Alexander25 pisze:
Narazie rdza nie wychodzi auta sa ok i zobaczymy co dalej:P
w zadnym moim mustangu nie bylo sladu rdzy.. ale rzeczywiscie w naprawianych moze sie pojawic.. nie wiem po jakim czasie,roku ,dwoch,pewnie zaqlezy od uzytkowania..
moze tego GT za pochopnie ocenilem,ale straszy okrutnie na tym foto.. jak geometria nie byla ruszona to ok, znaczy cena mniej ok,bo tak uderzonego to 2lata temu widzialem w niemczech za 9tys euro..
a co dzwieku, mialem kiedys firebirda V6 z przelotowym wydechem, i nawet pasjonatow tej marki nabieralem ze to V8

no ale pewnie Ty bys si enie nabral,mniejsza z tym, zostawie ta satysfakcje wlascicielom V8 ktorzy zostana w tyle i chociaz beda mogli sobie w duchu lub na glos powiedziec"ale dzwiek to ja mam lepszy"
no ale kazdy ma swoj gust i kazdy kupi co chce, jeden 5letnie auto z dzwiekiem i spalaniem V8, drugi wybierze nowe V6
ja jutro jade do wawy na maly spot (moze sie tez wybierzesz ?

) i jade wlasnie V6 ,która z zewnatrz niczym nie rozni sie od GT(drobiazgami w stylu halogenow ktore akurat w nowym modelu tak sobie wygladaja) a spali mi 7l/100km

nikt by nie mial pretensji jakbym przyjechal passatem 2.0tdi ktory sie w 6zmiesci,no alejakos przezyje ten litr wiecej
ale ja Cie rozumiem, bo mialem juz wczesniej V6 i te stare V6 czy to firebirda czy mustanga to kompletna porażka.. dopiero od 2005 w miare to chodzi, sam w to nie wierzylem poki nei zobaczylem na men's day jak niektore szly rowno z GT, no a V62011 juz naprawde nie przynosi ujmy wlascicielowi a wrecz moze przynosic wstyd ale wlasnie wlascicielom GT 2010
dlatego ja nawet przez moment,ani ulamek sekundy podczas szukania mustanga po sprzedazy GT Saleen nei myslalem o 2010, tylko wpisywalem rok 2011, a kupno 2010 absolutnie wykluczylem ,interesowal mnei tylko nowy model zarowno GT jak i V6, zobacz moje posty ze zanim kupilem to glosno na forum sie zastanaweialem i pisalem ze V6 2011 tez jak dla mnie jest super
i jesli nei sprzedam zadnej V6 to na 100% nie bede sie rzucal na GT czy GT500, po prostu podniose moc w V6 do 480KM jak to pisze w tym watku viewtopic.php?t=2655
ale oczywiscie mysle tez o GT 2011

zauwazylem np ze teraz GT Daytona kosztuje o 10tys$ wiecej niz w tamtym roku

a naprawde sie zastanawialem czy wydac te 34tys.$, teraz na ebayu stoja po 44tys.$
ustawie wygaszanie bo sie rozpisalem