no ale pisales ze handlujesz autami i czesciami i nawet nick na allegro podawales.. wiec w tym ciaglym zachwalaniu aut z Niemiec masz cel,nie ukrywajrusek pisze:Ni mam w tym żadnego interesu tylko chciałem doradzić pozdrawiam

no ale pisales ze handlujesz autami i czesciami i nawet nick na allegro podawales.. wiec w tym ciaglym zachwalaniu aut z Niemiec masz cel,nie ukrywajrusek pisze:Ni mam w tym żadnego interesu tylko chciałem doradzić pozdrawiam
moge Ci podac nr tel do faceta ktory za pare pln sprawdzi Ci na carfax lub autocheckcaniggia pisze:A mógłby ktoś sprawdzić challengengera vin 2 B 3 L J 7 4 W X 9 H 5 6 9 9 2 1
Jest w pl na allegro.
Są a pewno - jeden stoi w moim garażu! No bo przecież to że rozwaliłem przedni zderzak i korek chłodnicy to przecież żaden wypadekkoral pisze:caniggia pisze:.....
chociaz ja jestem dobrej mysli i wiem ze w PL sa tez bezwypadkowe amerykance,ale czy pow 10% czy ponizej ciezko mi stwierdzic
Lukas G pisze:Panowie, ogromna prosba... ktos moglby chociaz w przyblizeniu ocenic wartos takiego mustanga? Mam mozliwosc jego kupienia, cena jest do ustalenia ale nie mam bladego pojecia ile moze byc warty taki kon, nawet w przyblizeniu. Wiem ze na podstawie zdjec i w dodatku takich marnych nie wiele mozna powiedziec ale Wy jako specjalisci napewno znajdziecie jakies interesujace szczegoly
Ogolnie o aucie na chwile obecna wiem tyle:
vin 7R02C235532
67r 4.7 v8 2v
stan podobno bardzo dobry, nie ma korozji w podlodze, ani w komorze silnikowej, lakier potrzebuje troche milosc bo podobno gdzies pojawiaja sie jakies male bable... auto ma podobno bardzo duzo faktur (z usa) za naprawy i serwis, m.in. gaznik edelbrock 600 performer plus kolektor, wszystkie gumowe weze, sprezyny, resory zwieszenia i milion innych.
Troche fot...
Jeszcze raz, czy ktos moglby ocenic realna wartosc takiego samochodu? Przyblizona oczywiscie.
Zawsze chcialem miec mustanga a teraz niespodziewanie pojawia sie okazja/mozliwosc spelnienia tych marzen, ale nie chce sie napalac i w rezultacie przeplac
Arecki, no mówię przeciearek900 pisze:fotele chyba też od 68
Odstaje bo najtańsze blachy niepasująceLukas G pisze:Czyli powiedzmy ze okolice 50k pln to taka calkiem przyzwoita cena na miejscu z zarejestrowaniem tego auta?
Jescze ktos jakies szczegoly widzi? Postaram sie zalatwic dokladniejsze foty w najblizszym czasie. Mnie zastanawia pas przedni ten co jest pod zderzakiem, prawa strona jest jakas dziwaczna...
a gdzie pojawiają się te bąble na lakierze?...z amerykańsą robota lakierniczą to bym był baaardzo ostrożny...stang67 pisze:Lukas G pisze:Panowie, ogromna prosba... ktos moglby chociaz w przyblizeniu ocenic wartos takiego mustanga? Mam mozliwosc jego kupienia, cena jest do ustalenia ale nie mam bladego pojecia ile moze byc warty taki kon, nawet w przyblizeniu. Wiem ze na podstawie zdjec i w dodatku takich marnych nie wiele mozna powiedziec ale Wy jako specjalisci napewno znajdziecie jakies interesujace szczegoly
Ogolnie o aucie na chwile obecna wiem tyle:
vin 7R02C235532
67r 4.7 v8 2v
stan podobno bardzo dobry, nie ma korozji w podlodze, ani w komorze silnikowej, lakier potrzebuje troche milosc bo podobno gdzies pojawiaja sie jakies male bable... auto ma podobno bardzo duzo faktur (z usa) za naprawy i serwis, m.in. gaznik edelbrock 600 performer plus kolektor, wszystkie gumowe weze, sprezyny, resory zwieszenia i milion innych.
Troche fot...
Jeszcze raz, czy ktos moglby ocenic realna wartosc takiego samochodu? Przyblizona oczywiscie.
Zawsze chcialem miec mustanga a teraz niespodziewanie pojawia sie okazja/mozliwosc spelnienia tych marzen, ale nie chce sie napalac i w rezultacie przeplac
12.000$
Tapicerka i grill od modelu 68
po tysiaku na głowę + transport (ze dwa statkiconver67 pisze:Kupujemy na spółę??dobra oferta wręcz;)
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1965-66- ... 3a7bc15096" onclick="window.open(this.href);return false;