Gdzie ten filmik
To normalny objaw . Przy zmianie wahaczy i innych wzmocnionych el zawieszenia - wszystkie drgania i nierówności sa przenoszone na karoserie. Tak musi byc - ale jak piszesz - czujesz sei pewnie jezdzac. Podobnie jest jak stosujesz poliuretan itp.. Cos za cos .Deftronic pisze:Rafał, jeszcze pytanie. czy Twoje zawieszenie jest "ciche", bo u mnie niestety słychać jak pracuje (ale takie wybrałem nie w pełni świadomy co znaczy - "ciche"/"głośne" w opcji zakupu).
Szczególnie jak wjeżdzam na jakieś nierówności, dzwoni tyllna oś jak w jakimś starym Żuku czy czymś podobny...
CennikAluStar pisze:Wszystko pięknie , ale nich mi ktoś napisze ile +/- taki komplecik do mojego by kosztował hmm ? Tylko nie piszcie że 30 tyś zł bo walne focha
Oj. No to chyba gdzies zgubiłem relacje (albo w ogóle ich nie byłoAluStar pisze:Deftronik i RafalPaniC pisze:Taki to na pewno 30k wyjdzie. Sam surowy zakup kosztuje 8100 $ takze dolicz jeszcze opłaty. No ale jest jeszcze skromniejszy zestaw za 3600 $ i na pewno sporo poprawia zawieszke. Poza tym wydaje mi sie ze ktos od nas kupil GR40SS.
AluStar pisze:To normalny objaw . Przy zmianie wahaczy i innych wzmocnionych el zawieszenia - wszystkie drgania i nierówności sa przenoszone na karoserie. Tak musi byc - ale jak piszesz - czujesz sei pewnie jezdzac. Podobnie jest jak stosujesz poliuretan itp.. Cos za cos .Deftronic pisze:Rafał, jeszcze pytanie. czy Twoje zawieszenie jest "ciche", bo u mnie niestety słychać jak pracuje (ale takie wybrałem nie w pełni świadomy co znaczy - "ciche"/"głośne" w opcji zakupu).
Szczególnie jak wjeżdzam na jakieś nierówności, dzwoni tyllna oś jak w jakimś starym Żuku czy czymś podobny...
Ciezko mi powiedziec czy tak samo jest u mnie - zobaczysz jak sie spotkamy .
Wotts Link
Obrazek
Obrazek
FAYS2 Watts Link 05-10 $650.00
Obrazek
Steeda Watt's Linkage - 05-10 $999.95
Obrazek
Obrazek
Lakewood
Obrazek
Saleen
Obrazek