koral a w jaki sposób weryfikujesz stan takiego auta, bo bez oglądania "live" to może być totalna loteria

35tys.zl to duzo za GT ? ja wiem ze 90% z Was chcialaby juz GT za 15tys.plnyoltz pisze:Czyli z 4,8k$ magicznie robi się 11k$ + naprawy i prowizjaah te pieniądze tak szybko topnieją
koral a w jaki sposób weryfikujesz stan takiego auta, bo bez oglądania "live" to może być totalna loteria
dla mnie nie ma problemu, na zyczenie i koszt klienta moge leciec nawet do AustraliOlaf pisze:wiecie, z tym " leciec osobiscie obejrzec" to wcale nie jest zły pomysł, szczególnie gdy mówimy o autach 1-2 letnich (np model GT 2013 412KM) gdzie jego wartość będzie (oczywiście w Polsce po hiperpodatkach) sporo ponad 100 000zł to koszt przelotu to jakieś .... 2% ceny auta(oprócz okresu wakacji to można za 1800zł polecieć , oczywiście nie najdroższymi liniami na świecie
![]()
2-3%% za możliwość przetestowania auta, pojeżdzenia, zobaczenia czy kolory pasują (mówię o sytuacji u dealera Forda, nie o aukcji) to nie jest chyba 'zły deal' '?