konia z zielonym pasem u góry.
Chciałbym szybę która wygląda jak oryginalana.
Jak to załatwić - skąd wziąc taką szybę?
Pozdro,
KL
Kosz jakieś 120-150zł.
Wielkość uszkodzenia nie większa niż moneta 5zl i 10cm od brzegu szyby
alski
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
-
- Forumowicz
- Model: Silver Bullet, 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: silver
Odprysk jest jak złotówka - taka mała pajenczynka, ale jest niestety bardziej na środku szyby. Czy to się kwalifikuje?
Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
jak pekniecie ma wiecej niz 9mm do zabieraja dowod. MI w mustangu w szybe walnely 3 kamyki i w 3ech miejscach mialem pekniecia ale male. Zakleili mi to ale jedno sie zaczelo rozprzesrzeniac. ma rowno 9mm i dalej nie idzie. na kontroli policjant chcial mi dowod zabrac ale jak mu pokazalem ze mniej niz 1cm i nie przed oczami kierowcy a z boku to odpuscil.
W stangu mialem sybe od passata pasowala na wymiar tylko inne uszczelki musialem dac. lepiej kupic oryginal ale dlugo sie czega mi pwoiedzieli 4-6tyg
W stangu mialem sybe od passata pasowala na wymiar tylko inne uszczelki musialem dac. lepiej kupic oryginal ale dlugo sie czega mi pwoiedzieli 4-6tyg
302 HOooooo