Mustang z allegro/ebay
- andi74
- Forumowicz
- Model: GT S550 GT350 Mod
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Szary Metalik
Re: Mustang z allegro/ebay
naprawde mowie warto bo auto cale w srodku i cale na zew. a ta GT/CS jest kultowa wersja jest taka z wygladu jak moj sgt
jedyne co kupic wlot na maske i bawic sie pelnia odglosow silnika V8 4.6
jedyne co kupic wlot na maske i bawic sie pelnia odglosow silnika V8 4.6
- Asus1986
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2012 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czarny
No właśnie, nie powinien on mieć tego kurnika na masce?
Jak lukałem po necie to GT CS raczej zawsze ma kurnik, ale na zdjęciach z aukcji ma tą samą maskę bez. Ogólnie jak mi się uda jutro wstać z łóżka i mnie nie rozłoży choroba na amen, to jadę go oblukać na żywo.

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czerwony z białymi pasami :)
Hej! jestem nowy tutaj i też byłem zainteresowany kupieniem tego modelu. Nie jestem jakiś znawca więc wysłałem ludzi z jednej z firm którzy się zajmują sprawdzaniem samochodów. Jest jeden problem z tym samochodem. Nie wiem czy mogę udostępnić raport tutaj ale pali mu się lampka "check engine" a o czym nikt nie wspomniał w ogłoszeniu. Ale model zajebisty 

- Asus1986
- Młodszy Forumowicz
A coś jeszcze go boli o czym sprzedawca nie wspomniał? Z tym check engine może być pierdoła, albo coś poważniejszego. Bez diagnostyki kompem się nie ustali. Niestety na Fordach się słabo znam. Jest jakieś oprogramowanie dedykowane do diagnostyki Forda? Pytam bo trochę na grupie VAG się znam i tam VCDSem za 25 dolców można naprawdę wiele zrobić i nie trzeba nabijać kasy serwisom lub innym szpecom za każdym razem 

-
- Młodszy Forumowicz
Chcesz to wyślę Ci cały raport ze zdjęciami pomiarem szczelin i lakieru. Tam ma kilka rzeczy o których nie wspomniał koleś. Akcyza jak z nim gadałem wyniesie około 5 tyś zł i może zapłacić za Ciebie.
- Asus1986
- Młodszy Forumowicz
Wiem, o tej akcyzie też gadałem. No musiało z nim być coś nie tak skoro wycena auta przed szkodą była na prawie 13tys USD, a szacowany koszt naprawy wycenili na ponad 10tys USD. Poszło PW do Ciebie.
-
- Młodszy Forumowicz
Wysłałem. Potwierdź czy dostałeś bo nie bardzo jestem ogarnięty tutaj na forum.
- Asus1986
- Młodszy Forumowicz
Doszło. Dzięki wielkie. Tak jak myślałem on na coś wjechał, stąd te kapcie z lewej strony na aukcji, uszkodzone osłony nadkoli, osłona pod autem z lewej i chłodnice lekko ruszone też od strony kierowcy. Ma trochę niedoróbek, trzeba by go dopieścić i parę pierdół wymienić, typu jakieś plasticzki, nakładki itp. felga też śmieć jedna bo spawana i już nie do odtworzenia ta polerka na niej i pas czarny na drzwiach do odtworzenia bo podrapsny. Pytanie jeszcze co z tym checkiem. Poza tym przeróbka świateł ale to standard i temat tu z tego co przeglądałem forum ogarnięty akurat. Auto do przemyślenia na spokojnie pod warunkiem ustalenia przyczyny checka. Trzeba by go też dobrze od spodu obejrzeć czy tam coś w układzie jezdnym nie jest namieszane po tym najechaniu na coś.
-
- Młodszy Forumowicz
Mam jeszcze raport z tego http://allegro.pl/ford-mustang-gt-v8-4- ... 85160.html" onclick="window.open(this.href);return false; a jutro zamawiam raport na http://allegro.pl/ford-mustang-4-6-v8-g ... 77779.html" onclick="window.open(this.href);return false; mam jeszcze kilka rozkodowanych vin-ów żeby zobaczyć jak wyglądały zanim przyjechały do polski.
- Asus1986
- Młodszy Forumowicz
Widzę kolega na grubo poszukuje
Ten biały mnie zainteresował bo mam do niego 15km, niestety leżę chory i nie mogę wyjść z domu, bo już bym go w piątek oblukał na żywo. Jedno jest pewne, że idealnego się nie znajdzie bo nikt w całości nie ciągnie aut z USA, bo to nieopłacalne. Trzeba wybrać mniejsze zło po prostu
. Poza tym te auta mają już po 10 lat i nierzadko kilku właścicieli po drodze. Dodatkowo mustang w stanach to często daily, więc będzie posiadać jak to się pisze w ogłoszeniach „normalne ślady użytkowania” 

-
- Młodszy Forumowicz
To prawda, nie ma co liczyć, że się cud zdarzy ale przeszukam rynek dogłębnie i wtedy wybiorę 

- Asus1986
- Młodszy Forumowicz
A szukasz tylko i wyłącznie GT sprzed liftu? Ten ciekawy choć to tylko v6, ale ja osobiście uwielbiam te ledowe lampy z tyłu i v6 na fajnym wydechu też ładnie brzmi
http://allegro.pl/ford-mustang-2014-lif ... l#thumb/15" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten żółty GT od którego masz raport dużo ma na sumieniu?

http://allegro.pl/ford-mustang-2014-lif ... l#thumb/15" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten żółty GT od którego masz raport dużo ma na sumieniu?

-
- Młodszy Forumowicz
v6 też fajne ale jak zauważyłeś to skupiam się na GT przed liftem.
Żółty ma więcej na sumieniu niż ten cs/gt
Sporo by mogło wyjść za naprawę jak sam nie zrobisz 
Żółty ma więcej na sumieniu niż ten cs/gt

- Detson
- Stowarzyszenie MKP
- Model: MY 2014
- Kolor: Szary (Sterling Grey)
Cześć
Kolega zainteresował się tym egzemplarzem:
https://www.olx.pl/oferta/ford-mustang- ... 192853f93a
Ktoś zna ten egzemplarz? Chętnie przeczytam wszelkie opinie na jego temat.
Kolega zainteresował się tym egzemplarzem:
https://www.olx.pl/oferta/ford-mustang- ... 192853f93a
Ktoś zna ten egzemplarz? Chętnie przeczytam wszelkie opinie na jego temat.
- Got Blunt?
- Got Weed?
- Got Weed?
-
- Młodszy Forumowicz
Trudno powiedzieć bo ja bardziej następną generacją się interesuje ale od dłuższego czasu go widzę na olx co może oznaczać, że ma jakieś wady. Proponuję Vin-a rozkodować żeby być pewnym to będzie koło 80 zł. Wygląda fajnie.