Mustang z allegro/ebay
-
- Forumowicz
- Model: cabrio GT 06
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Biały z czerwonymi pasami
Re: Mustang z allegro/ebay
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fo ... LSO_EXPORT" onclick="window.open(this.href);return false;
Oto nastepny z Usa 7.7 tyś euro netto wywoławcza za 7 tyś go pewnie kupisz z palcem w d.. do opłat stoi w De był lekko uszkodzony z przodu w pełni sprawny pewnie jakiś Amerykański wojskowy itc go zostawił pełno jest tam takich autek tylko szukać ,a że był uszkodzony Niemiec już go nie kupi..
No to spróbuj u niemców sprzedać auto po wypadku !!!!! 99 procent aut które wchodzą z Usa są z czystym dowodem własności ..I jakoś na Allegro nie widze 2005 GT z gazem za 50 tysiecy,koła 20 cali i z przerobionymi światłami i nie musisz robić kombinacji tu jedziesz oglądasz i masz ,a ze Stanów loteria nawet go nie widzisz przed kupnem i też Tobie nikt nie da gwarancji ,że nie miał loda przed sprzedażą i nie był naprawiony ,wywalił ktoś po pijaku albo coś takiego nie miał ubezpieczenia sam odklepał i jeżdził dalej i po drugim szczale jak nie z jego winy to sprzedaje przez ubezpieczalnie,albo i inny przypadek zaczął pukać na panewce specjalnie wycedził i do sprzedania i znowu zonk .. .A ten Bullit co drogi ? ..Dobra nie zamierzam polemizować ,ale ja tylko kupuje auta w Eu ,a cały Europa o tym wie ,że w DE są najLepsze auta ..A masz Vin mojego też jest z DE 1ZVHT85H565199515 ,a nie będe Niemcowi ani Włochowi suszył o Vin jak nie chce kupić ..Pozdrawiam wszystkich miło szukać aut trzeba wszędzie ..To był post czysto informacyjny dla tych co szukają autek a nie wiedzą gdzie szukać ..
Oto nastepny z Usa 7.7 tyś euro netto wywoławcza za 7 tyś go pewnie kupisz z palcem w d.. do opłat stoi w De był lekko uszkodzony z przodu w pełni sprawny pewnie jakiś Amerykański wojskowy itc go zostawił pełno jest tam takich autek tylko szukać ,a że był uszkodzony Niemiec już go nie kupi..
No to spróbuj u niemców sprzedać auto po wypadku !!!!! 99 procent aut które wchodzą z Usa są z czystym dowodem własności ..I jakoś na Allegro nie widze 2005 GT z gazem za 50 tysiecy,koła 20 cali i z przerobionymi światłami i nie musisz robić kombinacji tu jedziesz oglądasz i masz ,a ze Stanów loteria nawet go nie widzisz przed kupnem i też Tobie nikt nie da gwarancji ,że nie miał loda przed sprzedażą i nie był naprawiony ,wywalił ktoś po pijaku albo coś takiego nie miał ubezpieczenia sam odklepał i jeżdził dalej i po drugim szczale jak nie z jego winy to sprzedaje przez ubezpieczalnie,albo i inny przypadek zaczął pukać na panewce specjalnie wycedził i do sprzedania i znowu zonk .. .A ten Bullit co drogi ? ..Dobra nie zamierzam polemizować ,ale ja tylko kupuje auta w Eu ,a cały Europa o tym wie ,że w DE są najLepsze auta ..A masz Vin mojego też jest z DE 1ZVHT85H565199515 ,a nie będe Niemcowi ani Włochowi suszył o Vin jak nie chce kupić ..Pozdrawiam wszystkich miło szukać aut trzeba wszędzie ..To był post czysto informacyjny dla tych co szukają autek a nie wiedzą gdzie szukać ..
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
no tak możesz szukać wszędzie ale nie myślisz że to ciut podejrzane jak samochód jest już w DE i po opłatach i wołają za niego tyle samo lub mniej niż w USA?rusek pisze:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fo ... LSO_EXPORT
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
-
- Forumowicz
Kolego a co ma wspólnego cena w Usa z ceną w Europie ??? Tylko ten co przywozi robi przeliczniki by zarobić .. Indywidualnego klienta , akurat nie interesuje cena w USA podałem prawdziwe linki do aukcji szukaj i zobaczysz ,ze auta są cenach w EU podobne jak w USA...Do niemiec sprowadzaja auto z Usa duże firmy i nie wszyscy kupują na aukcjach ,ludzie też mają swoje układy tam niemiecki handel ma np na stanie 20-50 aut z Usa do tego serwis itp .. A w Polsce firma handlująca kupuje auto na licytacji i ma w domu 2-3 auto i właśnie to jest ta różnica ..
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
nie chce się kłucić masz racje"rusek pisze:Kolego a co ma wspólnego cena w Usa z ceną w Europie ??? Tylko ten co przywozi robi przeliczniki by zarobić .. Indywidualnego klienta , akurat nie interesuje cena w USA podałem prawdziwe linki do aukcji szukaj i zobaczysz ,ze auta są cenach w EU podobne jak w USA...Do niemiec sprowadzaja auto z Usa duże firmy i nie wszyscy kupują na aukcjach ,ludzie też mają swoje układy tam niemiecki handel ma np na stanie 20-50 aut z Usa do tego serwis itp .. A w Polsce firma handlująca kupuje auto na licytacji i ma w domu 2-3 auto i właśnie to jest ta różnica ..
LUDZIE KUPUJCIE AMERYKANY W NIEMCACH BO TANIEJ!@!@!
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: sonic blue
w niemczech jest drogo,zdecydowanie za drogo,sam wystawialem swojego na ich stronach to ceny maja drozsze niz w pl..nie wspomne o usapudel pisze:nie chce się kłucić masz racje"rusek pisze:Kolego a co ma wspólnego cena w Usa z ceną w Europie ??? Tylko ten co przywozi robi przeliczniki by zarobić .. Indywidualnego klienta , akurat nie interesuje cena w USA podałem prawdziwe linki do aukcji szukaj i zobaczysz ,ze auta są cenach w EU podobne jak w USA...Do niemiec sprowadzaja auto z Usa duże firmy i nie wszyscy kupują na aukcjach ,ludzie też mają swoje układy tam niemiecki handel ma np na stanie 20-50 aut z Usa do tego serwis itp .. A w Polsce firma handlująca kupuje auto na licytacji i ma w domu 2-3 auto i właśnie to jest ta różnica ..
LUDZIE KUPUJCIE AMERYKANY W NIEMCACH BO TANIEJ!@!@!
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
ale tam maja koninkture inna

http://moto.allegro.pl/ford-mustang-kab ... 43371.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Forumowicz
- Model: Mustang 67 V8, GT 07
- Kolor: czerwony
nie wierzę jak można być tak naiwnym że w niemczech sprzedadzą Ci taniej mustanga niż w US. (helmudy również płacą cło vat akcyza). Jak mi ktos mówi że za 40tys GT ma to chyba go darmo dostał w USA. Trzymam się tej samej zasady co Koral, lepiej lekko uszkodzony ale widać jak uszkodzony niż kot w worku. W niemczech skończyły się czasy 'mercedesik ze spadku po dziadku'
-
- Forumowicz
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fo ... LSO_EXPORT" onclick="window.open(this.href);return false;
No ta Bulli 2008 we Włoszech i pewnie za 9 tyś euro odda plus akcyza,no ja już kończe ten temat nie mam siły podałem aktualne aukcje z cenami ,sam kupiłem w De Vin Wam podałem bezwypadkowy i za tyle co tam kupiłem to z Usa z takim wypasem nikt by mi za tę cene nie przywiózł ..A kupiłem o w tej firmie http://www.classicmustang.eu/index.php/contacts-us" onclick="window.open(this.href);return false; i do tego miał założona instacje gazową roczną KME i jeżdze teraz za 45 złoty na 100 km i zero różnicy gaz czy benzyna.. A i Panownie nie zapomnijcie,że auta używane kupowane w Niemieckich serwisach posiadają ustawowa gwarancje podkreślam w serwisach nie u Turka czy tam innego pośrednika .Pojedż do normalnego Niemieckiego serwisu i pogodaj że auto bierzesz na Export i bez gwarancji to zobaczysz jaką zrobią Tobią cene ..A zobaczcie na oferte tej firmy co podałem i stoi tam Camaro 2011 rejestracja 2012 cabrio 3.6 ,z Gwarancją itp cena 33.700 euro wywoławcza zadzwoń i zapytaj za ile cena na Export .. Ale teraz niemiecka cena za 33.700 euro daje 140 tyś złoty u nas po tyle nie widze takich Camaro..Niech teraz niemiec walnie rabat na Export bez gwarancji ,fakturke zanizy to normalne i wyjdzie 150 tys plus minus na gotowca w kraju ..bez jakiegokolwiek ryzyna oglądasz i płacisz jazda próbna i masz praktycznie na zaraz w kraju ..Mi właśnie ten serwis dał rabat na Export 3 tyś euro,ale auto serwisowane do końca wgląd do numeru Vin z niemieckimi wpisami wszystko to samo co do niemca tylko bez gwarancji i rachunek dał na 6800 euro..Ja tam nie reklamuje Niemców mam to gdzieś kto gdzie kupi tylko służe radą...
No ta Bulli 2008 we Włoszech i pewnie za 9 tyś euro odda plus akcyza,no ja już kończe ten temat nie mam siły podałem aktualne aukcje z cenami ,sam kupiłem w De Vin Wam podałem bezwypadkowy i za tyle co tam kupiłem to z Usa z takim wypasem nikt by mi za tę cene nie przywiózł ..A kupiłem o w tej firmie http://www.classicmustang.eu/index.php/contacts-us" onclick="window.open(this.href);return false; i do tego miał założona instacje gazową roczną KME i jeżdze teraz za 45 złoty na 100 km i zero różnicy gaz czy benzyna.. A i Panownie nie zapomnijcie,że auta używane kupowane w Niemieckich serwisach posiadają ustawowa gwarancje podkreślam w serwisach nie u Turka czy tam innego pośrednika .Pojedż do normalnego Niemieckiego serwisu i pogodaj że auto bierzesz na Export i bez gwarancji to zobaczysz jaką zrobią Tobią cene ..A zobaczcie na oferte tej firmy co podałem i stoi tam Camaro 2011 rejestracja 2012 cabrio 3.6 ,z Gwarancją itp cena 33.700 euro wywoławcza zadzwoń i zapytaj za ile cena na Export .. Ale teraz niemiecka cena za 33.700 euro daje 140 tyś złoty u nas po tyle nie widze takich Camaro..Niech teraz niemiec walnie rabat na Export bez gwarancji ,fakturke zanizy to normalne i wyjdzie 150 tys plus minus na gotowca w kraju ..bez jakiegokolwiek ryzyna oglądasz i płacisz jazda próbna i masz praktycznie na zaraz w kraju ..Mi właśnie ten serwis dał rabat na Export 3 tyś euro,ale auto serwisowane do końca wgląd do numeru Vin z niemieckimi wpisami wszystko to samo co do niemca tylko bez gwarancji i rachunek dał na 6800 euro..Ja tam nie reklamuje Niemców mam to gdzieś kto gdzie kupi tylko służe radą...
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
auto z Włoch (tylko na export "ALSO_EXPORT" na koncu linku wiec nie chca u siebei je sprzedac,wiadomo dlaczego), a tam sa auta z USA naprawiane wielokrotnie, maja tam meksyk i zero odpowiedzialnosci.. nawet jesli ten GT nie byl z USA sciagniety np po powodzi,w itali specjalnie uszkodzony zeby naiwny myslal ze to jest tylko do roboty to trzeba w ch..j km przejechac zeby poznac jacy Wlosi sa (ja wiem ,kupowalem i juz nie pojade ),wiec zalozmy ze ten GT to idealne auto z uszkodzeniami jak na zdjeciach to cena i tak nie jest dobra,bo dolicz podroz do Itali, ogledziny na miejscu w serwisie ktory nie jest na "czesc" z wlascicielem tego GT czyli min 500km dalej (a i tak kazdy serwis bedzie po stronie wlocha niz Polaczka ) to juz spore koszty,podroz laweta z powrotem,ryzyko mandatow,zasniecia po drodze i innych incydentow (zakladajac ze auto jest nei wystawione po to zebys przyjechal a na miejscu chlopcy z sycyli z usmeichem na twarzy poprosza o kase a Ty bedziesz szczesliwy ze wracasz do domu zywy )wiec odrzucajac te wszystkei negatywy i myslac bardzo pozytywnie (przeciez tak trzeba myslec

takze panie Rusek, podajesz pan bdb przyklady, masz w pelni racje,ciezko sie z Toba nie zgodzic, juz znam powody dla ktorych tak zachwalasz auta z DE czy ogolnei z Europy, pozdrawiam Twoich kolegow z Sycyli, mysle ze masz powod do zachwalania takich aut, i nie jest to po prostu proba wku.wiania nas tutaj na forum, wszyscy kochamy Niemcow (i Wlochow takze), wiemy ze to najuczciwsze narody na swiecie , bardzo ze soba zzyte i nie tylko ze wzgledu na Mussoliniego czy Hitlera, ale ogolnie humanitarne, rzetelne, bardzo dobrze zarabiajace i traktujace Polakow jak najlepszych braci

takze znamy juz Twoje zdanie, skonczmy ten temat, wiemy jzu od Ciebie ze mamy kupowac auta z DE i Itali, bo tak bedzie dla nas najlepiej, mam nadzieje tylko ze pan panie Rusek (pan jest z Rosi?) nie obrazi sie na nas jesli co jakis czas kupimy auto prosto z USA, dobrze ? i pana koledzy z DE i Itali tez sie nie obraza ? bardzo prosimy, my malo znaczacy Polaczki z MustangKlubu
pozdrawiam i zakonczmy ten temat
-
- Forumowicz
http://www.parmauto.eu/" onclick="window.open(this.href);return false; i akurat tego Bulita sprzedaje serwis aut amerykańskich ,który sie zajmuje sprzedaż i naprawą i mają 50 auta z Usa na miejscu auta zaczynają sie u nich od 100 tyś euro i akurat chcą oszukać na 9-10 tyś euro hihi ...Nie kończe temat tylko powiem tyle Koral co Ty piszesz za głupoty !!!! ,koszty mandatów ,zaśniecia sprawdzenie w serwisie nie to jakaś paranoja ....Prosisz przez telefon lub e-meila o numer Vin autka i dokładne fotki i na 100 procent dostaniesz żyjemy w 21 wieku!!!! Pozdrawiam i już nic nikomu nie doradzam na tym forum ,bo to szkoda czasu i serca ..
Ostatnio zmieniony 2012-11-25, 12:47 przez rusek, łącznie zmieniany 1 raz.
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Kolor: windveil blue
sie wtrace, vin jest widoczny na zdjeciu:
http://www.parmauto.eu/scheda_veicolo.p ... vo=2945456" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.parmauto.eu/scheda_veicolo.p ... vo=2945456" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Forumowicz
No i wszystko w temacie ....Masz kolego Koral czarne teraz wszystko na białem ...A koszt przywieziezinia do Polski tego auta to max 4 tysiace złoty ,a jak zapłacisz za nie przez internet i zlecisz odbiór przywizą je Tobie za 2 tysiace na powrocie w naczepie ..
-
- Forumowicz
- Model: Mustang 67 V8, GT 07
- Kolor: czerwony
pozwolę się delikatnie wtrącić, nigdy przenigdy nie jest czarno na białym tylko dzięki nr VIN, mój znajomy kupil CLS 55AMG rozbitego z clear title bez wpisu do carfax, są też ludzie w US którzy w jakiś magiczny sposób są w stanie zrobić zeby auto flood nie miało raportu, im droższe auto tym bardziej kombinują. Nigdy nie wierz w carfax, uznaj to jako pomocnik nie wyznacznik. równie dobrze mógl italianiec rozbijac sie po włoskich ulicach.
-
- Forumowicz
Tobie nikt nie da gwarancji ,że nie miał loda przed sprzedażą i nie był naprawiony ,wywalił ktoś po pijaku albo coś takiego nie miał ubezpieczenia sam odklepał i jeżdził dalej i po drugim szczale jak nie z jego winy to sprzedaje przez ubezpieczalnie,albo i inny przypadek zaczął pukać na panewce specjalnie wycedził i do sprzedania i znowu zonk ..
Tu się zgodze o tym już pisałem takie jest życie..
Tu się zgodze o tym już pisałem takie jest życie..
- Adrian
- Forumowicz
- Model: Brutal
- Silnik: inny V8
- Kolor: Orange
- Kontakt:
Najlepiej kupić w USA bezpośrednio od właściciela carfaxem się tylko wspierając. Ja tak zrobiłem i nie żałuję. Facet przed 60tką. Zakochany w Mustangach. Wszystko zapisywał, nawet tankowania benzyny (ile i za ile). Auto wspaniałe, na bieżąco serwisowane i bardzo zadbane.
Natomiast jeśli kupować w Niemczech to tylko i wyłącznie bezpośrednio od żołnierzy stacjonujących tam bo oni przywożą ze sobą auta z USA na zupełnie innych warunkach (chyba bez cła).
Zanim kupiłem swoją Cobrę widziałem u takiego żołnierza Terminatora 680KM (można było jeszcze podkręcić jak mówił bo to było tylko bezpieczne ustawienie), strasznie fajne autko i sprzedał za....$17k. A takie w USA $20-$30. A sprzedawał bo wracał do USA. Takie okazje warto łapać, a nie jakieś rozbitki po powodzi. Sam argument, że taniej niż w USA to konretna sugestia, że
Natomiast jeśli kupować w Niemczech to tylko i wyłącznie bezpośrednio od żołnierzy stacjonujących tam bo oni przywożą ze sobą auta z USA na zupełnie innych warunkach (chyba bez cła).
Zanim kupiłem swoją Cobrę widziałem u takiego żołnierza Terminatora 680KM (można było jeszcze podkręcić jak mówił bo to było tylko bezpieczne ustawienie), strasznie fajne autko i sprzedał za....$17k. A takie w USA $20-$30. A sprzedawał bo wracał do USA. Takie okazje warto łapać, a nie jakieś rozbitki po powodzi. Sam argument, że taniej niż w USA to konretna sugestia, że

'95 GT http://tiny.pl/gj5qs
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084