mysle ze nowy mustang z nowym silnikiem i skrzynia nie rozczaruja mnie-nie jestem az tak wybrednyDeftronic pisze: Teraz pomyśl Koral, co by było gdybyś miał pod maską takie nowoczesne V6 jak Nissanie (487 koni)? A gdyby jeszcze taką fajną skrzynię dodali? A zawieszenie? I całą resztę?![]()
To miałbyś Mustanga na miarę XXI w.![]()

co ciekawe nie wypuszczaja jeszcze nowego GT 5.0 z kompresorem, czyzby jakis zakaz? ani roush ani saleen, rozumiem ze saleen musi opracowac nowy supercharger, no ale mial sporo czasu na to,a np vortech w zestawach oferowal kompresor dokladany z boku a nie na silnik, wiec tym bardziej sie dziwie takiej polityce.. Ford boi sie ze GT500 przestalby sie sprzedawac, bo GT mialby wtedy tyle samo mocy albo i wiecej?
bo rzeczywiscie nawet przy małym booscie 5-6psi zrobiloby sie ponad 500HP a co dopiero przy stage3 czy 4 np takie s281 extreme czy s302, nietrudno w tym silniku uzyskac 750HP czyli wiecej niz KR.. na youtube jest filmik z GT 5.0 ktory robi 1/4mili w 9,69

dlatego bardzo chcialbym nowego GT 5.0 ,mysle ze silnik przerosl ich oczekiwania i GT500 wygrywa tylko dzieki kompresorowi, zreszta 0,2sek nie mozna nazwac miazdzaca przewaga , mysle ze nowy GT z kompresorem urwalby ponad sekunde nawet na standartowych oponach..
dziwne ze nie wypuszczaja doladowanych 5.0
ustawie wygaszanie, bo nie bede Ci tu zasmiecal temat..
tylko mam pytanie: nowa V6 tez jest na kutych tlokach i korbach?