A nie mustangaRadek pisze:Mi testował PZM wczoraj całe BMW

[ Dodano: 2009-04-10, 10:30 ]
Mój zamiata tyłem jak się maszkoralkarol pisze: no raczej w V6 tyl mu nie bedzie zawijalo od mocy

moim V6 tez pale gume i robie kolka jak chce, ale to tez zrobi kazda bmw 1.6 czy 1.8 , to ze zarzuca lekkim tylem nie swiadczy o mocy, tu chodzilo raczej o zawijanie(skrecanie) tylu, moc ktora powoduje ze az buda trzeszczy i sie wydaje ze zaraz caly tyl sie zawinie wokol przodu a nei jakies tam poslizgi ala bmw 1.6Radek pisze:koralkarol...
A nie mustangaRadek pisze:Mi testował PZM wczoraj całe BMW![]()
[ Dodano: 2009-04-10, 10:30 ]Mój zamiata tyłem jak się maszkoralkarol pisze: no raczej w V6 tyl mu nie bedzie zawijalo od mocy
No jak bude skręca to raczej auto po poważnej kolizji. Nie wiedziałem że poślizgi to BMW 1.6 czy 1.8 robią.koralkarol pisze:moim V6 tez pale gume i robie kolka jak chce, ale to tez zrobi kazda bmw 1.6 czy 1.8 , to ze zarzuca lekkim tylem nie swiadczy o mocy, tu chodzilo raczej o zawijanie(skrecanie) tylu, moc ktora powoduje ze az buda trzeszczy i sie wydaje ze zaraz caly tyl sie zawinie wokol przodu a nei jakies tam poslizgi ala bmw 1.6
zgadza sie, lepiej wziac te 20tys.kredytu i placic te 600zl raty niz kupowac V6 i to bite ..AluStar pisze:osobiscie tez bym wolal nawet wziasc kredyt i splacac po 1000 zl/mce i kupic V8.. ( moje zdanei ) Sam widzisz ze wiekszosc z nas i tak doklada do autek nawet nowych i dokupuje rozne gadzety
zgadza sie , spalaja podobnie, z tym ze V6 w automacie ni e kusi zeby tak wciskac po miescie, GT jak sie wciska spala 25 ;d;d a przy normalnej jezdzie ok 16do17l/100kmkuczko pisze:Zdania na ten temat są podzielone, ale generalnie palą mniej-więcej tyle samo.