Ostro zawialo populizmemsad pisze:krzychu8 pisze: Przecież to duży, niewysilony silnik. Moim zdaniem nie ma się czego bać
Mustang z allegro/ebay
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
Re: Mustang z allegro/ebay
Co drugi ma taki przebieg w pamieci i jezdza bez problemu bardziej bym sie obawiał 200 tys w silniku 1.6 EB lub 1,2
- andi74
- Forumowicz
- Model: GT S550 GT350 Mod
- Kolor: Szary Metalik
tyle ze 200 tkm w koniu to juz troche srodek moze byc lekko zuzyty nie ma co sie czarowac ale materialy slabe
- ozzy
- Forumowicz
- Model: 13'GT/CS '67 289
-
krzychu8
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: red
W sobote bede ogladal cabrio z przebiegiem 190tys km kierownica troche sie blyszczy i guziki na radiu sa powycierane reszta na fotkach wyglada ok.Mowie o roczniku 05-09
Sprawdz stan dachu nie srodka podjedz na myjnie reczna i zobacz czy nie przecieka i w jakim stanie sa uszczelki czy nie gwiżdże przy wiekszych predkosciach
Wiem, że forumowy ale chciałbym znać wasze zdanie czy warto?:
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... t=25468875" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdjęcia z uszkodzeniami widziałem, ale na pewno wszystkiego nie wiem (jakaś powódź itp. ) gdyby był blisko to po prostu bym obejrzał ale nie jest
. Jak ktoś coś wie a się "wstydzi" zawsze można pisać na PW 
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... t=25468875" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdjęcia z uszkodzeniami widziałem, ale na pewno wszystkiego nie wiem (jakaś powódź itp. ) gdyby był blisko to po prostu bym obejrzał ale nie jest
- robin
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
bylo juz na forum dyskutowane to autko
napisz do dobrego wujka on chyba mial carfax
napisz do dobrego wujka on chyba mial carfax
zobacz : viewtopic.php?f=27&t=86&start=4515" onclick="window.open(this.href);return false;
- KubaS197
- Forumowicz
- Model: ROUSH 2005
- Kolor: SONIC BLUE
Na tej stronie byl poruszany temat mojego samochodu:
viewtopic.php?f=27&t=86&start=4500" onclick="window.open(this.href);return false;
Auto nie jest po powodzi, historie mozna sprawdzic po nr vin. Raczej nikt nic wiecej nie powie bo nikt go jeszcze nie ogladal.
viewtopic.php?f=27&t=86&start=4500" onclick="window.open(this.href);return false;
Auto nie jest po powodzi, historie mozna sprawdzic po nr vin. Raczej nikt nic wiecej nie powie bo nikt go jeszcze nie ogladal.
viewtopic.php?f=27&t=86&start=4515" onclick="window.open(this.href);return false;
a na tej stronie jest poruszany temat samochodu o ktory kolega pyta
a na tej stronie jest poruszany temat samochodu o ktory kolega pyta
- KubaS197
- Forumowicz
- Model: ROUSH 2005
- Kolor: SONIC BLUE
To o ktory pyta? Nie o moj? Jak klikam w link to pojawia sie moje ogloszenie a Ty podajesz link w ktorym mowa o jakims aucie po powodzi.
Dobra nie ma się co sprzeczać panowie.
Zależy mi żeby kupić przyzwoite auto, ponieważ znając mnie będę nim jeździł przez następne 10 lat.
Kuba czy jest możliwość nadesłania zdjęć, z remontu jak samochód wyglądał jak był rozmontowany?
Te z zachodem słońca są naprawdę ładne ale szczerze wolałbym zobaczyć fotki auta w pełnym świetle, więc jak jest możliwość chętnie też obejrzę.
Widziałem, że felga/felgi też oberwały są naprawiane czy wymienione? Carfaxa oczywiście sobie sprawdzę, ale tak samo mogę zapytać, czy oprócz czołowej poduszki jakaś wystrzeliła?
Zależy mi żeby kupić przyzwoite auto, ponieważ znając mnie będę nim jeździł przez następne 10 lat.
Kuba czy jest możliwość nadesłania zdjęć, z remontu jak samochód wyglądał jak był rozmontowany?
Te z zachodem słońca są naprawdę ładne ale szczerze wolałbym zobaczyć fotki auta w pełnym świetle, więc jak jest możliwość chętnie też obejrzę.
Widziałem, że felga/felgi też oberwały są naprawiane czy wymienione? Carfaxa oczywiście sobie sprawdzę, ale tak samo mogę zapytać, czy oprócz czołowej poduszki jakaś wystrzeliła?
przepraszam moj bladKubaS197 pisze:To o ktory pyta? Nie o moj? Jak klikam w link to pojawia sie moje ogloszenie a Ty podajesz link w ktorym mowa o jakims aucie po powodzi.