Mustang z allegro/ebay

O mustangu i o nas

Moderatorzy: Hans, Hans

Awatar użytkownika
lamina
Stowarzyszenie MKP
Model: GT390 1968
Silnik: inny V8
Kolor: Highland Green
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Re: Mustang z allegro/ebay

Post autor: lamina » 2017-07-06, 13:03

opis z kosmosu,,,
w opisie 450 koni,,, i 5,0l
a pod maską na zdjęciu zwykła pancerna 4,6l.
ja bym się trzymał z daleka.

Pytanie jeszcze czy ma programator...

Awatar użytkownika
Ślimak
Stowarzyszenie MKP
Model: Charger 6.4 V8
Silnik: inny V8
Kolor: Silver
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Post autor: Ślimak » 2017-07-06, 13:20

"Witam sprzedam Ford mustang shelby california" yyy dziękuję, postoję.

Awatar użytkownika
empi1955
Forumowicz
Model: GT 2006 ; 1978 KC
Silnik: V8 4.6
Kolor: Satin Silver ; Bright Red

Post autor: empi1955 » 2017-07-06, 20:49

Chyba pewniejszy byłby ten Amisza.

Jedyne moje:
- słuszny, wolnossący GT 4,6 V8; 431 Hp; 569 Nm; tuned by HD-Customs
- taki na forum; Mustang II King Cobra 1978; 302 V8; 141 Hp; 339 Nm; import by As-Profi
- z kompresorem; GT500 5,4 V8; 600+ Hp; 800+ Nm; tuned by HD-Customs

Awatar użytkownika
veeefour
Forumowicz
Model: 2015 GT Fastback US
Silnik: V8 5.0
Kolor: Race red AT
Kontakt:

Post autor: veeefour » 2017-07-06, 20:55

Przemek64 pisze:Ktoś coś wie o tym koniu?
Kolega jest zainteresowany
Prośba o ocenę bo ja na V się nie znam.
Czy cena jest dobra?
Czy ktoś go zna?
Czy ktoś go oglądał?
A może jest na forum?
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... xtor=SEC-8" onclick="window.open(this.href);return false;
Ze dwa razy juz go pamietam tutaj sie przewijal. Troche juz stoi.

krosster
Forumowicz
Model: BULLITT 2008
Kolor: highland green
Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Kontakt:

Post autor: krosster » 2017-07-06, 22:01

obejrzyj auto od Amisza. lepiej kupić od Pasjonata

MaciekK
Forumowicz
Model: 2015
Kolor: Czarny
Kontakt:

Post autor: MaciekK » 2017-07-07, 11:11

Co myślicie o czymś takim jak lambo doors do Mustanga VI generacji ? kit czy hit ?
" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.instagram.com/darkknightv6/" onclick="window.open(this.href);return false;

Rafik77
Forumowicz
Model: 2007 Shelby GT
Kolor: Biały

Post autor: Rafik77 » 2017-07-07, 11:20

moim zdaniem KIT - ale to moja subiektywna opinia:)

Jejku
Forumowicz
Model: 2012
Silnik: V6 3.7
Kolor: Black

Post autor: Jejku » 2017-07-07, 11:55

Moim zdaniem jeśli ktoś lubi bardzo modyfikować sobie auto to jest to fajna opcja bo jakoś źle to nie wygląda, ale osobiście bym takich drzwi nie założył :cwaniak:

Awatar użytkownika
Rezor
Forumowicz
Model: SN95 GT
Kolor: Niebieski

Post autor: Rezor » 2017-07-07, 12:12

ja tam lubie lambo doors :D ale nie ze względu na "look" ale praktyczność. Coupe słyną z długich przednich drzwi i ciasnego wnętrza. Taki bajer ułatwia życie na parkingu :) Znajomy miałe e36 coupe z lambo doors i wsiadanie było czystą przyjemnością :)

Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać

kustoszgc
Silnik: V6 3.7
Kolor: jabłkowity

Post autor: kustoszgc » 2017-07-09, 00:13

Dzień dobry
Chciałem się przywitać w dziale "przywitaj się" ale jest zamknięte. Mustanga nie mam jeszcze ale chciałbym mieć. Teraz jeżdżę prawie 30 letnim volvo 760 tic. Ponieważ tli się we mnie jeszcze iskra życia to chciałbym kupić coś "niepraktycznego". Bardzo proszę o opinie na temat tego konika: http://allegro.pl/ford-mustang-premium- ... 14381.html" onclick="window.open(this.href);return false; oglądałem, byłem wieziony, Pan sprzedający twierdzi że auto było sprowadzane przez kolegę z forum „korala” latem zeszłego roku. Fotografie auta uszkodzonego widziałem i myślę że uszkodzenia były niegroźne. Czy ktoś coś wie złego lub dobrego na temat tego auta? Proszę o odpowiedz i wyrozumiałość, nie korzystałem do tej pory z żadnego forum.

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Model: GT CS8 +500HP
Kontakt:

Post autor: Koral » 2017-07-09, 10:24

prosze mi napisac na PW nr VIN (lub na maila karol@usautoimport.com.pl ), bo wszystkich aut nie pamietam. w sumie jesli pan widzial zdjecia sprzed naprawy z USA,to ja innych nie bede mial, na FB wrzucam tylko swoje auta,a tych zamowionych przez klientow nie, ale oczywiscie mam do nich dostep.
No i nie powiem panu jak auto bylo uzywane w PL,i czy w PL cos sie dzialo,to juz wie właściciel i jego nalezy o to pytac, ewent moze pan swojej agentki od ubezpieczen spytac czy na taki nr rej byla wyplacona jakas szkoda ,i w jakiej wysokosci.

Koral tel.+48 792-33-55-65
http://www.facebook.com/US.AutoimportKS
Obrazek

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Koral » 2017-07-10, 12:39

nie wiem czy widzieliscie i pisaliscie o tej "Okazji" ? Mustang GT 5.0 2014 za 49tys.zl (niby brutto) http://allegro.pl/show_item.php?item=6884119485" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja dostalem tego linka od klienta z tcyh ktorych nazwyam "lowcami okazji " ,inaczej mowiac nei chca dolozyc do pewnego auta i wola sie ludzic ze kupia bdb za 1/5ceny ;)

czesc maila od klienta brzmiala tak :
Zapytam wprost czy do 50tys zl jest pan w stanie sprowadzic cos podobnego tylko ze w manualnej skrzyni
http://allegro.pl/show_item.php?item=6884119485#thumb/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Moja odpowiedz :
""Ten na miejscu jest oplacony" az pojechalem zobaczyc tego GT, bo mam 30km do Łasku, takze ponizej fakty :
wogole nieoplacony, brak papierow (oprocz dowodowu japonskiego i umowy z anglikiem ),brak odprawy celnej, cena sztywna czyli clo akcyza i vat czyli +60% oplat =80tys.zl. nagle przestaje byc cena okazyjna..
Sprowadzony z Japoni do Anglii, przez Anglika,ktory chyba stwierdził ze naprawa jest nieoplacalna bo poprostowal go (on albo sprzedajacy z Łasku ),tzn naciagnal az nity popekaly
"koszt naprawy tez niski." ? wymaga wstawienia przedniej cwiartki, silnik i skrzynia dostaly,popekane łapy od skrzyni, peknieta pokrywa zaworow, brak paska, rolki te zpewnie dostaly, zniszczone przewody hamulcowe ,auto przesuniete stad drzwi od pasazera sie nei domykaja, kostki luzne zasniedziale,jak po zalaniu, ale z info od sprzedacy auta zJaponi nie sa przewozone w kontenerach wiec narazone sa na sztormy i wode morska. Ja tak uszkodozne rozbieram na czesci ,moze ten skoro nie ma zadnej odprawy tez byl sprowadzony/przemycony na czesci
Koszt naprawy oceniam na jakeis 25-30tys.zl, to nei wiem czy taki niski ten koszt..
Ale juz nei o naprawe chodzi, ale sama rejestracja tego auta z dokumentem z Japoni i umowa od Anglika moze byc problematyczna, co parwda neichcacy popowiedzialem sprzedawcy pytajac sie czy chociaz ma na umowie nr odprawy ,bo to do rejestracji wystarcza , powiedzial ze nie, ale moze teraz probowac ja dopisac, chcoiaz nie wiem czy Celny umowe z nr opdrawy by uznal,bo mi zawsze wolaja SAD, a jak dostana tylko nr odprawy mysle moga to sparwdzac czy taka odprawa na takie auto istnieje.. Tak czy inaczej jak nawet zalatwi "po znajmosci" to i tak koszt akcyzy i naprawy nie robi ztego auta okazji ,a w ciagu 5lat moze przyjsc wezwanie dla nowego wlasciciela celem doploaty neizaplaconych cel i podatkow..
Podumowujac gdyby to auto bylo jak myslalem zarejestrowane w EU i oplacone, bylaby to dobra cena ,o ile ktos chce jezdzic autem z wstawiana przednia cwiartka, moim zdaniem lepiej dac 2-3tys$ wiecej na aukcji niz bawic sie rok w naprawe, a potem padnie skrzynia czy silnik (tak jzu mialem z klientem ktory kupil za 8tys$ GT 5.0 a po roku jak szczesliwy zaczal nim jezdzic padl mu silnik, tak mocne uderzone auto wybral ,a proponwoalem mu pieknego Rousha w cenie na pewno nizszej niz go wyszedl ten GT finalnie ,bo sam import oczywiscie znacznie taniej od Rousha,ale co innego import za mocno uszkodozne a a co innego za dobre )

Ponizej Zdjecia tego GT, VINu nie pozwolil sprzedawca zrobic zdjecia (ale auto stoi na zewnatrz wiec nei problem podejsc spisac z podszybia) :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

amisz
Forumowicz
Model: GT
Kolor: Black

Post autor: amisz » 2017-07-10, 15:41

znajdzie sie chętny - nie takie szt naprawiali Polscy magicy.
Ostatnio zmieniony 2017-07-10, 15:59 przez amisz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Koral » 2017-07-10, 15:50

Nie chodzi juz o sama naprawe ale np niepewne pochodzenie i brak jakichkolwiek dokumentow celnych. Japonski dokument majpierw trzeba byloby przetłumaczyć bo po ich tych znaczkach to nie wiesz czy chodzi o mustanga czy inna szkape i czy z prawem rejestracji..
Gdyby to bylo auto zarejestrowane w Pl to w tej cenie byloby "okazja" bo wiadomo wstawic cwiartke i naciagnac auto na ramie to kazdy serwis blacharski da rade.
Gdy dochodza oplaty clo akcyza i vat (o ile da wogole sie to auto odprawic) to juz z naprawa robi sie za duza suma.
Zreszta opisalem tylko to co zauważyłem, i juz to wyceniam na lekko 25tys.zl.
Zadna okazja a wrecz problem moze sie zrobic jesli np nie ma prawa rejestracji

Obrazek

akisel
Forumowicz
Model: GT 2016
Kolor: czarny

Post autor: akisel » 2017-07-11, 05:52

Koral pisze:Nie chodzi juz o sama naprawe ale np niepewne pochodzenie i brak jakichkolwiek dokumentow celnych. Japonski dokument majpierw trzeba byloby przetłumaczyć bo po ich tych znaczkach to nie wiesz czy chodzi o mustanga czy inna szkape i czy z prawem rejestracji..
Gdyby to bylo auto zarejestrowane w Pl to w tej cenie byloby "okazja" bo wiadomo wstawic cwiartke i naciagnac auto na ramie to kazdy serwis blacharski da rade.
Gdy dochodza oplaty clo akcyza i vat (o ile da wogole sie to auto odprawic) to juz z naprawa robi sie za duza suma.
Zreszta opisalem tylko to co zauważyłem, i juz to wyceniam na lekko 25tys.zl.
Zadna okazja a wrecz problem moze sie zrobic jesli np nie ma prawa rejestracji
ja, jak czytam/słyszę
takie rzeczy
"w tej cenie byloby "okazja" bo wiadomo wstawic cwiartke i naciagnac auto na ramie to kazdy serwis blacharski da rade"
to mi się odechciewa całkowicie kupować, a nawet myśleć o kupnie "okazji i nie okzaji" z US

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż”