80% Mustangów nie jest przystosowane do naszego ruchu

malowany element nie zawsze oznacza wypadek, czasami moze to byc otarcie parkingowe, jakas wgniotka czy przetarcie jak w tym http://picasaweb.google.com/firebirdser ... 8893966466SirGutek pisze: W ogłoszeniu napisane, ze bezwypadkowy, a Pan przyznał się ze błotnik był malowany....
to niezle sie nadziales.. ale i tak Ci sie dziwie ze zdecydowales sie na auto z wystrzelonym airbagiem, ja sie boje kupic przetartego jak ten bialy na zdjeciu zeby nie bylo ze mam owinietego o slup, no ale moze tylko mnie sie tak zlosliwi czepiaja ,a Ciebie nie beda.. bo to co dla innego jest wypadkiem dla innego jest kolizja a dla jeszcze innego przetarciembart.knop pisze: auto bylo po wypadku ale title byl przywrocony, podluznice cale, chlodnica ok, no normalnie tylko lampy spadly, zderzak zlamany po stronie kierowcy, blotnik pogiety i poduszka kierowcy wystrzelona
widzialem ta aukcje, bo szukalem caly czas 5.0V8 ( nie tylko gadalem o nim jak mi zarzucaliscie) neistety chyba nowa V6 wczesniej wyszla niz 5.0 bo wiecej ich w ofertach,a ten 5.0 mimo ze pewnie daloby sie zrobic i nie jest tragicznie rozwalony, to jak dla mnei juz za bardzo i zrezygnowalem z niego odrazu jak tylko zobaczylem uszkodzenia..AluStar pisze: A tu tez kolizja ale troche inna oceniona przez Averelle Daltona :
Obrazek
https://www.iaai.com/Vehicles/VehicleDe ... wNumber=0#
dziekimrjackson pisze:Koral to będziesz dwa ściągał do PL, czy możesz odstąpić od zakupu jednego?koral pisze:mysle ze nie rozczaruja mnie te auta,
A tak poza tym to gratulacje zakupu
rozczaruje Cie Rafal, z mysla o mocy i wyscigach kupilbym 5.0V8 i do niego zalozyl kompresor,niestety nic sie nie trafilo,a nie jestem niestety takim fachowcem zeby z przystanku zrobic mustangaRAFAŁ pisze:to jak v6 to i kompresor pewnie będziesz zakładał
jesli chodzi o bordowego to cena naprawy nie bedzie duza, bo tylko wykepac i pomalwoac tylni błotnik, rozmawialem tez z alskim o naklejeniu bialych pasów bo bardzo misie spodobal efekt na jego GT, na zywo jak go w Poznaniu zobaczylem to az dumny bylem ze go przez chwile mialem ,tak mi sie podobalOlaf pisze:Koral,
nieźle poleciałeś!! : ) Fajny, czerwony kolor super!!
Jak myślisz ile Cię wyniesie łączny koszt naprawy jego żeby był jak 'igła' ?