A co w tym strasznego?akisel pisze:ja, jak czytam/słyszęKoral pisze:Nie chodzi juz o sama naprawe ale np niepewne pochodzenie i brak jakichkolwiek dokumentow celnych. Japonski dokument majpierw trzeba byloby przetłumaczyć bo po ich tych znaczkach to nie wiesz czy chodzi o mustanga czy inna szkape i czy z prawem rejestracji..
Gdyby to bylo auto zarejestrowane w Pl to w tej cenie byloby "okazja" bo wiadomo wstawic cwiartke i naciagnac auto na ramie to kazdy serwis blacharski da rade.
Gdy dochodza oplaty clo akcyza i vat (o ile da wogole sie to auto odprawic) to juz z naprawa robi sie za duza suma.
Zreszta opisalem tylko to co zauważyłem, i juz to wyceniam na lekko 25tys.zl.
Zadna okazja a wrecz problem moze sie zrobic jesli np nie ma prawa rejestracji
takie rzeczy
"w tej cenie byloby "okazja" bo wiadomo wstawic cwiartke i naciagnac auto na ramie to kazdy serwis blacharski da rade"
to mi się odechciewa całkowicie kupować, a nawet myśleć o kupnie "okazji i nie okzaji" z US
Mustang z allegro/ebay
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
Re: Mustang z allegro/ebay
-
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Kolor: czarny
[quote="veeefour"
A co w tym strasznego?[/quote]
konkretnie dla mnie, to
wstawic cwiartke i naciagnac auto na ramie
no ale ja bardzo strachliwy jestem
A co w tym strasznego?[/quote]
konkretnie dla mnie, to
wstawic cwiartke i naciagnac auto na ramie
no ale ja bardzo strachliwy jestem

- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
Kazdy sam decyduje . ja napisalem wyraznie ze ja tak uszkodzone rozbieram na części. Pamietam zdumienie rzeczoznawcy gdy spytal kiedy robimy wycene camaro 2015, ktore bylo przodem walniete i miało rozjechane na boki podluznice ale samo zjechalo zjechalo z lory, wuec w lepszym stanie niz ten gt,powiedzialem ze poszlo na czesci..w sumie wyoorzystalem tylko drzwi i blotnik a auto za ponad 100tys.zl..
Ale czesti tak robie, zeby zrobic gt500 2014 kupilem drugie też nadajace się wg blacharzy i rez poszlo na dawce, podobnie z challengerami czy corvette .
Jak mam sie prosic o czesci handlarzy którzy gdy dzwonisz i słyszą ze mocno potrzebujesz odrazu podnoszą cene 3x twuerdzac ze to ostatnia sztuka to krew Cie zalewa, siadasz do aukcji i kupujesz dawce , a pozostałość moze ktos wezmie.
Gt500 bede wystawial to uszkodzone..ale naprawiac rak uszkodzonego nie mam zamiaru. Ale da sie..
Ale czesti tak robie, zeby zrobic gt500 2014 kupilem drugie też nadajace się wg blacharzy i rez poszlo na dawce, podobnie z challengerami czy corvette .
Jak mam sie prosic o czesci handlarzy którzy gdy dzwonisz i słyszą ze mocno potrzebujesz odrazu podnoszą cene 3x twuerdzac ze to ostatnia sztuka to krew Cie zalewa, siadasz do aukcji i kupujesz dawce , a pozostałość moze ktos wezmie.
Gt500 bede wystawial to uszkodzone..ale naprawiac rak uszkodzonego nie mam zamiaru. Ale da sie..
-
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Kolor: czarny
no właśnie o to mi chodziłoKoral pisze: ja napisalem wyraznie ze ja tak uszkodzone rozbieram na części.
...
naprawiac rak uszkodzonego nie mam zamiaru. Ale da sie..
nie chciałbym jeździć samochodem ze wspawaną ćwiartką/połówką/czyjeszczeczymś, myśląc, że jeżdże normalnym, bezpiecznym w miarę samochodem
problem polega na tym, że taki przykładowy "JA" w życiu by pewnie nie zidentyfikował śladów takiego wspawania czy naciągania...
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
70-80% aut w PL jest takich.akisel pisze:no właśnie o to mi chodziłoKoral pisze: ja napisalem wyraznie ze ja tak uszkodzone rozbieram na części.
...
naprawiac rak uszkodzonego nie mam zamiaru. Ale da sie..
nie chciałbym jeździć samochodem ze wspawaną ćwiartką/połówką/czyjeszczeczymś, myśląc, że jeżdże normalnym, bezpiecznym w miarę samochodem
problem polega na tym, że taki przykładowy "JA" w życiu by pewnie nie zidentyfikował śladów takiego wspawania czy naciągania...
- BloodyAnt
- Forumowicz
- Model: S550
- Kolor: Magnetic
Tak, 99%. Statystyka z du
Panowie czy nowy Mustang ma jakieś części z aluminium ? np. maskę ?
Chce kupić odpowiedni miernik lakieru, aby być przygotowanym :}

Panowie czy nowy Mustang ma jakieś części z aluminium ? np. maskę ?
Chce kupić odpowiedni miernik lakieru, aby być przygotowanym :}
-
- Forumowicz
- Model: Mustang 2015
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czarny
-
- Forumowicz
- Model: 2015
- Kolor: Czarny
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
takie tam..
kolega z usa przysłał z adnotacją.. kur.a więcej tu Mustangów niż u nas Fiatów
takie tam..
kolega z usa przysłał z adnotacją.. kur.a więcej tu Mustangów niż u nas Fiatów

https://www.instagram.com/darkknightv6/" onclick="window.open(this.href);return false;
U nas powoli tez tak sie robi jeszcze trzy lata temu na allegro ze swieczka szukac mozna bylo a teraz od ... i jeszcze troche.
- BloodyAnt
- Forumowicz
- Model: S550
- Kolor: Magnetic
Bez przesady, w tym roku podobno sprzedalo sie w Polsce raptem 300 sztuk. To chyba nie tak duzo jak na 40 milionowy kraj ? :} Po prostu mustang rzuca sie w oczy i ma sie wrazenie, ze jest ich duzo.
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
Tyle to ja sprzedałem..a konkurencji mam sporo i stale mi rośnie;)
Nie jestem w stanie zapamietac 10% sprowadzonych konikow a co za tym idzie klientow, za co oczywiście przepraszam..
Mustangow juz jest w PL naprawdę sporo..
Nie jestem w stanie zapamietac 10% sprowadzonych konikow a co za tym idzie klientow, za co oczywiście przepraszam..
Mustangow juz jest w PL naprawdę sporo..
- Detson
- Stowarzyszenie MKP
- Model: MY 2014
- Kolor: Szary (Sterling Grey)
Cześć
Czy ktoś coś wie o tym egzemplarzu: https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... b1fe269f19
W opisie stoi że był ulepszany przez caniggia w HD-Customs, a może i sam właściciel tutaj gdzieś krąży? Szukałem na forum ale nic nie znalazłem.
Dzięki.
Czy ktoś coś wie o tym egzemplarzu: https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... b1fe269f19
W opisie stoi że był ulepszany przez caniggia w HD-Customs, a może i sam właściciel tutaj gdzieś krąży? Szukałem na forum ale nic nie znalazłem.
Dzięki.
- Got Blunt?
- Got Weed?
- Got Weed?
-
- Forumowicz
- Model: GT500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: biały
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
To jest mustang kolegi JAACA. Jest w galerii.
Pozdrawiam Marcin
512-212-824
512-212-824
- Detson
- Stowarzyszenie MKP
- Model: MY 2014
- Kolor: Szary (Sterling Grey)
Dzięki bardzo 
Galerii akurat całej nie przeglądałem, ale nick właściciela wystarczy mi za całą opinię o aucie.

Galerii akurat całej nie przeglądałem, ale nick właściciela wystarczy mi za całą opinię o aucie.
- Got Blunt?
- Got Weed?
- Got Weed?
- piotrek200585
- Młodszy Forumowicz
- Model: V6 2014
- Kolor: Oxford White
Witajcie,
zna ktoś może te dwa ?
moze ktoś oglądał ?
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... z1nKh.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... z0PiR.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zna ktoś może te dwa ?

https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... z1nKh.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... z0PiR.html" onclick="window.open(this.href);return false;