To ile taki model jest wart?Ślimak pisze:Hmm... Mnie wydaje się drogi.
Mustang z allegro/ebay
- 

krosster
- Forumowicz
- Model: BULLITT 2008
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: highland green
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
- Kontakt:
Re: Mustang z allegro/ebay
Ślimak tobie wydaje się że drogi, ale nie zapominaj że kupiłeś przedlifta!
a to jeszcze jest premium package.
Minus taki żę w Pl słabo się sprzedaje cabrio. Moim zdaniem cena jest nie zła.
Koral nie dawno wystawiał za coś koło 90 tysi stanga cabrio w base...

a to jeszcze jest premium package.
Minus taki żę w Pl słabo się sprzedaje cabrio. Moim zdaniem cena jest nie zła.
Koral nie dawno wystawiał za coś koło 90 tysi stanga cabrio w base...
Widziałem to ogłoszenie już chyba 8 miesięcy temu, czy to możliwe żeby nikt się nim nie interesował i nie pytał o niego?
Teraz to już mam wrażenie że on czeka na mnie

Teraz to już mam wrażenie że on czeka na mnie

- Radziu
- Forumowicz
- Model: 2012 Premium Pony
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
spokojnie, bez podpałki  emocje to zły doradca i auto na pewno na Ciebie nie czeka
 emocje to zły doradca i auto na pewno na Ciebie nie czeka  koral wystawiał białe za 86tys chyba, a ten egzemplarz jak oglądam to stoi wiele miesięcy, co potencjalnie podnosi ryzyko, że coś z nim nie tak, np cena
 koral wystawiał białe za 86tys chyba, a ten egzemplarz jak oglądam to stoi wiele miesięcy, co potencjalnie podnosi ryzyko, że coś z nim nie tak, np cena

emocje to zły doradca i auto na pewno na Ciebie nie czeka
 emocje to zły doradca i auto na pewno na Ciebie nie czeka  koral wystawiał białe za 86tys chyba, a ten egzemplarz jak oglądam to stoi wiele miesięcy, co potencjalnie podnosi ryzyko, że coś z nim nie tak, np cena
 koral wystawiał białe za 86tys chyba, a ten egzemplarz jak oglądam to stoi wiele miesięcy, co potencjalnie podnosi ryzyko, że coś z nim nie tak, np cena- 

krosster
- Forumowicz
- Kontakt:
Radziu zgadzam się z Tobą konia nie kupuje się na pośpiechu na pewno trzeba go obejrzeć.
Osobiście uważam ża facet pewnie zejdzie z ceny skoro go nie może sprzedać. najpierw poprosiłbym o VIN.
Być może go pół nie było i każdy się go boi wziąć.
Jeżeli się jednak okaże że go pociąg nie przejechał to wart go brać
pozdro

Osobiście uważam ża facet pewnie zejdzie z ceny skoro go nie może sprzedać. najpierw poprosiłbym o VIN.
Być może go pół nie było i każdy się go boi wziąć.
Jeżeli się jednak okaże że go pociąg nie przejechał to wart go brać
pozdro
Hej, 
Już się skontaktowałem, poprosiłem o VIN i zdjęcia przed naprawą i z założonym dachem (uszkodzony był lewy błotnik i drzwi, podobno konstrukcja nie naruszona),
oczywiście przed zakupem poproszę o przegląd szczegółowy. Podobno 22k to realny przebieg, sprzedawca twierdzi że można zobaczyć po zdjęciach z aukcji.
Jak bez podpałki muszę oddać drugie auto, kupnem Mustanga interesuję się poważniej od roku, a w tamtym roku ukochana przekonała do Hondy CR-V (praktyczna do bólu polecam). Teraz czas na mojego Mustanga, zobaczyłem go ok. 8 miesięcy temu i do tej pory mi się podoba. Trzymajcie kciuki.
 muszę oddać drugie auto, kupnem Mustanga interesuję się poważniej od roku, a w tamtym roku ukochana przekonała do Hondy CR-V (praktyczna do bólu polecam). Teraz czas na mojego Mustanga, zobaczyłem go ok. 8 miesięcy temu i do tej pory mi się podoba. Trzymajcie kciuki.

Już się skontaktowałem, poprosiłem o VIN i zdjęcia przed naprawą i z założonym dachem (uszkodzony był lewy błotnik i drzwi, podobno konstrukcja nie naruszona),
oczywiście przed zakupem poproszę o przegląd szczegółowy. Podobno 22k to realny przebieg, sprzedawca twierdzi że można zobaczyć po zdjęciach z aukcji.
Jak bez podpałki
 muszę oddać drugie auto, kupnem Mustanga interesuję się poważniej od roku, a w tamtym roku ukochana przekonała do Hondy CR-V (praktyczna do bólu polecam). Teraz czas na mojego Mustanga, zobaczyłem go ok. 8 miesięcy temu i do tej pory mi się podoba. Trzymajcie kciuki.
 muszę oddać drugie auto, kupnem Mustanga interesuję się poważniej od roku, a w tamtym roku ukochana przekonała do Hondy CR-V (praktyczna do bólu polecam). Teraz czas na mojego Mustanga, zobaczyłem go ok. 8 miesięcy temu i do tej pory mi się podoba. Trzymajcie kciuki.- TPS
- Forumowicz
- Model: 2024 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Taki jak u Zygzaka McQueena
- Kontakt:
Przepraszam, ale w wątku o Mustangu polecasz praktyczną HondęBartekD pisze:Hej,
..., a w tamtym roku ukochana przekonała do Hondy CR-V (praktyczna do bólu polecam)...
 ?
 ?"Nigdy nie jest zbyt późno na szczęśliwe dzieciństwo"
						- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Wklejam dla potomnych, zapewne za chwile będzie w PL bo chętnych ( o dziwo) sporo, tutaj beton juz nie z betoniarki ale z gruchy trzeba lać...   

ale dzwon mega zacny
http://www.ebay.de/itm/Ford-Mustang-50Y ... Swe7BWu1xs" onclick="window.open(this.href);return false;

ale dzwon mega zacny
http://www.ebay.de/itm/Ford-Mustang-50Y ... Swe7BWu1xs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
						- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- 

krosster
- Forumowicz
- Kontakt:
wcześniej był też w PL do sprzedania...
teraz to okazja spod niemieckiego koca

teraz to okazja spod niemieckiego koca
- Radziu
- Forumowicz
- Model: 2012 Premium Pony
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
wydaje się być nie do zrobienia, no chyba, że piłka gdzieś przy szybie i przeszczep od dawcy bez dupy 

- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Kolor: Niebieski
Był, był... Jeszce z informacją, że silnik i chyba skrzynia sprawne 

Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
						Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
cześć wszystkim.
przymierzam się do zakupu mustanga V gen. wynalazłem w internetach coś takiego: KLIK. Trochę jest choinkowy, ale myślę że da radę dojść z nim do ładu. pytanie tylko, co tu jest tak na prawdę wsiową wydumką poprzedniego właściciela, a co warto zachować? Na pewno do wylotu pójdą w razie czego tylne lampy i felgi. A co z tymi wszystkimi dyfuzorkami, "carbonem" na desce rozdzielczej i kierownicy (![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif) ), bocznymi pasami (ten napis GT jest paskudny, chociaż całość nawet jest znośna) itd?
 ), bocznymi pasami (ten napis GT jest paskudny, chociaż całość nawet jest znośna) itd?

przymierzam się do zakupu mustanga V gen. wynalazłem w internetach coś takiego: KLIK. Trochę jest choinkowy, ale myślę że da radę dojść z nim do ładu. pytanie tylko, co tu jest tak na prawdę wsiową wydumką poprzedniego właściciela, a co warto zachować? Na pewno do wylotu pójdą w razie czego tylne lampy i felgi. A co z tymi wszystkimi dyfuzorkami, "carbonem" na desce rozdzielczej i kierownicy (
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif) ), bocznymi pasami (ten napis GT jest paskudny, chociaż całość nawet jest znośna) itd?
 ), bocznymi pasami (ten napis GT jest paskudny, chociaż całość nawet jest znośna) itd?- speedster
- Forumowicz
- Model: 93' Mustang LX 5.0
- Kolor: Titanium Frost
NO nie wiem, mnie to się on podoba tak jak stoi może z wyjątkiem felg.Reszta jest w porządku, nawet tylne światła pasują do całokształtu. Jak chcesz zmienić pół samochodu to może po prostu kup inna sztukę? 

ze światłami problem jest tego rodzaju, że obawiam się że nie przejdą badania technicznego w DE (tutaj będzie jeździł). generalnie całokształt mi się właśnie podoba, tylko ta deska rozdzielcza...   

Plan jest ogólnie taki, żeby jednak parę ładnych lat go przetrzymać, może nawet do momentu w którym zacznie nabierać wartości zamiast ją tracić. I tu też przydałoby się, żeby nie wisiały na nim jakieś wydumane ozdóbki. Oczywiście akcesoryjne dyfuzorki czy pasy jak najbardziej są mile widziane. Ale o to właśnie pytam - co tu jest cokolwiek warte, jak to ewentualnie poznać...

Plan jest ogólnie taki, żeby jednak parę ładnych lat go przetrzymać, może nawet do momentu w którym zacznie nabierać wartości zamiast ją tracić. I tu też przydałoby się, żeby nie wisiały na nim jakieś wydumane ozdóbki. Oczywiście akcesoryjne dyfuzorki czy pasy jak najbardziej są mile widziane. Ale o to właśnie pytam - co tu jest cokolwiek warte, jak to ewentualnie poznać...