Ile kosztują pasy na Mustangu?
- KIWQ
- Młodszy Forumowicz
- Model: Prze zakupem:)
- Silnik: V6 3.8
Ile kosztują pasy na Mustangu?
Witam wszystkich forumowiczów. Na gwiazdkę kupuje Mustanga 4l v6 z 2005-2008r i robie wstepną kalkulację. Grile i inne ulepszenia sa na aukcjach, zastanawiam się ile bedę musiał zapłacic za pasy na przyszłym samochodzie (cholernie mi się podobają:))Wie ktoś moze tez ile wyniosło by mnie przemalowanie całego stanga?Np z koloru białego na czarny lub ciemno czerowny??? No i jak juz pisze to zapytam sie jeszcze na jakie rzeczy zwracac uwagę przy zakupie?Są jakies szczegóły na które trzeba zwracac bardziej uwage przy zakupie?
Z góry dziekuje
PS: Długo szukałem jakiegos forum fajnie ze jestescie:)))
Z góry dziekuje
PS: Długo szukałem jakiegos forum fajnie ze jestescie:)))
- Załączniki
-
[Rozszerzenie gif zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
- KIWQ
- Młodszy Forumowicz
- Model: Prze zakupem:)
A to jest jakaś roznica??
Myslałem ze pojade do lakiernika i bedzie to samo 

- Załączniki
-
[Rozszerzenie gif zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Ostatnio zmieniony 2009-09-29, 13:32 przez KIWQ, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
nie no, klejone pasy od Karola to czysto biznesowy zabieg. Gdyby uznał malowane to by mu było ciężko propagować hasło "We earned our stripes" i liczyć, że ludzie z całych USA i reszty świata będą do niego jechać na malowanie. A pasy za 800$ - można wysłać pocztą i spoko. Kasa leci, a ludzie lubią mieć oryginalne pasy 

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Yogibaboo
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2007
- Kolor: Czerwony + białe pasy
Ja za swoje pasy zapłaciłem 700 PLN w agencji reklamowej, która profesjonalnie zajmuje się oklejaniem samochodów, ale trochę skopali i do końca zadowolony nie jestem. Po fakcie kumpel kumpla mojego kumpla powiedział, że mógł mi to zrobić lepiej i taniej za 350-400 PLN, ale mądry Polak po szkodzie.
Szczęście na co dzień odbiera mi mowę...
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
KIWQ - prosiłem Cię 2 tyg. temu żebyś mi na Priva przesłał namiary na lakiernika w Łodzi (tego z 2000zł) i czekam.....
a wczoraj widziałem M5 srebrną oklejoną całą białymi foliami!!! W nocy wyglada czad, w dzień nie widziałem. Generalnie b. ładna robota, z 1m nie do odróżnienia z lakierem... a jak przytrzesz to tylko folia się zdziera ; ))
a wczoraj widziałem M5 srebrną oklejoną całą białymi foliami!!! W nocy wyglada czad, w dzień nie widziałem. Generalnie b. ładna robota, z 1m nie do odróżnienia z lakierem... a jak przytrzesz to tylko folia się zdziera ; ))
- zaborjr
- Forumowicz
- Model: 2014
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: RubyRed
Rozumiem, że jesteś przed zakupem samochodu... Nie lepiej wiec już kupić stanga w wybranym kolorze niż bawić sie w przemalowywanie???KIWQ pisze:Wie ktoś moze tez ile wyniosło by mnie przemalowanie całego stanga?Np z koloru białego na czarny lub ciemno czerowny???

Tak na marginesie z koloru białego przemalowanie na jakikolwiek inny kolor skończy sie drastycznie. W szczególności dla takich miejsc jak: przedni zderzak i maska, które najbardziej narażone są na uszkodzenia (czyt. odpryski), zawsze będzie widoczny kolor poprzedni... Czyli po paru latach miałbyś kolor czarny z białymi plamkami lub ciemnoczerwony z białymi punktami