Kraksa
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Kraksa
Witam
Wracam sobie z pracy jadac 30-50km/h max bo sniezy. Dojechalem do Rembertowa i na skrzyzowaniu Chrusciela z Paderewskiego gosc mi wjechal w tyl mustanga rozwalil sobie zderzak a mi porysowal zderzak na wysokosci napisu mustang:/
nie mial dowodu oc dowodu osobistego prawa jazdy spsujac oswiadczenie podaj inne numery niz byly w rzeczywistosci dopiero jak odjechal sie skapnalem ze cos nie tak ale zrobilem fotke uszkodzen jego i swoich i traf chcial ze byly tam numery rejestracyjne:) Pojechalem z tym na Walicow i wyjasnilem sprawe.
Lipa jest bo wyciekl mi plyn ze skrzyni a uderznie bylo mocne bo poczulem jak mnie pasy scisnely:/
Z zewnatrz uszkodzenia wygladaja na pokiereszowany tylny zderzak a co sie okaze to nie mam bladego pojecia:/
Pozdrawiam
Wracam sobie z pracy jadac 30-50km/h max bo sniezy. Dojechalem do Rembertowa i na skrzyzowaniu Chrusciela z Paderewskiego gosc mi wjechal w tyl mustanga rozwalil sobie zderzak a mi porysowal zderzak na wysokosci napisu mustang:/
nie mial dowodu oc dowodu osobistego prawa jazdy spsujac oswiadczenie podaj inne numery niz byly w rzeczywistosci dopiero jak odjechal sie skapnalem ze cos nie tak ale zrobilem fotke uszkodzen jego i swoich i traf chcial ze byly tam numery rejestracyjne:) Pojechalem z tym na Walicow i wyjasnilem sprawe.
Lipa jest bo wyciekl mi plyn ze skrzyni a uderznie bylo mocne bo poczulem jak mnie pasy scisnely:/
Z zewnatrz uszkodzenia wygladaja na pokiereszowany tylny zderzak a co sie okaze to nie mam bladego pojecia:/
Pozdrawiam
-
- Forumowicz
- Kontakt:
gostek mi podpisal swoim imieniem i nazwiskiem a podajac numery bo siedzielismy w mustangu bo bylo zimnio i sniezylo podal zle numery no nic pojechalem na walicow i bedzie sprawa:/ szkoda ze musze teraz jezdzic z podrapanym zderzakiem:/Madasek pisze:heh to jak spisales te oswiadczenie bez jego danych
-
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
w takim wypadku po prostu nie ma innego wyjścia tylko policja ,jak to bywa bardzo często ,lakier "tylko" porysowany a okazuje się że skrzynia biegów przesunięta o 20 cmHans pisze:ZAWSZE, ale to ZAWSZE lepiej wezwać Policję.

Alexander25, wyrazy współczucia
Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
-
- Forumowicz
- Kontakt:
-
- Forumowicz